Skader hair extensions mit eget hår?

Nej! Det er det helt korte svar. Hair extensions skader ikke dit eget hår, men som med så mange andre ting her i livet, er der altid undtagelser. Hvis du vil undgå, at extensions skader dit hår, skal du sørge for, at det er en fagkyndig, der udfører arbejdet for dig. For hvis du ikke får påsat dine hair extensions af en uddannet extensionist, vil du risikere, at det ikke bliver sat korrekt på dit hår. Det kræver nemlig stor viden og erfaring at sætte hair extensions på.

Hvis du vil undgå skade på eget hår, kan vi ikke understrege nok gange, hvor vigtigt det er, at du søger hjælp hos en uddannet.

Skader hair extensions mit hår?

Mit hår er blevet tyndere efter extensions

Oplever du, at dit eget hår er blevet tyndere, efter du har haft hair extensions i, er det med stor sandsynlighed fordi, de ikke har været påsat korrekt. Du bør ikke tabe ekstra hår ved at gå med extensions. Husk også at det kan føles, som om du mister meget hår, når du lige har taget dine extensions ud. Der bliver alligevel fjernet en del gram hår, og det kan virke voldsomt, når du ellers har været vant til et lækkert kraftigt hår med extensions.

Korrekt pleje beskytter håret

Foruden at selve påsætningen skal foretages af en fagkyndig, kan forkert pleje af dine extensions skade dit eget hår. Vær derfor opmærksom på at du bruger de helt rette produkter i dit hår. Hair extensions kræver nemlig ekstra opmærksomhed og pleje end et almindeligt hår. Det gør de fordi dine extensions ikke får tilført naturlige fedtstoffer fra din hovedbund, som dit almindelige hår gør. Derfor skal du sørge for, at dine extensions får tilført masser af fugt fra de produkter, du bruger.

Vi har sammensat helt særlige plejepakker til dig med hair extensions. Så er du sikker på, at dine extensions får den helt rette pleje. Husk også at rede dine extensions hver dag med jævne mellemrum, for at de ikke filtrer sig sammen. Et sidste tip du får, er at flette håret, inden du går i seng. Du undgår, at dine extensions bliver filtret sammen i løbet af natten. Som en ekstra bonus får du lækre bølger i håret dagen efter.