Guide

Påsætning og aftagning af clip in extensions

Det tager ikke mange minutter at påsætte eller aftage dine clip in extensions. Her guider vi dig i, hvordan du gør, så du får et flot og naturligt resultat. Hver gang.

Påsætning af clip in extensions

1. Find det du skal bruge

Dine clip in extensions er det, vi kalder ready to wear. Det betyder, de er klar til brug, så snart du modtager dem. Men det er en fordel at have et par ting ved hånden, inden du går igang.

Derfor anbefaler vi, at du har:

Påsætning af clip in extensions

2. Inddel dit hår

Start i nakken og lav en vandret skilning hvor du ønsker håret skal påsættes (første skilning vil ofte starte lige under dine øreflipper).

Saml resten af håret i en hårklemme ovenpå hovedet, så det ikke er i vejen.

Påsætning af clip in extensions

3. Touper dit hår ved hovedbunden

Når du har lavet en lige skilning, bruger du din spidskam til at toupere håret ved hovedbunden let. 

Det er særligt vigtigt, hvis du har meget fint eller glat hår – så har spænderne på dine clip in extensions nemlig noget at få fat i. For ekstra hold kan du give touperingen et lille pift med en hårlak.

Påsætning af clip in extensions

4. Sæt dine clip in extensions på

Når dit hår er touperet, finder du den clip in bane, der matcher bredden på din skilning bedst. Herefter åbner du spænderne på dine clip in extensions og clipser den første bane fast i dit eget hår.

Det er en god idé at starte med det midterste spænde – på den måde er du sikker på, dine clip in extensions sidder lige. 

Påsætning af clip in extensions

5. Og så gør du bare det samme én gang til

På samme måde som før, fortsætter du med at påsætte dine clip in extensions, i den bredde der passer til dit hovede. Lav en ny vandret skilning cirka 2-3 centimeter højere oppe end den første og følg de samme trin som før. 

Det gentager du, til du har fordelt alle banerne i dit hår.

💡tip - Vær opmærksom på, at den sidste bane clip in extensions skal kunne dække overgangen til dit eget hår, samtidig med at den skal kunne skjules under dit hår - Juster derfor placeringen, så den sidder perfekt.

Påsætning af clip in extensions

6. Slut af med siderne

Til sidst sætter du de 3 smalle baner fast i det forreste hår langs ansigtet, for at give mere fylde til pandehåret.

💡Har du midterskilning, kan du bruge én lille clips i hver side. Har du sideskilning, kan du bruge to i den ene side, hvor du har mest hår og én i den anden. 

Slut af med at style dit hår – og voila, du er klar til at gå ud af døren.

Aftagning af clip in extensions

Sådan tager du dine clip in extensions ud

Når det er tid til din skønhedssøvn, skal dine clip in extensions tages ud – men det tager heldigvis ikke mange sekunder. 

Du skal blot åbne clipsene, så er det nemt at tage hver extensionsbane af. 

Børst dine clip in extensions (og dit eget hår), og læg dine extensions tilbage i æsken – så er du sikker på, de ligger godt til næste gang, du skal bruge dem.

Google anmeldelser

Vores +110.000 tilfredse kunder er ikke i tvivl

Karina Tordrup

Utrolig dygtigt og serviceminded personale, med kundetilfredshed som omdrejningspunkt! Jeg skulle prøve extensions me...
Utrolig dygtigt og serviceminded personale, med kundetilfredshed som omdrejningspunkt! Jeg skulle prøve extensions med flettemetoden for første gang, og blev anbefalet hårtrenser af Original kvalitet. Denne er betydeligt billigere end Luksus håret, men det afhang ikke af indtjening for deres vedkommende. Det handlede om, at jeg som førstegangsbruger af flettemetoden ikke skulle ende med at ærgre mig over at have brugt penge på et dyrt produkt, hvis extensions alligevel ikke var noget for mig.

Winnie Holm

God kvalitet hurtig levering God oplevelse
God kvalitet hurtig levering God oplevelse

Charlotte Jørgensen

Hurtig levering og flotte farver 👍❤️
Hurtig levering og flotte farver 👍❤️

Amalie Omondi

Kvaliteten er i toppen, og det er nogle gode priser
Kvaliteten er i toppen, og det er nogle gode priser

Elin Rost

Nu har jeg efterhånden købt hår extensions fra alverdens steder, men det her er dog de bedste jeg har haft købt til d...
Nu har jeg efterhånden købt hår extensions fra alverdens steder, men det her er dog de bedste jeg har haft købt til dato!😁 Og første gang at jeg oplever at de ikke filtre!😁

Amanda Frehr Olesen

Fantastisk kundeservice og virkelig god hjælp til at finde den rette nuance og længde i forbindelse med køb af clips ...
Fantastisk kundeservice og virkelig god hjælp til at finde den rette nuance og længde i forbindelse med køb af clips extensions til mit bryllup! Det kan klart anbefales at besøge deres butik, det giver det bedst mulige resultat ift. at matche farverne 😄