Om Myextensions

Vi giver dig håret du drømmer om.

Velkommen til Myextensions

Myextensions blev startet tilbage i februar 2009 af Cate Klyvø - som stadig er indehaver den dag i dag. I de første år foregik alt salg af hair extensions online, men i sommeren 2012 kunne vi også slå dørene op for vores første fysiske forretning, med både butik og dertilhørende salon i Aalborg.

Vi kan ikke alle være lige heldige...

"Jeg kommer ud af en søskendeflok på tre, hvor jeg er den yngste. Både min bror og søster er så heldige, at have fået en flot og fyldig hårpragt, men da turen kom til mig, var der, til min store ærgelse, desværre ikke så meget hår at give af længere. Jeg er derfor født med meget tyndt hår, hvilket har været grunden til min store interesse for hair extensions. Hår betyder mere for de fleste, end man måske lige tror. Derfor er Myextensions en stor del af mig."

- Cate, indehaver

100% naturligt

Hår kan fjerne selvtillid. Hår kan give selvtillid. Hår kan ændre dit selvbillede. Hår kan skille de gode dage fra de dårlige. Om du vil det eller ej, har hår en stor betydning for vores humør og måde at være i verden på. Men mere end 70% af kvinder er utilfredse med deres hår - en statistik, vi har en mission om at ændre.

Din skønhed er noget, du definerer. For det er dit hår, dit valg og din skønhed. Vi hjælper dig bare lidt på vej med smukke hair extensions i 100% ægte hår, der sikrer et naturligt look - og så bestemmer du selv resten

Vi sidder klar til at hjælpe - det er jo dig, vi er her for

Vi har et skarp team af specialister, som hjælper med at holde det hele kørende. Vi står altid til rådighed med hjælp og vejledning. Så har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte vores support på mail support@myextensions.com eller på telefon 23 23 23 09.