Sådan påsættes tape extensions

1. Start med at vaske håret i en afrensende shampoo! Dette er yderst vigtigt, da håret skal være fuldstændig renset for fedt og snavs, så tapen kan binde fast på håret. Ellers risikerer man at tapen løsner sig. Glat så håret inden påsætning, så er håret nemmere at arbejde med og man kan bedre se hvordan håret er falder.

2. Inddel håret i en vandret skilning- start altid i nakken, ca. 3-5 cm fra hår grænsen, og arbejd dig opad. (Vi har valgt at starte midt på hovedet, for bedre at vise arbejdet) Brug en hårklemme til at holde det overskydende hår tilbage. Når man påsætter med tapen, er det en god ide at bygge sin påsætning op i det man kalder en ”murstens opbygning”, så tape banerne altid overlapper hinanden i de forskellige lag.

3. Start altid med nakke sektionen og arbejd dig op ad, og slut derefter af med siderne. Det er altid en god idé at dele extension håret op, så man har et overblik over hvor meget hår man har til rådighed. Til en fuld påsætning af 100g tape hår bruger man halvdelen af pakken til nakke sektionen og den sidste halvdel deler man op i to dele og bruger 25g til hver side. På den måde står man ikke og mangler noget hår til sidst.

4. Tag en bane hår ved hjælp af spidskammen. Banen må ikke være for tynd da tapen så vil rive i håret, men heller ikke for tyk, da banerne så ikke klistre sammen. Sørg for at lave helt lige og vandrette inddelinger.

5. Det er meget vigtigt at tjekke, at den vandrette Inddeling/hårtot er helt jævn og samlet, inden tapen påsættes. En ujævn indeling kan gøre, at tapen hiver i kundens hår og forårsager rødme og tabte hår.

6. Placer nu en tape bane med den klistrede side op ad, under den bane af hår du har inddelt, og læg håret ned over tapen (Rør ikke ved tapen med fingrene!). Sørg for at tape banen ikke sidder for tæt på hovedbunden, da det kan overbelaste og rive i håret.

7. Brug spidskammen til at trykke håret fast på tapen (brug ikke fingrene!) og placer derefter en ny tape bane med den klistrede side nedad, oven på den anden, så de danner en ”sandwich”.

8. Tryk derefter tape banerne rigtig godt sammen, så eventuelle luftbobler bliver trykket ud og tapen binder sammen med håret.

9. Gentag påsætningen af næste tape bane, ved siden af den anden. Fortsæt sådan, med ca 1 cm mellemrum mellem inddelingerne. Det en god idé at have ca. 3 cm fri i hver side af hårgrænsen, så tape banerne ikke kan ses ved opsætning.

10. Når man nærmer sig toppen af hovedet, er det en god ide at tjekke hvor langt man kan gå op, uden at banerne bliver synlige. Det afhænger af den enkelte persons hårtykkelse og ønskede resultat. Når du er færdig med baghovedet, starter du på siderne. Her er det vigtigt at tape banerne bliver sat lidt skråt på, så håret kan sættes op.

11. Sådan skal det færdige resultat gerne se ud. Her er spidserne klippet til og rundet i siderne, så det falder flot sammen med personens eget hår.

Shop tape extensions her