Sådan påsættes clip in extensions

Clip on/off step 1

1. Start med at glatte dit hår, så det får samme struktur som extensions håret. Det får håret falder bedere ind i dit extension hår og overgangen bliver mere usynlig.

Clip on/off step 2

2. Brug spidskammen til at lave en vandret inddeling i nakken, ca. 2-3 cm fra hårgrænsen.

Clip on/off step 3

3. Brug igen kammen til at toupere dit hår ved hovedebunden - du kan med fordel bruge en hårspray til at holde på touperingen. Dette hjælper spænderne med at sidde godt fast i håret, så de ikke glider ud.

Clip on/off step 4

4. Mål hårstykket op mod din skilning, for at sikre at der er plads nok i bredden. Der skal gerne være 1 cm fri i hver side af hårgrænsen. Start med at bruge de to baner hår med hver 2 spænder.

Clip on/off step 5

5. Åben spændet og sæt ”kammen” af clipsen ned i din toupering. Sørg for at spændet får godt fat i håret.

Clip on/off step 6

6. Giv derefter clipsen et tryk i begge sider, så den lukker sammen omkring håret.

Clip on/off step 7

7. Bruge samme fremgangsmåde på de andre clips og sørg for at hårtrensen er strukket helt ud, så den ikke hænger imellem hvert spænde.

Clip on/off step 8

8. Mærk efter at hårtrensen sidder godt fast og tjek at spænderne sidder behageligt uden at genere.

Clip on/off step 9

9. Lav derefter en inddeling mere ca. 3 cm længere oppe, og gentag påsætningen. Her bruges den tredje hårtrense med 3 spænder.

Clip on/off step 10

10. Lav derefter en inddeling der går fra øre til øre, ca. et par cm over ørerne. Her sætter du den længste hårtrense med 4 spænder i, så den går fra øre til øre.

Clip on/off step 11

11. Til siderne kan du bruge de tre små hårtrenser med hver 1 spænde på, for at forlænge pandehåret. Sæt 2 af de små trenser i den side med mest hår, og den sidste trense i den anden side.

Clip on/off step 12

12. Sådan skal det færdige resultat gerne se ud. Her er spidserne klippet til og rundet i siderne. Husk at sætte trenserne samme sted hver gang, hvis du vælger og få det klippet til. Ellers ændres klipningen.

 
Dankort, MasterCard, Visa, MobilePay og ViaBill