Vi giver dig det hår, du drømmer om

Velkommen til Myextensions

Mit navn er Cate Klyvø og du har måske allerede enten snakket eller skrevet med mig, hvis du har kontaktet supporten. Jeg er nemlig indehaver af Myextensions, som blev etableret i februar 2009. I de første år foregik alt salg af hair extensions online, men i sommeren 2012 valgte jeg at åbne den første fysiske forretning med både butik og tilhørende salon i Aalborg midtby.

Vi kan ikke alle være lige heldige..
Jeg kommer ud af en søskendeflok på tre, hvor jeg er den yngste. Både min bror og søster er så heldige, at have fået en flot og fyldig hårpragt, men da turen kom til mig, var der, til min store ærgelse, desværre ikke så meget hår at give af længere. Jeg er derfor født med meget tyndt hår, hvilket har været grunden til min store interesse for hair extensions. Der er bare noget helt særligt og feminint over et langt, smukt og fyldigt hår. Derfor er Myextensions mit hjertebarn.

Lækkert hår til alle
Jeg har en vision om at levere hair extensions i top kvalitet og til fordelagtige priser. Det er en løbende proces, som kræver, at vi er up-to-date med de seneste tendenser, og altid er dybt involveret i alle beslutninger, der træffes. Derfor har vi valgt, at vi kun forhandler vores eget mærke “Myextensions”. Håret produceres i Asien, hvor de har specialiseret viden og stor erfaring indenfor hair extensions. Samarbejdspartnerne i Asien er nøje udvalgte, for at sikre at håret er i den bedste kvalitet til den bedste pris. Producenten sørger for at kvalitetsteste håret, inden de sender det afsted til Danmark. Det gør, at vi kan opretholde en høj standard på kvaliteten af vores hair extensions.

Det kræver girlpower
Jeg har et team bag mig, som hjælper mig med at holde det hele kørende til hverdag. Vi står altid til rådighed med hjælp og vejledning. Så har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte vores support på mail support@myextensions.dk eller på telefon 23 23 23 09.

Mød vores team

Lær teamet bag Myextensions lidt bedre at kende

Kontor

Cate - Indehaver

Camilla - Project Coordinator hos Myextensions

Camilla - Project Coordinator

Cecilie - Content Creator hos Myextensions

Cecilie - Content Creator

Peter - Business Analyst hos Myextensions

Peter - Business Analyst

Michael - Ecommerce manager

Julie - Office Assistant hos Myextensions

Julie - Office Assistant

Kristina - Marketing Manager

Kundeservice

Emma - Butik og kundeservice hos Myextensions

Emma - Butik og kundeservice

Sofie - Butik og kundeservice hos Myextensions

Sofie - Butik og kundeservice

Cecilie - Studiemedarbejder

Malene - Studiemedarbejder

Salon

Sabrina - Stylist & extensionist hos Myextensions

Sabrina - Stylist & extensionist

Majbritt - Stylist & extensionist hos Myextensions

Majbritt - Stylist & extensionist

Josefine - Stylist & extensionist

Josefine - Stylist & extensionist

Maiken - Stylist & extensionist

Amalie - Stylist & extensionist

Amalie - Stylist & extensionist