Salgsbetingelser

Betingelser gældende ved køb på webshoppen

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Myextensions. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Myextensions.

Kontaktoplysninger:

Myextensions
Nørregade 4, st. th.
9000 Aalborg

CVR: 44147157 

Kontaktperson: Cate Klyvø
Tlf: +45 23 23 23 09 
E-mail: support@myextensions.dk 

DOKUMENTATION & VEJLEDNING

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Myextensions. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vores side, er denne af vejledende art.

LEVERING & TRANSPORT

Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Myextensions. Varerne sendes som udgangspunkt indenfor 24 timer (mandag-fredag) efter modtaget ordre samt betaling. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 2 hverdage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således afvige.

RETURNERING

Ønsker du at returnere en vare, skal det gøres ved hjælp af vores returportal, som du finder på siden Returnering og ombytning.

Sendes pakken retur til os til afhentning i en pakkeboks, kan vi afvise at modtage pakken eller opkræve et gebyr på 49 kr for afhentning. 

ANSVAR FOR VARERNE

Ansvaret for varer bestilt i vores webshop overgår til køber på leveringstidspunktet. Ved returnering af ordrer husk at gemme din kvittering fra indleveringsstedet, da du bærer ansvaret for pakken til vi modtager den. 

GAVEKORT

Gavekort kan anvendes i den fysiske butik og online på webshoppen. Et gavekort er gyldigt i 3 år fra købsdatoen. Gavekort kan ikke refunderes.

REKLAMATION

Reklamationsretten i Danmark er 2 år og vi følger købeloven i forbindelse med reklamationer. Hvis du opdager en fejl, skal du straks rette henvendelse til Myextensions. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Myextensions.

For produkter med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed begrænset til den holdbarhedsperiode, Myextensions har stillet dig i udsigt på produktsider og andre indholdssider.

Vi giver altid garanti på vores hair extensions, så du kan trygt handle hos os. Garantien på vores originale extensions gælder 1 måned, mens den på vores luksus extensions gælder 5 måneder. Garantien dækker, at håret hverken skal kruse op eller filtre udenfor det normale.

Almindelig slitage ved brug af varmestyling, forkert pleje osv. dækkes ikke af garantien, da dette altid vil skade både dit eget hår og dine extensions. Vi kan ikke give nogen garanti på selve påsætningen af dine extensions, medmindre den er udført i vores egen salon.

FRI FRAGT

Køb med en samlet værdi på mere end 499kr. efter eventuelle rabatter, har mulighed for at vælge fri fragt ved forsendelse til pakkeboks. Dette gælder kun på ordrer med modtageradresse i Danmark.  

FORTRYDELSESRET

Myextensions yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Myextensions underrettes herom senest 30 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Gældende for hair extensions: Disse tages ikke retur/ombyttes, hvis håret har været pakket ud eller prøvet. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan IKKE fortryde et køb ved at nægte modtagelse, dette vil ikke blive opfattet som en udnyttelse af fortrydelsesretten, medmindre du samtidig giver Myextensions tydelig besked om, at du ønsker at fortryde købet.
Ved køb af extensionskursus har du 14 dages fortrydelsesret. Derefter er din tilmelding til kurset bindende. Udebliver du, refunderes beløbet for kurset ikke. Myextensions forbeholder sig retten til at aflyse kurset i tilfælde af for få tilmeldinger. I tilfælde af aflysning refunderes beløbet for kurset til dig.

GAVE VED KØB FOR ET VIST BELØB

Har du i forbindelse med dit køb modtaget en gave (fordi dit køb overstiger et vist beløb) og ønsker at returnere dine købte varer, skal denne gave returneres sammen med de øvrige varer. Ønsker du kun at returnere dele af dit køb (så din samlede ordre ikke længere overstiger det beløb, som gør dig berettiget til gaven), skal gaven returneres sammen med de uønskede produkter. Returneres gaven ikke, vil prisen på gaven blive modregnet i det beløb der skal refunderes til dig. Disse gaver kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter - som f.eks. forhandlerrabat. 

PRIS & BETALING

På Myextensions har du mulighed for at betale med Dankort, Mastercard, Visa kort, Mobilepay, ApplePay og Viabill. Ordrebeløbet hæves når ordren afsendes fra vores lager. Alle priser i Myextensions Webshop (www.myextensions.dk) er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.  
På din bankudskrift vil "Myextensions" være en del af beskrivelsen ud for det betalte beløb. 

Prisnedsættelser i forbindelse med kampagner gælder ikke gavekort, i forvejen nedsatte varer, kurser og behandlinger i salonen. 

Myextensions forbeholder sig retten til at annullere en ordre i tilfælde af tastefejl, prisfejl, tekniske fejl eller udsolgte varer.

VIABILL

Information omkring afbetaling med Viabill kan findes på Viabill.dk. Alle spørgsmål vedr. afdragsordningen bedes rettes direkte til Viabill, da aftalen indgåes med disse.

 

Sidst opdateret 09/04/2024