Guide

Påsætning og aftagning af ponytail extensions

Tid til at give din egen hestehale en makeover? Se her, hvordan du på få minutter kan sige farvel til kedelige hestehaler og goddag til en hestehale med ekstra umph. 

Påsætning af ponytail extensions

1. Find det du skal bruge

Dine ponytail extensions er det, vi kalder ready to wear. Det betyder, de er klar til brug, så snart du modtager dem. Men det er en fordel at have et par ting ved hånden, inden du går igang.

Det er en god idé at have:

Påsætning af ponytail extensions

2. Saml dit eget hår i en hestehale

Start med at samle dit eget hår i en hestehale.

Du bestemmer selv, hvor højt eller lavt din hestehale skal sidde. Men hvis du har tyndt eller fint hår, anbefaler vi, du starter med en lav hestehale. Det trækker mindre i dit eget hår, så hestehalen sidder mere behageligt og sikkert.

Påsætning af ponytail extensions

3. Sæt kammen fast i elastikken på din hestehale

Sæt kammen på dine ponytail extensions fast i din hestehale ved at sætte den ned under elastikket øverst på din hestehale, så den lille “kam” sidder inde i elastikket, sammen med dit eget hår.

Det er denne kam der holder din ponytail ekstra godt fast på din egen hestehale.

Påsætning af ponytail extensions

4. Fastgør hestehalen med velcro

Sno velcroen på dine ponytail extensions rundt om din egen hestehale, så dine extensions er samlet og sidder fast. 

Sørg for, at velcro-stykket sidder stramt om din egen hestehale – du kan altid gøre det om, hvis det bliver for løst første gang, du prøver. 

Påsætning af ponytail extensions

5. Sno håret rundt om hestehalen

Tag fat i den hårtot, der sidder i forlængelse af velcro-stykket og sno det rundt om din hestehale, der hvor dit elastik sidder. Bliv ved med at sno håret, til du kun har en lille hårtot tilbage at holde i. 

Fastgør hårtotten med en hårnål, som du sætter fast under elastikket på din hestehale. Du kan altid bruge en ekstra hårnål, hvis du føler, du mangler lidt ekstra hold. 

Voila - du har du en smuk lang hestehale!

Aftagning af ponytail extensions

Sådan tager du dine ponytail extensions ud

Det er lige så nemt at tage dine ponytail extensions ud, som at sætte dem i. Du fjerner blot hårnålene, skiller velcroen fra hinanden og trækker dine extensions ud af din egen hestehale.

Giv dine ponytail extensions en tur med hårbørsten, før du lægger dem ned i æsken, de kom i – så er de klar til næste gang, din hestehale skal være lidt ekstra.

Google anmeldelser

Vores +110.000 tilfredse kunder er ikke i tvivl

Karina Tordrup

Utrolig dygtigt og serviceminded personale, med kundetilfredshed som omdrejningspunkt! Jeg skulle prøve extensions me...
Utrolig dygtigt og serviceminded personale, med kundetilfredshed som omdrejningspunkt! Jeg skulle prøve extensions med flettemetoden for første gang, og blev anbefalet hårtrenser af Original kvalitet. Denne er betydeligt billigere end Luksus håret, men det afhang ikke af indtjening for deres vedkommende. Det handlede om, at jeg som førstegangsbruger af flettemetoden ikke skulle ende med at ærgre mig over at have brugt penge på et dyrt produkt, hvis extensions alligevel ikke var noget for mig.

Camilla Lind

Rigtig god service og prof. behandling
Rigtig god service og prof. behandling

Trine Rønhoff

Altid en fornøjelse at handle hos jer - samt kvaliteten er i top
Altid en fornøjelse at handle hos jer - samt kvaliteten er i top

Amanda Frehr Olesen

Fantastisk kundeservice og virkelig god hjælp til at finde den rette nuance og længde i forbindelse med køb af clips ...
Fantastisk kundeservice og virkelig god hjælp til at finde den rette nuance og længde i forbindelse med køb af clips extensions til mit bryllup! Det kan klart anbefales at besøge deres butik, det giver det bedst mulige resultat ift. at matche farverne 😄

Tenna Kruse Jensen

Hurtig levering og god kvalitet! Anbefaling herfra.
Hurtig levering og god kvalitet! Anbefaling herfra.

Charlotte Jørgensen

Hurtig levering og flotte farver 👍❤️
Hurtig levering og flotte farver 👍❤️