★ ★ ★ ★ ★

Skandinaviens bedst ratede hair extensions

Hvilken type extensions skal jeg vælge?

Why Myextensions?

✓ Vi er Skandinaviens bedst ratede hair extensions brand

✓ Du får et stort udvalg af lækkert hår

✓ Du er garanteret høj kvalitet

✓ Du har 30 dages returret

✓ Du kan købe nu og først betale senere

✓ Og vi sidder klar til at hjælpe dig

Alle fortjener at få sit drømmehår

EST. 2009

Leverandør af lækkert hår siden 2009

VORES MISSION

"Myextensions er blevet til med en mission om at give kvinder det hår de drømmer om, men som de ikke selv fik tildelt fra naturens side af. Vi ved, at har man det godt udenpå, så smitter det af indeni. Det vil vi gerne bidrage til."

Stort sortiment af hair extensions

Hos Myextensions finder du et stort sortiment af hair extensions af ægte hår. Vi arbejder hver dag for, at alle skal kunne få lige præcis det hår, de drømmer om. Derfor har vi en række forskellige typer extensions og et bredt farvesortiment, så du altid kan finde det rette match til dit hår. Du kan både vælge ikke-permanente hair extensions, som du selv tager af og på efter behov, eller du kan få påsat mere permanente extensions, som sidder påsat i dit hår i en længere periode, typisk 6-8 uger.

IKKE-PERMANENTE EXTENSIONS
Clip in extensions - Vores bestseller med clips
Halo extensions - Ekstra nemt og hurtigt
Ponytail extensions - Perfekt ponytail på 2 min.

Clip in extensions
Clip in hair extensions er vores absolutte bestseller. Håret er nemt at tage af og på selv, da det sættes fast med små holdbare spænder. Et sæt clip in extensions består af flere stykker hår i forskellige bredder, som fordeles rundt omkring i dit hår for at give et naturligt og fyldigt look. Clip in extensions er en fleksibel løsning, der passer til de fleste. Om du er nybegynder, har tyndt eller tykt hår, langt eller kortere hår, så vil du elske dine clip ins. Shop clip in extensions her.

Halo extensions
Med halo extensions er det ekstra nemt og hurtigt at få langt og fyldigt hår. Alt håret er samlet på ét enkelt bredt stykke, som sidder godt fast i dit hår med små spænder og en usynlig wire. Wiren giver ekstra komfort og sikrer at håret ikke føles tungt. Halo extensions kan bruges af alle og er især en god løsning til nybegyndere. Du får det mest naturlige look, hvis dit eget hår har lidt længde og ikke er meget tykt. Shop halo extensions her.

Ponytail extensions
Med ponytail extensions kan du få den helt perfekte ponytail på få minutter. Håret sættes nemt fast omkring din egen hestehale med et velcrostykke og en lille kam, som sørger for den sidder godt fast hele dagen. Du kan både bruge ponytail extensions til en høj, lav eller almindelig hestehale. Shop ponytail extensions her.

PERMANENTE EXTENSIONS
Hår trenser - Naturligt & holdbart resultat
Tape extensions - Ultratynde & diskrete
Hot fusion - Små fleksible keratin totter
Cold fusion - Små skånsomme totter

Hår trenser
Hår trenser består af ét langt stykke hår, som klippes ud i mindre stykker og påsættes i dit hår. De mest populære måder at påsætte hår trenser er “flettemetoden” og “micro weft”. Ved “flettemetoden” sys trensen fast til en lille fletning i hovedbunden, mens den sys fast til en række af microringe ved “micro weft”-metoden. Hår trenser kan bruges af alle hårtyper og giver et meget naturligt og holdbart resultat. Du kan bruge dine hårtrenser som clip in extensions ved at sy clips på. Shop hår trenser her.

Tape extensions
Tape extensions er en bestseller indenfor de mere permanente typer hair extensions. De er nemlig nemme at påsætte og meget diskrete. Vores tape extensions er 4 cm brede stykker hår, som påsættes med en holdbar tape omkring dit eget hår. Tape stykkerne er ultra tynde, så de ligger helt fladt ind mod din hovedbund. Derfor er tape extensions en idéel løsning hvis du har tyndt hår, men de kan bruges af alle hårtyper. Tape extensions kan nemt bruges igen og igen ved at påsætte ny tape på hårstykkerne. Shop tape extensions her.

Hot fusion
Hot fusion extensions er helt små totter hår, som limes fast på dit eget hår med varm keratin. Fordi hot fusion extensions påsættes i små totter, føles det meget som dit eget hår, når du kører fingrene gennem det. Totterne er nemme at skjule i dit hår, da keratinen er gennemsigtig. Hot fusion er lidt sværere at genbruge end de andre typer hair extensions, men det kan godt lade sig gøre ved at tilføre ny keratin til totterne. Shop hot fusion her.

Cold fusion
Cold fusion extensions minder om hot fusion, da de begge påsættes i helt små totter. Men ved cold fusion sættes totterne fast i dit eget hår ved hjælp af små microringe, der klemmes fast om dit hår. Det er ikke helt så usynligt som hot fusion, men derimod mere skånsomt. Cold fusion extensions kan nemt genbruges ved at skifte microringene ud med nye. Shop cold fusion her.

HVAD SKAL JEG VÆLGE?
Er du i tvivl om, hvilken type extensions du skal vælge? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige hair extensions til din hårtype og hårfarve. Send en mail til support@myextensions.dk eller ring på tlf. 23 23 23 09. Du kan også dykke ned i vores guides og blive meget klogere på alt om extensions.

* Baseret på højeste score på Trustpilot i kategorien "Leverandør af hårextensions", indhentet 7/12/2022.