Sådan påsættes cold fusion hair extensions

Med denne guide lærer du nemt, hvordan du påsætter cold fusion extensions.

Til påsætningen skal du bruge:
Cold fusion extensions
Spidskam
Stor hårklemme
Cold fusion nål
Microringe
Extensions tang

Påsætning af cold fusion extensions Step 1

1. Inden påsætningen

Sørg for at håret er nyvasket inden påsætning af Cold fusion extensions og undgå brug af balsam, hårkur og stylingprodukter tæt på hovedbunden - det kan få totterne til at glide ud. Glat håret inden påsætning, så er håret nemmere at arbejde med og man kan bedre se hvordan håret er klippet.

Påsætning af cold fusion extensions Step 2

2. Inddel håret

Inddel håret i en lige vandret skilning - start altid i nakken, ca. 3-5 cm fra hårgrænsen. Arbejd dig opad med ca. 2 cm mellemrum mellem banerne. Afstanden kan dog variere lidt, alt efter hvor meget hår der skal påsættes, og hvor tykt håret er. Brug en hårklemme til at holde det overskydende hår tilbage.

Påsætning af cold fusion extensions Step 3

3. Start med nakken

Start altid med nakke sektionen først og fortsæt derefter med at påsætte totterne i siderne. Har du et bundt hår med fx 100 totter, så afsæt 60 totter til baghovedet og 20 totter til hver sidesektion. Det er vigtigt at have overblik over hvor mange totter der bliver brugt i de forskellige sektioner, så du ikke pludselig løber tør for totter.

Påsætning af cold fusion extensions Step 4

4. Før en tot hår gennem nålen

Tag en tot hår af kundens eget hår, (en god huskeregel er, at totten skal være ca. lige så stor som cold fusion totten). Før totten af kundens eget hår igennem din cold fusion nål, hvorpå du har påsat en række microringe.

Påsætning af cold fusion extensions Step 5

5. Tag fat i en microring

Tag derefter fat i en microring og træk nålen gennem microringen, så håret kommer med igennem.

Påsætning af cold fusion extensions Step 6

6. Overfør microringen til håret

Ved at trække nålen gennem microringen overføres microringen fra cold fusion nålen over på håret, helt uden besvær.

Påsætning af cold fusion extensions Step 7

7. Tilføj en tot extensions

Tag derefter en extensions tot og før den igennem microringen. Husk ikke at sætte totten for tæt på hovedbunden, gerne ca. 0,5 cm fra hovedbunden.

Påsætning af cold fusion extensions Step 8

8. Luk microringen

Brug nu en extensions tang til at klemme microringen flad. Husk også at give ringen et klem i siden, så eventuelle lufthuller i siderne forsvinder, og ringen slutter tæt.

Påsætning af cold fusion extensions Step 9

9. Totten skal ligge fladt

Når totten er monteret, skal den ligge fladt ind mod hovedet. Det er vigtigt at totten ikke stritter ud fra hovedet, da den ellers er påsat for stramt og vil genere hovedbunden.

Påsætning af cold fusion extensions Step 10

10. Fortsæt i resten af håret

Fortsæt på samme måde hele rækken hen indtil du er ca. 3 cm fra hårkanten - her må håret ikke komme længere ud, da det skal kunne skjules af det naturlige hår ved opsætning. Tag derefter den næste vandrette bane hår og gentag processen. Der er typisk 1 cm imellem hver vandrette bane, men det afhænger at den enkelte persons hår og ønsker til resultatet.

Når man nærmer sig toppen af hovedet, er det en god ide at tjekke hvor meget længere man kan komme op, uden at totterne bliver synlige. Det afhænger af den enkelte persons hårtykkelse.

Påsætning af cold fusion extensions Step 11

11. Det færdige resultat

Sådan skal det færdige resultat gerne se ud. Her er spidserne klippet til og rundet i siderne, så det falder sammen med kundens eget hår.

Shop cold fusion extensions her