Hvilken extensions metode er bedst?

Du vil gerne have langt hår med hair extensions, men hvilken type extensions er bedst til dit hår? På denne side guider vi dig til svaret.

Sådan vælger du extensions metode

Går du med overvejelser om at få dit drømmehår med hair extensions? Det forstår vi godt. Det ser nemlig utrolig flot ud med ekstra langt og fyldigt hår. Men det kan være svært at finde frem til, hvilken type extensions der er bedst for dig. Denne guide fortæller dig om forskellene ved de forskellige metoder til påsætning af extensions, så du kan finde den helt rigtig løsning til dit hår og dine behov.

Permanente eller ikke-permanente extensions?
Når du skal finde den rette type hair extensions til dit hår, skal du som det første beslutte, om du ønsker extensions, du selv kan tage af og på efter dine behov, eller om du ønsker en mere permanent løsning. Begge løsninger har masser af fordele. Dem gennemgår vi nu, så du kan træffe det rigtige valg til dit hår.

Ikke-permanente extensions

Clip in, halo & ponytail extensions

FORDELE VED IKKE-PERMANENTE EXTENSIONS
- Påsæt selv dine hair extensions på kun 2 minutter.
- Passer til alle hårtyper.
- God løsning til nybegynderen.
- Giver dig mulighed for at variere dit look fra dag til dag.
- Nemt at passe og pleje i hverdagen.

Påsæt selv dine extensions - nemt & hurtigt på kun 2 minutter
Clip in, halo og ponytail extensions er vores absolut mest populære typer hair extensions. De passer til alle hårtyper og er super nemme at bruge, selv for en nybegynder.

Sådan påsættes håret
Clip in og halo extensions sættes fast i dit hår med små diskrete spænder, mens vores ponytail påsættes med en lille kam og et velcrobånd. Håret sidder derfor sikkert fast i dit hår hele dagen, og er samtidig nemt selv at tage af og på efter behov. Ikke-permanente extensions kræver mindre pleje i hverdagen, da du ikke bruger håret hele tiden og ikke sover eller bader med det i.

Du får derfor masser af frihed med ikke-permanente extensions. Lyder det som den perfekte løsning til dig? Læs videre og find ud af, hvilken type ikke-permanente extensions, du skal vælge.

Clip in hair extensions fordele

Hvilke ikke-permanente extensions skal jeg vælge?

Du har fundet frem til, at ikke-permanente extensions er den rigtige løsning til dig, men hvilken af de forskellige typer, skal du så vælge? Det afhænger i høj grad af, hvordan dit eget hår er, og om du ønsker at bruge håret løst eller til opsætninger.

Vælg CLIP IN EXTENSIONS hvis:
- Du ønsker en fleksibel løsning med flere baner hår.
- Du ønsker at kunne bruge håret både hængende løst og opsat.
- Dit hår er 15-20 cm eller længere.
- Dit hår er tyndt, normalt eller tykt.

Vælg HALO EXTENSIONS hvis:
- Du ønsker en ekstra nem og hurtig løsning med kun 1 bane hår.
- Du primært ønsker at bruge håret hængende løst.
- Dit hår er skulderlængde eller længere.
- Dit hår er tyndt eller normalt af tykkelse.

Vælg PONYTAIL EXTENSIONS hvis:
- Du kun vil bruge håret til opsætninger.
- Du vil kunne lave en helt høj hestehale med dine extensions.

Fordele ved permanente hair extensions

Permanente hair extensions

Trenser, tape, hot & cold fusion

FORDELE VED PERMANENTE HAIR EXTENSIONS
- Føles naturligt, næsten som dit eget hår.
- En påsætning holder typisk 6-12 uger.
- Alle hårtyper kan bruge permanente hair extensions.
- Spar tid - du har lækkert hår 24/7.
- Skåner dit eget hår for slitage.

Vågn op med langt og lækkert hår - hver dag
Vil du gerne have langt hår hver eneste dag uden at bruge ekstra tid om morgenen? Så skal du gå efter en af vores permanente typer hair extensions, som bliver påsat i op til 12 uger ad gangen. En permanent påsætning sidder i dit hår i en længere periode, og du slipper derfor for at skulle påsætte håret hver dag.

Forskellige typer permanente extensions
Hos Myextensions tilbyder vi 4 forskellige typer extensions, som alle bruges til at lave mere permanente påsætninger. De kaldes hår trenser, tape, hot fusion og cold fusion. Hvilken type permanente extensions, der passer bedst til netop dit hår, afhænger i høj grad af din hårtype. Læs videre, og vi skal guide dig frem til det rette match til dit hår.

Hvilke permanente extensions skal jeg vælge?

Det er altid en god idé at vælge hair extensions med udgangspunkt i din hårtype. For når du skal have påsat permanente extensions, skal du vælge den metode, som er nemmest at skjule i dit hår. Hair extensions er en forlængelse af dit eget hår, og sådan skal det også helst ende med at se ud - som dit eget hår. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvor meget hår du selv har. Nogle metoder egner sig nemlig bedre til et tyndt hår end til et kraftigt hår og omvendt. Lad os gennemgå de forskellige hårtyper.

Hair extensions i ekstremt tyndt hår

Du har ekstremt tyndt hår

- Dit hår er meget tyndt, næsten gennemsigtigt.
-
Tape eller Hår trenser (Micro weft-metoden) er nemmest at skjule.
- Overvej en
Hair topper, hvis du har svært ved at skjule extensions

Et ekstremt tyndt hår er kendetegnet ved at hårstråene er fine og ikke tætte. Håret kan derfor næsten virke en smule gennemsigtigt.

Bedste extensions til ekstremt tyndt hår
Har du et ekstremt tyndt hår, anbefaler vi enten Tape eller Trenser (Micro weft-metoden). Begge metoder lægger sig meget fladt ind til din hovedbund sammenlignet med andre typer extensions. Det gør dem langt nemmere at skjule i dit hår.

Overvej en hair topper
Har du svært ved at skjule hair extensions i dit meget tynde hår, bør du overveje en Hair topper. Hair toppers kan beskrives som hair extensions til toppen af hovedet. Håret påsættes ovenpå dit hår, og du skal derfor ikke bekymre dig om at kunne skjule det. Du får fyldigt hår fra top til spids, og det ser super naturligt ud.
Læs mere om Hair toppers her.

Hair extensions i tyndt hår

Du har tyndt og fint hår

- Dit hår er tyndt, men forholdsvis tæt.
-
TapeHår trenser (Micro weft-/Flettemetoden) og Hot fusion er et godt valg, da de er nemme at skjule i håret.
- Tape og Trenser er brede baner hår, og Hot fusion er små totter.

Har du et tyndt og fint hår, som er meget typisk for skandinavere, er dit hår ret tæt, men da hårstråene er meget fine, føles dit hår tyndt.

Bedste extensions til tyndt hår
Har du et tyndt og fint hår anbefaler vi dig enten at bruge Tape eller Hår trenser (Micro weft-/Flettemetoden), da de er nemme at skjule og giver et meget naturligt resultat. Metoderne er nemme at genbruge og meget skånsomme, da håret påsættes i brede baner.

Brede baner eller små totter?
Foretrækker du at få påsat dine extensions i helt små, fleksible totter, kan du også overveje Hot fusion til dit tynde hår. De små totter er nemme at skjule og føles meget naturlige i hovedbunden. Hot fusion tager typisk lidt længere tid at påsætte og er mere besværlige at genbruge, men det kan sagtens lade sig gøre.

Hair extensions i normalt hår

Du har normalt hår

- Dit hår har en almindelig tykkelse fra rod til spidser.
- Du kan bruge alle metoder.
- Vi kan med fordel anbefale 
Hår trenser (Flettemetoden/Micro weft) eller Cold fusion.
- Hår trenser er brede baner med hår, og Cold fusion er små totter.

Har du et ganske almindeligt hår, er du så heldig at kunne bruge alle typer extensions. Selvom det kan virke som en luksus, kan det faktisk gøre det ekstra svært at vælge, så her er vores anbefalinger til dig.

Bedste extensions til normalt hår
Vi anbefaler oftest Hår trenser (Flettemetoden/Microweft) til et hår af almindelig tykkelse. Det giver nemlig et utrolig naturligt resultat, da håret påsættes i lange baner, og er meget skånsomt for dit hår. Derudover er metoden meget holdbar, og det er nemt at genbruge trenserne.

Brede baner eller små totter?
Vil du hellere have påsat dine extensions i små, fleksible totter, er Cold Fusion en rigtig god løsning til dig med normalt hår. De små totter hår påsættes med skånsomme microringe, og metoden gør det nemt at genbruge håret.

Hair extensions i tykt hår

Du har tykt og kraftigt hår

- Du har et kraftigt og meget tæt hår.
- Du kan bruge alle metoder.
- Tykt hår kræver en større mængde extensions for et naturligt resultat.
- Vi kan med fordel anbefale 
Hår trenser (Flettemetoden) for optimal fordeling af håret.

Er dit hår tykt og kraftigt kan du i princippet bruge alle typer extensions. Nogle metoder er dog alligevel bedre egnet til tykt hår end andre, så her kommer vores anbefaling.

Tykt hår kræver en større mængde extensions
Jo tykkere hår du selv har, jo større en mængde hair extensions skal du bruge for at skabe en naturlig overgang mellem dit hår og dine extensions. Så skal du forlænge dit kraftige hår med extensions, skal du bruge ekstra meget extensionshår.

Bedste extensions til tykt hår
Vi anbefaler at vælge Hår trenser (Flettemetoden), hvis du har tykt hår. Med flettemetoden kan man nemlig påsætte rigtig meget hår uden at det fylder hele din hovedbund, da man syr flere lag trenser ovenpå hinanden. Det giver derfor et meget naturligt resultat i kraftigt hår, og trenserne er nemme at genbruge.