Bliv forhandler og få rabat

Ved at blive forhandler af Myextensions produkter får du både tilfredse kunder, et kvalitetsprodukt, et øget salg i salonen og mulighed for at benytte vores premium-rabat. Jo mere du køber, jo mere sparer du.

Er du frisør, stylist eller extensionist?

Og ønsker du at forhandle kvalitetshår til fordelagtige priser? Så er du kommet til det helt rette sted. Du kan nemlig blive premium-kunde hos Myextensions.

Nedsatte priser fra første ordre

Hos Myextensions tilbyder vi en premium-rabat, hvor du som forhandler sparer lidt på vores i forvejen lave priser. Rabatten afhænger af hvor meget og hvor ofte du køber. Du kan høre mere om vores rabattrin og blive Myextensions premium-kunde ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Extensions der opfylder enhver kundes behov

Du oplever højest sandsynligt, at dine kunder har forskellige behov og ønsker indenfor hair extensions, hvad end det gælder pris, metode eller kvalitet. Nogle ønsker fx en midlertidig påsætning, mens andre er mere faste brugere af extensions. Det kan derfor være fordelagtigt, at du som forhandler og extensionist kan tilpasse både pris, kvalitet og metode efter din kundes aktuelle behov.

En skræddersyet løsning

Hos Myextensions har vi 2 forskellige hårkvaliteter, nemlig ORIGINAL og LUKSUS kvalitet. Derudover har vi en lang række forskellige metoder og et væld af forskellige farver, så der er noget til enhver kundes hår og ønske. Du kan som Myextensions forhandler derfor tilbyde dine kunder en skræddersyet løsning, der garanterer dem et fantastisk resultat.

To gode kvaliteter

Vi har 2 fantastiske hårkvaliteter, du kan vælge mellem, nemlig Original kvalitet og Luksus kvalitet.

Det prisbevidste valg

Original kvalitet

Vores ORIGINAL hår har en god holdbarhed på op til 6 måneder - eller længere ved korrekt pleje. Er du på udkig efter en fornuftig kvalitet til lave priser, så er det vores Original hår, du søger.

Det kvalitetsbevidste valg

Luksus kvalitet

Vores LUKSUS hår har en holdbarhed på op til 1 år - eller længere, og kan påsættes igen & igen. Hvis du ønsker en fantastisk kvalitet med lang levetid, så skal du gå efter vores Luksus hår.

Bliv forhandler med det samme

Ansøg i dag, og kom i gang med at booste salget i din salon som Myextensions forhandler. Din rabat starter fra dag ét.

Du ansøger om at blive forhandler ved at kontakte os her på siden eller på mail support@myextensions.dk. Vi vil bestræbe os på at vende tilbage til dig indenfor 24 timer

Vi har brug for følgende informationer fra dig:

  • Fulde navn
  • Email
  • Evt. firma navn
  • Adresse
  • Tlf. nummer
Ansøg nu

Google anmeldelser

Vores +110.000 tilfredse kunder er ikke i tvivl

Maria Amalie Lind Koch

Super god service og utrolig dygtige ! Kan klart anbefales !
Super god service og utrolig dygtige ! Kan klart anbefales !

Amanda Frehr Olesen

Fantastisk kundeservice og virkelig god hjælp til at finde den rette nuance og længde i forbindelse med køb af clips ...
Fantastisk kundeservice og virkelig god hjælp til at finde den rette nuance og længde i forbindelse med køb af clips extensions til mit bryllup! Det kan klart anbefales at besøge deres butik, det giver det bedst mulige resultat ift. at matche farverne 😄

Mejse Rensbro

Det er altid så flot og kommer indenfor 1-2 dage
Det er altid så flot og kommer indenfor 1-2 dage

Winnie Holm

God kvalitet hurtig levering God oplevelse
God kvalitet hurtig levering God oplevelse

Christina Bjørnskov

Flot og lækkert hår og farven var spot on!
Flot og lækkert hår og farven var spot on!

Dorthe Nørgaard

God service og hurtig ekspedition
God service og hurtig ekspedition