Hvilken extensions metode er bedst?

Du vil gerne have langt hår med hair extensions - men hvordan? På denne side guider vi dig til svaret!

Sådan vælger du extensions metode

Går du med overvejelser om at få dit drømmehår med hair extensions? Det forstår vi godt. Det ser nemlig utrolig flot ud med ekstra langt og fyldigt hår. Men øv, hvor er det altså bare svært at finde frem til, hvilken extensions metode der er bedst for dig. Vi forstår udmærket din frustration, og derfor vil vi forsøge at guide dig, så du får et bedre grundlag at træffe din beslutning ud fra.

Når du skal finde den helt rette hair extensions metode til dit hår, skal du som det første beslutte, om du ønsker extensions, du selv kan tage af og på efter dine behov, eller om du ønsker en mere permanent løsning. Begge løsninger har masser af fordele. Dem gennemgår vi nu, så du kan træffe det rigtige valg til dit hår og opnå et naturligt resultat.

Vores bestseller

Clip in extensions

FORDELE VED CLIP IN EXTENSIONS
- Påsæt selv dine hair extensions på kun 2 minutter.
- Passer til alle hårtyper.
- God løsning til nybegynderen.
- Giver dig mulighed for at variere dit look fra dag til dag.
- Nemt at passe og pleje i hverdagen.

Påsæt selv dine hair extensions - nemt og hurtigt på kun 2 minutter
Clip in extensions er vores absolut mest populære type hair extensions, da de passer til alle hårtyper og er super nemme at bruge, selv for en nybegynder. 

Clip in extensions sættes fast i dit hår med små diskrete spænder (se videoen herunder). Disse spænder holder extensionshåret på plads hele dagen, indtil du tager dem af, inden du går i seng. Derfor kan du nemt selv påsætte og tage dine extensions af igen, præcis som det passer dig. Det giver dig mulighed for at variere dit look fra dag til dag. Derudover kræver clip in extensions mindre pleje i hverdagen, da du ikke bruger håret hele tiden og ikke bader med det i, hvilket normalt ville slide på håret. 

Clip in extensions giver dig derfor masser af frihed. Lyder det som den perfekte løsning til dig? Så er clip in hair extensions det rette valg! 

Permanente hair extensions

FORDELE VED PERMANENTE HAIR EXTENSIONS
- Føles naturligt, næsten som dit eget hår.
- En påsætning holder typisk 6-12 uger.
- Alle hårtyper kan bruge permanente hair extensions.
- Spar tid - du har lækkert hår 24/7.
- Skåner dit eget hår for slitage.

Vågn op med langt og lækkert hår - hver dag
Vil du gerne have langt hår hver eneste dag, uden at bruge ekstra tid om morgenen? Så skal du gå efter en af vores påsætningsmetoder, som bliver påsat i op til 12 uger. En permanent påsætning sidder i dit hår i en længere periode, og du slipper derfor for at skulle påsætte det lange hår hver dag.

Vi tilbyder 4 forskellige extensions metoder, som alle bruges til at lave permanente påsætninger. Metoderne kaldes Hot fusion, Cold fusion, Tape og Hår trenser - disse kan du læse mere om længere nede i teksten. Den rette metode til netop dit hår afhænger i høj grad af din hårtype. Læs videre, og vi skal guide dig find frem til det rette match til dit hår!

Din hårtype bestemmer

Det er altid en god idé at vælge hair extensions med udgangspunkt i din hårtype. For når du skal have påsat extensions, skal du vælge den metode, som er nemmest at skjule i dit hår. Hair extensions er en forlængelse af dit eget hår, og sådan skal det også helst ende med at se ud - som dit eget hår. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvor meget hår du selv har. Nogle metoder egner sig nemlig bedre til et tyndt hår end til et kraftigt hår og omvendt. Lad os gennemgå de forskellige hårtyper.

Hair extensions i ekstremt tyndt hår

Du har ekstremt tyndt hår

- Dit hår er meget tyndt, næsten gennemsigtigt.
- Tape eller Hår trenser (Micro weft metoden) er et godt valg, da de er nemmest at skjule.
- Begge metoder lægger sig helt fladt ind til hovedbunden.

Et ekstremt tyndt hår er kendetegnet ved, at du kan se tydeligt ind til hovedbunden. Det kan måske endda beskrives sådan, at håret næsten kan virke en smule gennemsigtigt. Har du et ekstremt tyndt hår, anbefaler vi enten Tape eller Trenser (Micro weft) metoderne.

Tape extensions lægger sig fladt ind til din hovedbund, hvilket er grunden til, at vi anbefaler denne metode til dig med ekstremt tyndt hår. Det gør metoden nem at skjule i dit hår, da den ikke optager lige så stor plads i håret, som mange af de andre metoder gør. 

Trenser (Micro weft), også kaldet Easy weft, er en mellemting af Trenser (Flettemetoden) og Cold fusion. Du får påsat en trense, men til forskel fra Flettemetoden, hvor du får påsyet trensen på en fletning, bliver trensen i stedet påsat med microringe, ligesom ved Cold fusion. Grunden til at Micro weft er bedre til dig med ekstremt tyndt hår end Flettemetoden, er at microringene ligger sig mere fladt ind til hovedbunden end fletningen, som fylder mere.

Hair extensions i tyndt hår

Du har tyndt og fint hår

- Dit hår er tyndt, men forholdsvis tæt.
- TapeHår trenser (Micro weft og Flettemetoden) og Hot fusion er et godt valgt, da de er nemme at skjule i håret.
- Tape og Hår trenser er brede baner med hår, hvor Hot fusion er små totter.

Har du et tyndt og fint hår, som er meget typisk for skandinavere, anbefaler vi dig enten at bruge Tape eller Hår trenser (Micro weft og Flettemetoden). Et tyndt og fint hår betyder ikke, at du har få hår. Tværtimod har skandinavere typisk flere hårstrå end en person med et tykt og kraftigt hår, de er bare meget fine. Modsat et ekstremt tyndt hår, har du med et tyndt og fint hår mulighed for at benytte dig af Flettemetoden, da dit hår er tættere, og derfor nemmere kan skjule fletningens ekstra fylde. Flettemetoden er derfor et rigtig godt valg til dig med tyndt hår, da det er én af de mest holdbare metoder.

Sætter du dit hår meget op, kan du også overveje Hot fusion, hvor små totter påsættes dit eget hår med varm keratin. De små Hot fusion totter er nemlig nemme at skjule og meget fleksible, så de nemt følger med op i en hestehale eller knold. Metoden er dog ikke helt så nem at genbruge, som de andre metoder, men det kan godt lade sig gøre.

Hair extensions i normalt hår

Du har normalt hår

- Dit hår har en almindelig tykkelse fra rod til spids.
- Du kan bruge alle metoder.
- Vi kan med fordel anbefale Hår trenser (Flettemetoden eller Micro weft) eller Cold fusion.
- Hår trenser er brede baner med hår, hvor Cold fusion er små totter.

Hvis du har et ganske almindeligt hår, der hverken er tyndt eller tykt, er du så heldig at kunne bruge samtlige extensions metoder. Selvom det kan virke som en luksus, kan det i virkeligheden være en frustrerende besked at få. For at kompensere for din skuffelse, får du derfor vores helt oprigtige mening om, hvilken metode vi vil vælge til et normalt hår.

Når vi får en kunde ind i salonen, som har et ganske almindeligt hår, vil vi ofte vælge Hår trenser (Flettemetoden eller Micro weft). Det gør vi typisk af den årsag, at metoden giver et meget naturligt resultat. Man påsætter en lang bane hår, hvilket gør at håret fordeler sig jævnt og naturligt i dit eget hår. Også Cold fusion totter er en skånsom og god metode til normalt hår, da totterne er meget fleksible og derfor nemme at sætte op i en frisure.

Hair extensions i tykt hår

Du har tykt og kraftigt hår

- Du har et kraftigt og tæt hår.
- Du kan bruge alle metoder.
- Tykt hår kræver mere extensions hår for et naturligt resultat.
- Vi kan derfor med fordel anbefale Hår trenser (Flettemetoden) for optimal fordeling af extensionshåret.

Har du et lækkert tykt og kraftigt hår, er du simpelthen så heldig at kunne bruge alle påsætningsmetoder. Et kraftigt hår kræver dog typisk, at der påsættes en større mængde hair extensions, og derfor er det en god idé at vælge Hår trenser (Flettemetoden). Med Flettemetoden kan man nemlig påsætte rigtig meget hår på forholdsvis lidt plads, da man syr flere lag trenser på tynde fletninger i din hovedbund. Cold fusion totter påsat med skånsomme microringe er også en god løsning til tykt hår, specielt hvis du sætter dit hår meget op, da de små totter er meget fleksible, og derfor nemt følger med op i en hestehale eller knold.