Sådan påsættes hot fusion extensions

1. Sørg for at håret er nyvasket inden påsætning og undgå brug af balsam og hår kur i hovedbunden - det kan forhindre totterne i at fæstne på håret. Glat håret inden påsætning, så er håret nemmere at arbejde med og man kan bedre se hvordan håret er klippet.

2. Inddel håret i en vandret skilning - start altid i nakken, ca. 3-5 cm fra hår grænsen, og arbejd dig opad. (Vi har valgt at starte midt på hovedet, for bedre at vise arbejdet) Brug en hårklemme til at holde det overskydende hår tilbage.

3. Start altid med baghovedet først og fortsæt derefter med at påsætte totterne i siderne. Har du et bundt hår med f.eks. 100 totter, så afsæt 60 totter til nakken og 20 totter til hver side sektion. Det er vigtigt at have overblik over hvor mange totter der bliver brugt i de forskellige sektioner, så man ikke pludselig render tør.

4. Når du skal i gang med at påsætte, skal du bruge et plast skjold og en lille klemme, til at holde de løse hår væk. Plastskjoldet hjælper også til at holde styr på den tot hår man arbejder med.

5. Tager derefter den hot fusion tot der skal påsættes og placer den ca. 1 cm. fra hovedbunden.

Det er vigtigt ikke at sætte totten for tæt på hovedet, da det både kan brænde huden og totten kan komme til at sidde for stramt.

Sørg også for at tage en tot hår der er lige så stor som extension totten, så håret kan bære vægten af det påsatte hår.

6. Når varmejernet er varmet op (det sker indenfor 1 min.) lukkes de to varmeplader rundt om keratin tippen, som sidder øverst på håret. Fordel varmen over hele keratin tippen, så alt keratinen smelter og bliver blød.

7. Når keratinen er helt smeltet kan man forsigtigt, med pege- og tommelfinger, rulle keratinen rundt om håret så totten sætter sig fast. Det er vigtigt at keratinen når hele vejen rundt, så det lukker tæt som et rør.

8. Fortsæt med dette indtil du er ca. 3 cm fra hårkanten - her må håret ikke komme længere ud, da det skal kunne skjules af det naturlige hår ved opsætning. Når du er færdig med en hel række, tager du den næste vandrette bane hår og gentage processen. Der er typisk et par cm imellem hver vandrette bane, men det afhænger at den enkelte persons hår og ønsker til resultatet. Når man nærmer sig toppen af hovedet, er det en god ide at tjekke hvor meget længere man kan komme op, uden at totterne bliver synlige. Det afhænger igen at den enkelte persons hårtykkelse og ønskede resultat.