Sådan påsættes hår trenser

Denne guide viser dig, hvordan du påsætter hår trenser med EZ Weft-metoden.

Til påsætningen skal du bruge: 
Hår trense
Stor hårklemme
Spidskam 
Små hårklemmer
Cold fusion nål
Extensions tang
Lille skarp saks

Påsætning af hår trenser Step 1

1. Inden påsætningen

Sørg for at håret er nyvasket inden påsætning og undgå brug af balsam og hårkur tæt på hovedbunden, da det kan få micro ringene til at glide ud. Glat håret inden påsætning, så er håret nemmere at arbejde med.

Påsætning af hår trenser Step 2

2. Inddel håret

Inddel håret i en lige vandret skilning - start altid i nakken, ca. 5 cm fra hårgrænsen, og arbejd dig opad. Brug en hårklemme til at holde det overskydende hår væk. Ved EZ-weft metoden er det vigtigt at vurdere, hvor mange baner hår der ca. skal bruges i nakken og siderne, inden du går igang, så du ikke løber tør for hår. Ved en normal påsætning laver man typisk 3 baner i nakken og to i siderne, alt efter hårets tykkelse.

Påsætning af hår trenser Step 3

3. Mål trensens bredde

Tag hårtrensen og mål hvor lang din bane med hår skal være, inden du klipper i banen. Sørg altid for at der er ca. 4 cm i hver side ud til hårgrænsen, så banerne ikke kan ses når håret sættes op.

Påsætning af hår trenser Step 4

4. Klip trensen til

Klip herefter forsigtigt trensen over med en skarp saks, så den passer med din inddeling.

Påsætning af hår trenser Step 5

5. Fastgør trensen

Brug 2 små klemmer til at holde trensen på plads og sørg for at trensen holdes helt stram under hele påsætningen. Husk at vælge microringe i en farve der passer til hårtrensen, så microringene bliver skjult så meget som muligt.

Påsætning af hår trenser Step 6

6. Tag en lille tot hår

Start på midten af banen, og tag fat i en tot af extensions håret og en tot af kundens hår. Når du får fat i kundens hår er det vigtigt at tjekke, at håret ligger lige bag ved extensions totten, så det tages fra et samlet område.

Påsætning af hår trenser Step 7

7. Træk totten gennem nålen

Sæt en række microringe på cold fusion nålen, og før den samlede hårtot igennem sprækken i din cold fusion nål. Så kan du nemt føre microringe over på håret.

Påsætning af hår trenser Step 8

8. Før to microringe over på totten

Træk derefter forsigtigt 2 ringe ud over nålen, så håret føres igennem microringene.

Påsætning af hår trenser Step 9

9. Luk microringene

Brug en extensions tang til at presse microringene helt flade. Sørg for at ringene ligger ind mod håret, så de ikke stritter ud. Fortsæt på samme måde med ca. 1 cm afstand mellem microringene.

Påsætning af hår trenser Step 10

10. Gør rækken færdig

Sådan skal banen se ud når påsætningen er udført korrekt. Her er påsat 2 micro ringe pr. tot, med ca. 1 cm mellemrum mellem næste tot.

Påsætning af hår trenser Step 11

11. Fortsæt med næste inddeling

Lav derefter en inddeling over den første bane hår og gentag påsætningen med samme fremgangsmåde. Man kan med fordel lave den øverste bane lang, så den går helt frem til tindingerne for ekstra fylde foran.

Påsætning af hår trenser Step 12

12. Ringene er nemme at åbne igen

Når micro ringene skal fjernes igen, bruges tangen til at klemme på modsatte side af ringen, hvorefter denne åbner sig og kan trækkes af håret. Når alle ringe er fjernet kan hårtrensen aftages.