Sådan påsættes cold fusion hair extensions

1. Sørg for at håret er nyvasket inden påsætning af Cold Fusion Extensions og undgå brug af balsam, hår kur og stylingprodukter i hovedbunden - det kan få totterne til og glide på håret. Glat håret inden påsætning, så er håret nemmere at arbejde med og man kan bedre se hvordan håret er klippet.

2. Inddel håret i en lige vandret skilning - start altid i nakken, ca. 3-5 cm fra hår grænsen Arbejd dig opad med ca 2 cm mellemrum mellem banerne. Afstanden kan dog variere lidt, alt efter hvor meget hår der skal påsættes, og hvor tykt håret er. (Vi har valgt at starte midt på hovedet, for bedre at vise arbejdet) Brug en hårklemme til at holde det overskydende hår tilbage.

3. Start altid med nakke sektionen først og fortsæt derefter med at påsætte totterne i siderne. Har du et bundt hår med eks. 100 totter, så afsæt 60 totter til baghovedet og 20 totter til hver side sektion. Det er vigtigt at have overblik over hvor mange totter der bliver brugt i de forskellige sektioner, så man ikke lige pludselig render tør for totter.

4. Tag en tot hår af kundens eget hår, (en god huske regel er, at totten skal være ca. lige så stor som extensions totten). Før totten af kundens eget hår igennem din cold fusion nål.

5. Tag derefter fat i en microring og hiv nålen igennem microringen, så håret kommer med igennem.

6. På denne måde overføres microringen fra cold fusion nålen over på håret, helt uden besvær.

7. Tag derefter en extensions tot og før den igennem microringen. Husk ikke at sætte totten for tæt på hovedbunden, gerne ca. 0,5 cm fra hovedbunden.

8. Brug nu en fladtang til at klemme microringen flad. Husk også at give ringen et klem i siden, så eventuelle lufthuller i siderne forsvinder og ringen slutter tæt.

9. Når totten er monteret, skal den ligge fladt ind mod hovedet. Det er vigtigt at totten ikke stritter ud fra hovedet, da den ellers er sat for stramt og vil genere hovedbunden.

10. Fortsæt på samme måde hele rækken hen indtil du er ca. 3 cm fra hårkanten - her må håret ikke komme længere ud, da det skal kunne skjules af det naturlige hår ved opsætning. Når du er færdig med en hel række, så tager du den næste vandrette bane hår og gentage processen. Der er typisk en cm imellem hver vandrette bane, men det afhænger at den enkelte persons hår og ønsker til resultatet. Når man nærmer sig toppen af hovedet, er det en god ide at tjekke hvor meget længere man kan komme op, uden at totterne bliver synlige. Det afhænger igen at den enkelte persons hårtykkelse og ønskede resultat.

11. Sådan skal det færdige resultat gerne se ud. Her er spidserne klippet til og rundet i siderne, for at det falder sammen med personens eget hår.

Shop cold fusion extensions her