Vi giver dig det hår, du drømmer om

Velkommen til Myextensions

Mit navn er Cate Klyvø og du har måske allerede enten snakket eller skrevet med mig, hvis du har kontaktet supporten. Jeg er nemlig indehaver af Myextensions, som blev etableret i februar 2009. I de første år foregik alt salg af hair extensions online, men i sommeren 2012 valgte jeg at åbne den første fysiske forretning med både butik og tilhørende salon i Aalborg midtby.

Vi kan ikke alle være lige heldige..
Jeg kommer ud af en søskendeflok på tre, hvor jeg er den yngste. Både min bror og søster er så heldige, at have fået en flot og fyldig hårpragt, men da turen kom til mig, var der, til min store ærgelse, desværre ikke så meget hår at give af længere. Jeg er derfor født med meget tyndt hår, hvilket har været grunden til min store interesse for hair extensions. Der er bare noget helt særligt og feminint over et langt, smukt og fyldigt hår. Derfor er Myextensions mit hjertebarn.

Lækkert hår til alle
Jeg har en vision om at levere hair extensions i top kvalitet og til fordelagtige priser. Det er en løbende proces, som kræver, at vi er up-to-date med de seneste tendenser, og altid er dybt involveret i alle beslutninger, der træffes. Derfor har vi valgt, at vi kun forhandler vores eget mærke “Myextensions”. Håret produceres i Asien, hvor de har specialiseret viden og stor erfaring indenfor hair extensions. Samarbejdspartnerne i Asien er nøje udvalgte, for at sikre at håret er i den bedste kvalitet til den bedste pris. Producenten sørger for at kvalitetsteste håret, inden de sender det afsted til Danmark. Det gør, at vi kan opretholde en høj standard på kvaliteten af vores hair extensions.

Det kræver girlpower
Jeg har et team bag mig, som hjælper mig med at holde det hele kørende til hverdag. Vi står altid til rådighed med hjælp og vejledning. Så har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte vores support på mailen support@myextensions.dk eller på telefon 23 23 23 09.

Mød vores team

Kontor

Cate - Indehaver af Myextensions

Cate - Indehaver

Cate grundlagde Myextensions i 2009. Det hele startede som en webshop, men senere kom også butik og salon. Hun er iværksætter ud til fingerspidserne og fuld af nye idéer. Hun er vores girl boss og står for den primære drift og produktudvikling. Hun leder med lys og lygte efter et sommerhus, hvor hun kan tilbringe tid sammen med hele familien.

Camilla - Marketing manager ved Myextensions

Camilla - Marketing manager

Camilla startede hos Myextensions i februar 2016. Hun er uddannet konceptudvikler og står for vores markedsføring, foto/video og sociale medier. Hun er meget intresseret i madlavning og især vegetarisk og plantebaseret mad. Pt. på barsel og nyder tiden derhjemme.

Cecilie - Grafisk designer ved Myextensions

Cecilie - Content creator

Cecilie er vores content creator og står for vores grafiske look både online og offline. Hun redigerer video i søvne samtidligt med, at hun planlægger næste photoshoot. Cecilie har arbejdet hos Myextensions siden november 2019. Hun er meget bange for torden og har et crush på Justin Bieber.

Michael - Projektleder ved Myextensions

Michael - Projektleder

Michael har været en del af teamet siden august 2020 og vi siger tit "Hvad gjorde vi uden ham før?". Han har en baggrund som udvikler, teamleder og projektleder med erfaring fra IT-branchen. Han har stor passion for fotografering og elsker at rejse, han har fx boet i Vietnam i 6 måneder.

Stina - Country manager Sverige

Stina startede hos Myextensions i april 2021. Kontorets "svensker" har stor erfaring indenfor marketing og projektledelse. Hun er ansvarlig for branding & marketing på det svenske marked. Hun elsker det danske ord hygge; the ritual of life's simple pleasures og hun siger aldrig nej til et glas bobler.

Vicky - Country manager Tyskland

Vicky startede hos os i november 2021. Vicky kommer til at være en stor del af vores udvidelse til det tyske marked. Hendes tid går især med at oversætte hele vores webshop til Tysk. Vicky elsker at bage, og det brokker vi andre os bestemt ikke over.

Julie - Office Assistant

Julie startede hos os i efteråret 2021 som hjælpepige, og er senere tiltrådt stillingen som kontorassistent. Julie er en humørbombe uden lige, og man kan være helt sikker på, at hun altid har en sjov kommentar i ærmet. Og så har Julie i øvrigt vores logo tattoveret på sit håndled.

Boris - Kontorhund

Boris er vores trofaste kontorhund. Han startede hos os i april 2021 (sammen med Stina). Boris' rolle i teamet er i høj grad at sørge for godt humør, og så elsker han desuden at blive kløet på maven. Vi er SÅ glade for at have ham med på holdet.

Kundeservice

Malene - Butiks- og kundeserviceansvarlig

Malene har været en del af teamet siden oktober 2021. Malene er knivskarp indenfor kundeservice, og kan næsten nå ind i alles hjerter, med sit nordjyske dialægt - du vil ofte høre hende sige "prø'li'å'hør'her". Fun fact: Malene har vores logo tattoveret på sin arm.

Line - Kundeservice

Line startede hos Myextensions i maj 2021. Hun har +15 års erfaring i frisørbranchen med en masse nyttig viden i bagagen og er derfor helt perfekt i rollen til at være den der guider og hjælper vores kunder. Hun har altid et stort smil på læben og er fuldstændig tosset med sushi.

Cecilie - Studiemedarbejder

Cecilie startede som studiemedarbejder hos os i efteråret 2021. Hun hjælper bl.a. til i vores showroom & Hair Studio, men også online på vores kundesupport. Det er ofte Cecilie du vil få fat i, hvis du kontakter os om aftenen, hvor hun sidder klar til at hjælpe.

Malene - Studiemedarbejder

Malene startede hos os i september 2021. Hun hjælper til om eftermiddagen i butik og Hair Studio, og det er også tit hende du vil fange på supporten om aftenen. Ved siden af sit arbejde hos os, læser Malene sociologi på AAU.

Salon

Sabrina - Stylist & extensionist

Sabrina elsker at lave de helt store hårforvandlinger og hun er en mester til det. Hun har været en del af My Hair Studio-teamet siden december 2015 og er daglig leder på salonen. Sabrina er vores TikTok-stjerne og "crazy cat lady", hun er nemlig helt tosset med katte.

Majbritt - Stylist & extensionist

Majbritt blev en del af teamet i juni 2016 og har over 18 års erfaring som frisør. Hendes frisørhjerte banker ekstra meget for klippeteknikker. Hun har altid et festfyrværkeri af farver både på tøj, sko og accessories (og rundt omkring hendes arbejdsplads).

Josefine - Stylist & extensionist

Josefine elsker især at arbejde med langt, lækkert hår. Noget andet hun elsker er slik og parkeringsbøder... (spørg efter hvor mange hun fik sidste år.) Hun startede hos My Hair Studio i august 2019 og er efterfølgende blevet udlært extensionist hos os.

Maiken - Stylist & extensionist

Maiken har været ansat hos My Hair Studio siden november 2019. Hun er især vild med at lave lyse reflekser og smukke extensions. Hun er en lille person, men med stor personlighed og endnu større hår. Vores skagbo stråler som lyset over Skagen.

Amalie - Stylist & extensionist

Amalie startede hos os som frisør i septemer 2021, og senere hen er blevet udlært som extensionist. Man mærker tydeligt at Amalie brænder for det hun laver, og det ses også i hendes flotte arbejde. Og så er hun altid klar på en hyggesnak.