Hvilken mængde hår skal jeg vælge?

Har du besluttet dig for at få lækkert hår med hair extensions, men er du i tvivl om, hvor meget hår, du skal bruge? Det afhænger i høj grad af, hvordan dit eget hår er. Med denne guide finder du nemt ud af, hvilken mængde hair extensions, du skal vælge.

Du ønsker kun ekstra fylde i dit hår

- 50 gram hår er typisk nok til at give ekstra fylde i dit hår.

Er du glad for dit eget hårs længde, men ønsker du at tilføje noget ekstra fylde med hair extensions? Hvis du udelukkende ønsker at bruge extensions for at give dit hår ekstra fylde, er det typisk nok at påsætte ca. 50 gram hair extensions, som bliver klippet til, så de passer til din egen længde.

Hair extensions til tyndt hår

Du har tyndt hår og ønsker ekstra længde

- 100 gram extensions er typisk nok til et tyndt hår.
- Har du en kortere frisure vil du typisk skulle bruge 150 gram.

Har du et tyndt hår, og ønsker du at få et længere og mere fyldigt hår med hair extensions? Du vil typisk skulle bruge ca. 100 gram hair extensions for at få et lækkert og naturligt resultat. Er dit hår klippet i en kortere, skarp frisure kræver det lidt ekstra hår for at få overgangen mellem dit eget hår og dine extensions til at blende bedre sammen. Du vil derfor typisk skulle bruge ca. 150 gram extensions i et tyndt hår, der er klippet i en kortere frisure.

Hair extensions til normalt hår

Du har normalt hår og ønsker ekstra længde

-150 gram extensions er typisk nok til et hår af normal tykkelse.
- Har du en kortere frisure vil du typisk skulle bruge 200 gram.

Har du et hår af normal tykkelse, og ønsker du at forlænge det med hair extensions? Du vil typisk skulle bruge ca. 150 gram hair extensions for at få en naturlig overgang mellem dit eget hår og dine extensions. Hvis dit hår er klippet i en skarp kortere frisure vil det være nødvendigt med noget ekstra hår, og i så fald anbefaler vi ca. 200 gram extensions.

Hair extensions til tykt hår

Du har tykt hår og ønsker ekstra længde

- 200 gram extensions er typisk nok til et tykt hår.
- Har du en kortere, skarp frisure vil du typisk skulle bruge 300 gram.


Ønsker du at forlænge dit tykke hår med hair extensions? Til et tykt hår anbefaler vi typisk ca. 200 gram extensions for at resultatet ser flot og naturligt ud. Er dit hår klippet i en kortere, skarp frisure vil det oftest være nødvendigt at påsætte ekstra hår for at overgangen mellem dine extensions og dit hår vil falde naturligt sammen. Du vil typisk skulle bruge ca. 300 gram extensions, hvis dit hår er tykt og klippet i en skarp, kortere pagefrisure.