Ved at blive forhandler af Myextensions produkter får du både tilfredse kunder, et kvalitetsprodukt, et øget salg i salonen og mulighed for at benytte vores premium-rabat. Jo mere du køber, jo mere sparer du. Er du frisør, stylist eller extensionist? Og ønsker du at forhandle kvalitetshår til gode priser? Så er du kommet til det helt rette sted. Du kan nemlig blive premium-kunde hos Myextensions.

Myextensions bonuskunde
Hos Myextensions tilbyder vi en premium-rabat, hvor du som forhandler sparer 5% på vores i forvejen lave priser, og kan komme til at spare helt op til 10%, alt efter hvor meget og hvor ofte du køber. Du kan høre mere om vores rabattrin og blive Myextensions premium-kunde ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Du kan vælge mellem vores ORIGINAL eller LUKSUS hårkvalitet

Extensions der opfylder enhver kundes behov
Du oplever højest sandsynligt, at dine kunder har forskellige behov og ønsker indenfor hair extensions, hvad end det gælder pris, metode eller kvalitet. Nogle ønsker fx en midlertidig påsætning, mens andre er mere faste brugere af extensions. Det kan derfor være fordelagtigt, at du som forhandler og extensionist kan tilpasse både pris, kvalitet og metode efter din kundes aktuelle behov.

En skræddersyet løsning
Hos Myextensions har vi 2 forskellige hårkvaliteter, nemlig ORIGINAL og LUKSUS kvalitet. Derudover har vi en lang række forskellige metoder og et væld af forskellige farver, så der er noget til enhver kundes hår og ønske. Du kan som Myextensions forhandler derfor tilbyde dine kunder en skræddersyet løsning, der garanterer dem et fantastisk resultat.

ORIGINAL kvalitet - Det prisbevidste valg
Vores ORIGINAL hår har en god holdbarhed på mellem 2-6 måneder - eller længere ved korrekt pleje. Er du på udkig efter en fornuftig kvalitet til lave priser, så er det vores ORIGINAL hår, du søger.

LUKSUS kvalitet - Det kvalitetsbevidste valg
Vores LUKSUS hår har en holdbarhed på op til 2 år, og kan påsættes igen & igen. Hvis du ønsker en fantastisk kvalitet med lang levetid, så skal du gå efter vores LUKSUS hår.

Bliv forhandler med det samme

Ansøg i dag, og kom i gang med at booste salget i din salon som Myextensions forhandler. Din rabat starter på 5% fra dag ét. Du ansøger om at blive forhandler ved at kontakte os gennem kontaktformularen på denne side, eller på mail support@myextensions.dk. Vi vil bestræbe os på at vende tilbage til dig indenfor 24 timer

Vi har brug for følgende informationer fra dig:
  • Fulde navn
  • Email
  • Firma navn
  • CVR nummer
  • Adresse
  • Tlf. nummer

Bliv forhandler 

Ved at tilmelde dig som forhandler accepterer du samtidig, at vi må sende dig relevant markedsføring.