Sådan påsættes hot fusion extensions

Denne guide viser dig, hvordan du påsætter hot fusion extensions.

Til påsætningen skal du bruge: 
Hot fusion extensions
Spidskam
Stor hårklemme
Små hårklemmer
Beskyttelsesskjold
Varmejern

Påsætning af hot fusion extensions Step 1

1. Inden påsætningen

Sørg for at håret er nyvasket inden påsætning og undgå brug af balsam og hårkur tæt på hovedbunden - det kan forhindre totterne i at fæstne på håret. Glat håret inden påsætning, så er håret nemmere at arbejde med og man kan bedre se hvordan det er klippet.

Påsætning af hot fusion extensions Step 2

2. Inddel håret

Inddel håret i en vandret skilning - start altid i nakken, ca. 3-5 cm fra hårgrænsen, og arbejd dig opad. Brug en hårklemme til at holde det overskydende hår tilbage.

Påsætning af hot fusion extensions Step 3

3. Start i nakken

Start altid med nakken først og fortsæt derefter med at påsætte totterne i siderne. Har du et bundt hår med fx 100 totter, så afsæt 60 totter til nakken og 20 totter til hver sidesektion. Det er vigtigt at have overblik over hvor mange totter der bliver brugt i de forskellige sektioner, så man ikke pludselig løber tør.

Påsætning af hot fusion extensions Step 4

4. Tag en lille tot hår

Tag en tot af kunden hår, der er ca. lige så stor som en tot extensions, så håret kan bære vægten af det påsatte hår. Sæt et beskyttelsesskjold fast omkring totten med en lille klemme for at holde de løse hår væk og beskytte hovedbunden mod varmejernet.

Påsætning af hot fusion extensions Step 5

5. Tilføj en tot extensions

Tag derefter den hot fusion tot der skal påsættes og placer den sammen med kundens hår ca. 1 cm. fra hovedbunden. Det er vigtigt ikke at sætte totten for tæt på hovedbunden, da det både kan brænde huden, og totten kan komme til at sidde for stramt.

Påsætning af hot fusion extensions Step 6

6. Smelt keratinen med varmejernet

Når varmejernet er varmet op lukkes de to varmeplader rundt om keratin tippen, som sidder øverst på håret. Fordel varmen over hele keratin tippen, så alt keratinen smelter og bliver blødt.

Påsætning af hot fusion extensions Step 7

7. Rul keratinen om håret

Når keratinen er helt smeltet kan man forsigtigt med pege- og tommelfinger, rulle keratinen rundt om håret så totten sætter sig fast. Det er vigtigt at keratinen når hele vejen rundt, så det lukker tæt som et rør.

Påsætning af hot fusion extensions Step 8

8. Fortsæt med resten af håret

Fortsæt med dette indtil du er ca. 3 cm fra hårkanten - her må håret ikke komme længere ud, da det skal kunne skjules af det naturlige hår ved opsætning. Når du er færdig med en hel række, fortsætter du med den næste vandrette bane hår. Der er typisk et par cm imellem hver vandrette bane, men det afhænger at den enkelte persons hår og ønsker til resultatet.

Når du nærmer dig toppen af hovedet, er det en god ide at tjekke hvor meget længere du kan komme op uden at totterne bliver synlige. Det afhænger af kunden hårtykkelse.