Guide

Sådan påsætter du tape extensions

Med tape extensions forvandler du din hårpragt én bane ad gangen. Metoden er semi-permanent, og den egner sig til alle hårtyper og -tykkelser – også til dig, der har tyndt eller fint hår. Se her, hvordan du påsætter dine tape extensions.

Påsætning af tape extensions

1. Find det, du skal bruge

Før du går i gang med påsætningen, er det en god idé at finde alt det frem, du får brug for. 

Til påsætning af tape extensions skal du bruge:

Påsætning af tape extensions

2. Sørg for dit hår er nyvasket

Det første, du skal gøre, før du starter påsætning, er at sikre, dit eget hår er helt rent.

Derfor skal du vaske det med en afrensende shampoo, der fjerne alt fedt og snavs fra håret. Du må derefter ikke bruge balsam, hårkur, olier eller andre blødgørende produkter i din hovedbund, da det gør dit hår glat og dine tape extensions risikerer at glide ud. 

Afslut med at føntørre dit hår - helt tørt.

Påsætning af tape extensions

3. Inddel dit hår i sektioner

Start med at lave en vandret skilning i dit eget hår cirka 3-5 centimeter fra din hårgrænse i nakken. Du bør altid starte nedefra – det gør det nemmere for dig at justere undervejs og holde styr på både dit eget hår og dine extensions.

Sæt dit eget hår væk med en stor hårklemme, så det ikke kommer i vejen.  

💡Tip: Når du påsætter dine tape extensions er det en god idé at sørge for, de ikke er lige under (eller over) hinanden. Placer dine tape extensions forskudt i lag – lidt ligesom mursten på et hus. 

Påsætning af tape extensions

4. Læg en plan for din første sektion

Start med at vurdere, hvor mange tape-baner, der passer ind i din sektion. Der bør være cirka 2 centimeter fri i hver side af hårgrænsen. 

Saml derefter en tynd bane af dit eget hår op med spidskammen. Banen skal have tilsvarende bredde som tape-stykket. Banen af dit eget hår må hverken være for tynd eller tyk. Og det er vigtigt, den er helt lige, da en skæv sektion kan rive og slide i dit eget hår.

Påsætning af tape extensions

5. Sæt dine første tape extensions fast

Tag din første tape-bane med den klistrede side op ad og placer den tæt ved hovedbunden under den sektion, du netop har lavet. Sørg for, den ikke er for tæt, da den kan overbelaste og rive i håret. 

Læg dit eget hår ned over tapen – uden at røre tapen med fingrene. Brug i stedet din spidskam til at trykke håret fast på tapen. 

Læg derefter en ny tape bane oven på med tapen nedad, så du laver en slags “tape-sandwich”.

Sørg for, de matcher helt præcist, og tryk derefter tape banerne godt sammen, så du er sikker på, der ikke er nogle lufthuller mellem de to sektioner (her må du gerne bruge fingrene) 

Påsætning af tape extensions

6. Gentag på hele dit baghoved

Nu gentager du inddeling og påsætning igennem hele sektionen – når det er tid til næste sektion, skal der være cirka 2 centimeter over din sidste tape-sektion.

Tjek undervejs, om dit eget hår forsat falder naturligt ned over banerne, så du er sikker på, de ikke kan ses. Det er altid en god idé at gøre det løbende – og særligt, når du begynder at nærme dig toppen af dit eget hoved.

💡Tip: Inddel dine tape extensions på forhånd. Du skal cirka bruge 50 gram til nakken og 25 gram til hver side af dit hoved.

Påsætning af tape extensions

7. Sæt tape extensions skråt fast på siden af dit hoved

Når du er færdig med at påsætte dine tape extensions i nakken, er det tid til at gå i gang med siderne. 

Du skal inddele og sætte dem fast på præcis samme måde – her er det bare vigtigt, du laver sektioner, der hælder en smule opad mod ansigtet. Det ser mere naturligt ud, og du kan nemmere sætte dit hår op. 

Lav dine sektioner så det forreste hjørne mod dit ansigt skråner en smule op ad – det giver næsten sig selv, når du står med det.

Påsætning af tape extensions

8. Nyd dit lange, lækre hår de næste par måneder

Når du har påsat tape extensions på begge sider, er du færdig – og kan nyde dit ekstra lange eller fyldige hår de næste par måneder, før det er tid til, de skal tages ud igen. 

Du bestemmer selv, om du vil have din extensions klippet til eller ej – men vi anbefaler altid en lille tilklipning. Så bliver resultatet nemlig meget mere naturligt. 

Når det er tid til at tage dine tape extensions ud igen, kan du altid fjerne tapen, sætte nyt på og bruge dem igen. 

Aftagning af tape extensions

Sådan tager du tape extensions ud af dit hår

Når dit hår er vokset et par centimeter, skal du tage dem ud – men bare rolig, du kan sagtens bruge dem igen. Du skal bare sætte nyt tape på, og så er de klar til endnu en omgang. 

Sådan gør du, når dine tape extension skal tages ud.

Aftagning af tape extensions

1. Hæld tape remover-væske ind mellem tape-samlingerne

Start med at hælde lidt tape remover-væske ind mellem tape-stykkerne, til du kan mærke, de begynder at løsne sig fra hinanden. 

Brug din spidskam til forsigtigt at skabe luft mellem banerne, og fordel væske ind mellem banerne, til du kan trække de to stykker fra hinanden – uden at rive i dit eget hår. 

Aftagning af tape extensions

2. Red tape-rester ud af håret med en spidskam

Brug en spidskam til at redde dit eget hår igennem, så du får eventuelle tape-rester ud af dit hår. 

Er tapen stædig i dit eget hår? Du kan bruge lidt mere tape remover-væske til at få det sidste ud.

Aftagning af tape extensions

3. Vask dit hår grundigt

Når du har taget alle dine tape extensions ud af håret, skal du vaske det – grundigt

Masser din hovedbund med shampooen og skyl ud – vi anbefaler, at du vasker dit hår et par gange, så du er sikker på, dit hår er helt rent og lækkert efterfølgende. 

Slut af med at bruge hårkur og balsam, og så er dit hår så godt som nyt igen.

Google anmeldelser

Vores +110.000 tilfredse kunder er ikke i tvivl

Natascha Grecca

Så tilfreds, kan varmt anbefale til andre 🤗
Så tilfreds, kan varmt anbefale til andre 🤗

Dorthe Kristensen

Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service

Karina Tordrup

Utrolig dygtigt og serviceminded personale, med kundetilfredshed som omdrejningspunkt! Jeg skulle prøve extensions me...
Utrolig dygtigt og serviceminded personale, med kundetilfredshed som omdrejningspunkt! Jeg skulle prøve extensions med flettemetoden for første gang, og blev anbefalet hårtrenser af Original kvalitet. Denne er betydeligt billigere end Luksus håret, men det afhang ikke af indtjening for deres vedkommende. Det handlede om, at jeg som førstegangsbruger af flettemetoden ikke skulle ende med at ærgre mig over at have brugt penge på et dyrt produkt, hvis extensions alligevel ikke var noget for mig.

Elin Rost

Nu har jeg efterhånden købt hår extensions fra alverdens steder, men det her er dog de bedste jeg har haft købt til d...
Nu har jeg efterhånden købt hår extensions fra alverdens steder, men det her er dog de bedste jeg har haft købt til dato!😁 Og første gang at jeg oplever at de ikke filtre!😁

Inger-Thala Sander Mogenden

Bedste hår og service som altid, når jeg handler og kommer ind til Jer❤️
Bedste hår og service som altid, når jeg handler og kommer ind til Jer❤️

Malene Skovbak

Som altid super fin service ❤️ tak
Som altid super fin service ❤️ tak