Hårkvalitet - Original eller Luksus?

Læs om forskellene på vores Original og Luksus extensions på denne side, og find frem til hvilken kvalitet der passer bedst til dig.

Vælg mellem 2 hårkvaliteter

Hos Myextensions går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Vi har 2 fantastiske hårkvaliteter, du kan vælge mellem, nemlig Original kvalitet og Luksus kvalitet. Den største forskel på kvaliteterne ligger i hårets holdbarhed. Det kan være svært at vurdere, hvilken kvalitet, der er den rigtige for dig. Læs videre og lær mere om kvaliteterne, så du kan vælge de helt rigtige hair extensions til dine behov.

Original hair extensions

ORIGINAL KVALITET

Vores Original extensions er 100% ægte hår af rigtig god kvalitet. Under produktionen indfarves håret ved en hurtig kemisk proces. Den hurtige proces gør, at prisen på håret er billigere, men den kan også forkorte hårets levetid. Du skal dog ikke være i tvivl om, at kvaliteten stadig er i top.

Holdbarhed op til 6 måneder
Ved daglig brug har vores Original extensions en holdbarhed på op til 6 måneder eller længere. Vi giver 30 dages garanti på, at håret ikke kruser eller filtrer ved korrekt anvendelse og pleje.

Det prisbevidste valg
Hair extensions i vores Original hårkvalitet er perfekte til dig, der ønsker en god kvalitet til en lavere pris. Skifter du ofte hårfarve, er det også en rigtig god idé at vælge vores Original extensions, da du så med bedre samvittighed kan skifte håret ud oftere.

LUKSUS KVALITET

Med vores Luksus extensions får du 100% ægte hår i en helt fantastisk kvalitet. Vi har udvalgt det bedste hår på markedet til denne kvalitet for at sikre et produkt i den absolut bedste klasse. Til forskel fra vores Original extensions bliver håret til vores Luksus extensions indfarvet ved en længere kemisk proces, der er skånsom for håret. Det holder håret stærkt, så det kan bruges længere.

Holdbarhed op til 2 år
Bruger du vores Luksus extensions dagligt, kan du forvente, at det kan bruges i op til 2 år eller længere. Vi giver dig hele 5 måneders garanti på, at håret ikke kruser eller filtrer ved korrekt anvendelse og pleje.

Det kvalitetsbevidste valg
Vores Luksus extensions er til dig, der ønsker den allerbedste kvalitet. Går du fast med extensions, er det en rigtig god idé at vælge vores Luksus kvalitet. Hårets fantastiske kvalitet gør, at du kan bruge håret igen og igen (og igen!), og derfor sparer du penge på den lange bane.

Luxury hair extensions

Spørgsmål om hårkvaliteterne

Hvor lang er hårets holdbarhed?
ORIGINAL:
Håret har en holdbarhed på op til 6 måneder eller mere ved korrekt pleje. Lyst hår vil altid have en kortere levetid end mørkt hår, da det har gennemgået en længere kemisk behandling.
LUKSUS:
Håret har en holdbarhed på helt op til 2 år og kan bruges igen & igen. Lyst hår vil altid have en kortere levetid end mørkt hår, da det har gennemgået en længere kemisk behandling.

Er det 100% ægte hår?
ORIGINAL:
Ja, håret er 100% ægte hår.
LUKSUS:
Ja, håret er 100% ægte hår.

Er håret oprindelig jomfruhår (ufarvet)?
ORIGINAL:
Nej, håret kan have været farvet tidligere.
LUKSUS:
Ja, håret er sundt og stærkt og har ikke tidligere været kemisk behandlet før under produktionen.

Hvordan er håret blevet indfarvet?
ORIGINAL:
Hurtig og effektiv afblegning og indfarvning af håret, som kan være en kemisk hård proces, ligesom med vores eget hår.
LUKSUS:
Håret afbleges og indfarves over flere gange med milde produkter for at skåne håret. En meget mild proces, som varer op til 9 dage.

Hvor kommer håret fra?
ORIGINAL:
Håret kommer fra Asien.
LUKSUS:
Håret kommer fra Asien.

Kan håret genbruges?
ORIGINAL:
Ja, Original håret vil kunne genbruges op til flere gange ved korrekt pleje.
LUKSUS:
Ja, Luksus håret kan genbruges mange gange og holder samme fantastiske kvalitet i lang tid.

Tåler håret glatte- og krøllejern?
ORIGINAL:
Ja, det kan være en fordel at glatte håret jævnligt, for at tæmme hårets skællag, hvilket vil give blødhed og glans. Husk altid varmebeskyttende!
LUKSUS:
Ja, det kan være en fordel at glatte håret jævnligt, for at tæmme hårets skællag, hvilket vil give blødhed og glans. Husk altid varmebeskyttende!

Kan håret farves?
ORIGINAL:
Ja, men det anbefales ikke, da håret allerede har gennemgået en kemisk hård proces. Men du kan med fordel bruge en farvebalsam i håret for at opfriske farven.
LUKSUS:
Ja, men slutresultatet er på eget ansvar, da vi ikke kan garantere hvordan håret reagerer på farven. Men du kan med fordel bruge en farvebalsam i håret for at opfriske farven.

Hvordan er hårets behov for pleje?
ORIGINAL:
Du skal forvente at Original håret i høj grad har brug for pleje for at holde længe. Vi anbefaler altid tilkøb af plejeprodukter.
LUKSUS:
Luksus håret har brug for pleje i middel grad. Vi anbefaler altid tilkøb af plejeprodukter for at sikre, at håret holder sig sundt og lækkert så længe som muligt.