Hvordan finder jeg den rigtige farve?

Det kan være en udfordring at finde lige netop dén farve hair extensions, som matcher din hårfarve. Her er 3 steps til, hvordan du finder din rigtige hair extensions farve.

3 steps til at finde din farve

1. Kig på dine spidser

Tjek din hårfarve korrekt
Én af de største fejltagelser, du kan gøre, er at forsøge at farvematche din bundfarve med dine extensions. Du skal faktisk gøre det stik modsatte.

Kig i stedet på dine hårspidser og find den farve, der matcher disse bedst
Årsagen er, at det er ved dine hårspidser, overgangen fra dit eget hår til dine hair extensions kan ses. Og derfor skal disse farver ligge så tæt på hinanden som muligt.

Kig på dine hårspidser
Farvering med Myextensions farver

2. Køb en farvering

Se alle vores farver i virkeligheden
Vores farvering indeholder en farveprøve af alle vores faste farver i sortimentet. Hvis du for eksempel har mørkebrunt hår, men ikke præcis ved hvilken farvenuance, der passer bedst, kan du holde alle vores brune nuancer op mod håret.

Så kan du hjemme foran spejlet se hvilken farve, der matcher dit eget hår bedst, inden du bestiller.

Er du frisør eller extensionist?
Hvis du arbejder professionelt med påsætning af hair extensions, vil det være en fordel at have en farvering i salonen. På den måde har du altid mulighed for hurtigt at matche din kundes hårfarve med vores hair extensions farver.

3. Lad os hjælpe dig

Vi hjælper med at matche farven for dig
Vi hjælper dagligt vores kunder med at finde den rette farve hair extensions.

Sidder du derfor og har svært ved at finde din farve, skal du ikke tøve med at sende en mail til support@myextensions.dk.

Når du sender os en mail, skal du være opmærksom på, at vi modtager så retvisende billeder af dit hår som muligt. Det gør du ved at tage billeder af dit hår i naturligt dagslys.
Vi skal kunne se alt dit hår, så tag gerne et par stykker og vedhæft billederne i mailen med en kort beskrivelse af dine ønsker. Så vil vi hjælpe dig på bedste vis.

1. Placer dig i dagslys
2. Tag et par billeder
3. Send det til 
support@myextensions.dk

Vi lover at svare dig så hurtigt som muligt.

Tag et billede af dit hår