Sådan påsættes hair extensions

Vil du gerne lære at påsætte hair extensions? Så skal du kigge med her. Du får nemlig en step-by-step guide til påsætning af hver af de forskellige typer hair extensions, vi tilbyder hos Myextensions.

Videoguide

Sådan påsættes clip in extensions

Clip in hair extensions sættes fast i dit hår med små diskrete spænder, hvilket gør det utrolig nemt selv at påsætte håret derhjemme foran spejlet. Derfor er clip in extensions så populære - både for nybegyndere og øvede.

I videoen kan du se, hvordan vi anbefaler, at du påsætter dine clip in extensions for at få det flotteste resultat.

Videoguide

Sådan påsættes halo extensions

Med halo extensions har det aldrig været hurtigere at få langt hår. Håret er samlet på ét bredt stykke, som holdes fast i dit eget hår med små spænder og en usynlig wire.

I videoen kan du se, hvor simpelt det er at påsætte din halo.

Videoguide

Sådan påsættes ponytail extensions

Med ponytail extensions får du den flotteste ponytail på få minutter. Håret sættes fast omkring din egen hestehale med en lille kam og et velcrobånd. Du kan nemt variere dit look med en høj eller lav hestehale, eller ved at flette håret.

Se videoen og lær hvordan du påsætter din nye ponytail.

Påsætning af permanente extensions

Det er vigtigt at huske på, at disse teknikker er noget man skal øve sig på, før det bliver perfekt. Man kan derfor ikke forvente, at være professionel påsætter efter at have set disse guides. Men det kan hjælpe dig godt i gang. Klik dig videre til den ønskede guide herunder: