Vi giver dig det hår, du drømmer om

Velkommen til Myextensions

Mit navn er Cate Klyvø og du har måske allerede enten snakket eller skrevet med mig, hvis du har kontaktet supporten. Jeg er nemlig indehaver af Myextensions, som blev etableret i februar 2009. I de første år foregik alt salg af hair extensions online, men i sommeren 2012 valgte jeg at åbne den første fysiske forretning med både butik og tilhørende salon i Aalborg midtby.

Vi kan ikke alle være lige heldige..
Jeg kommer ud af en søskendeflok på tre, hvor jeg er den yngste. Både min bror og søster er så heldige, at have fået en flot og fyldig hårpragt, men da turen kom til mig, var der, til min store ærgelse, desværre ikke så meget hår at give af længere. Jeg er derfor født med meget tyndt hår, hvilket har været grunden til min store interesse for hair extensions. Der er bare noget helt særligt og feminint over et langt, smukt og fyldigt hår. Derfor er Myextensions mit hjertebarn.

Lækkert hår til alle
Jeg har en vision om at levere hair extensions i top kvalitet og til fordelagtige priser. Det er en løbende proces, som kræver, at vi er up-to-date med de seneste tendenser, og altid er dybt involveret i alle beslutninger, der træffes. Derfor har vi valgt, at vi kun forhandler vores eget mærke “Myextensions”. Håret produceres i Asien, hvor de har specialiseret viden og stor erfaring indenfor hair extensions. Samarbejdspartnerne i Asien er nøje udvalgte, for at sikre at håret er i den bedste kvalitet til den bedste pris. Producenten sørger for at kvalitetsteste håret, inden de sender det afsted til Danmark. Det gør, at vi kan opretholde en høj standard på kvaliteten af vores hair extensions.

Det kræver girlpower
Jeg har et team bag mig, som hjælper mig med at holde det hele kørende til hverdag. Vi står altid til rådighed med hjælp og vejledning. Så har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte vores support på mailen support@myextensions.dk eller på telefon 23 23 23 09.

Mød vores team

Cate - Indehaver af Myextensions

Cate - Indehaver

Cate grundlagde Myextensions i 2009. Det hele startede som en webshop, men senere kom også butik og salon til. Hun står i dag for den primære drift og produktudvikling.

Camilla - Marketing manager ved Myextensions

Camilla - Marketing manager

Camilla startede hos Myextensions i februar 2016. Hun er uddannet konceptudvikler og står for vores markedsføring, foto/video og sociale medier.

Cecilie - Grafisk designer ved Myextensions

Cecilie - Grafisk designer

Cecilie har været ansat hos Myextensions siden november 2019. Hun er uddannet grafisk designer og står for vores grafiske look både online og offline.

Michael - Projektleder ved Myextensions

Michael - Projektleder

Michael har været en del af teamet siden august 2020. Han har en baggrund som udvikler, teamleder og projektleder med erfaring fra IT-branchen.

Tonja - Salgselev ved Myextensions

Tonja - E-commerce & salgselev

Tonja har været salgselev hos Myextensions siden juli 2019. Hun har en stor viden omkring extensions, som hun bruger til at vejlede både i butikken, på mail og telefon.

Stina - Country Manager hos Myextensions

Stina - Country manager Sverige

Stina startede i teamet hos Myextensions i april 2021. Hun har stor erfaring indenfor marketing og projektledelse i forskellige former og er ansvarlig for det svenske marked.

Sabrina - Extensionist ved Myextensions

Sabrina - Stylist & extensionist

Sabrina startede som frisør og extensionist hos os i december 2015. Hun blev udlært frisør i 2011, så hun har masser af erfaring og ekspertise indenfor frisørverdenen.

Majbritt - Extensionist ved Myextensions

Majbritt - Stylist & extensionist

Majbritt blev en del af teamet i juni 2016. Hun er i den grad en erfaren frisør og extensionist, for hun blev nemlig udlært helt tilbage i 2006.

Josefine - Extensionist ved Myextensions

Josefine - Stylist & extensionist

Josefine har været en del af teamet siden august 2019. Hun blev udlært frisør i 2016 og er blevet udlært extensionist hos os efterfølgende.

Maiken - Extensionist ved Myextensions

Maiken - Stylist & extensionist

Maiken har været ansat hos os siden november 2019. Hun blev udlært frisør i 2014 og er senere uddannet extensionist hos Myextensions.

Line - Kunderservice ved Myextensions

Line - Kundeservice

Line startede hos Myextensions i maj 2021. Hun har +10 års erfaring i frisørbranchen, og har derfor en masse nyttig viden, til at kunne guide vores kunder.

Amalie - frisør & extensionist ved Myextensions

Amalie - Frisør & extensionist

Maiken har været ansat hos os siden september 2021. Hun er udlært frisør og er senere uddannet extensionist hos Myextensions.