Sådan vasker du clip in extensions

Du vasker ikke clip in hair extensions på samme måde, som extensions der sidder permanent fast. Det er selvfølgelig fordi, du ikke har håret på i bad og derfor ikke vasker det, som du vasker dit eget hår. Vi kan ikke understrege ofte nok, hvor vigtigt det er, at du bruger de rette produkter i håret. Med en korrekt hårplejerutine, kan du forvente at forlænge dine extensions levetid væsentligt.

Vask af clip in extensions

Guide til vask af clip in extensions

1. Start med at rede håret igennem inden du går i gang med at vaske det. Brug en hårbørste som er velegnet til hair extensions, som fx en Wonder Brush. Børsten er ekstra skånsom, og hiver ikke for meget, når du kører den igennem håret.

2. Fyld en balje eller en vask med lunkent vand og tilfør lidt shampoo deri.

3. Skum vandet op og tag en enkelt bane hår ad gangen.

4. Hold fast i toppen af banen, hvor clipsene sidder, og dyp håret i vandet gentagne gange, indtil håret er blevet vasket igennem.

5. Tag derefter de andre baner, en ad gangen, og gentag processen.

6. Når du har vasket alle banerne, kan du med fordel give dem en gang hårkur og lade dem ligge i 5-10 minutter, for at give håret ekstra pleje.

7. Efter du har skyllet håret fri for kur, tilfører du håret balsam, så skællagene lægger sig ned. Det gør håret blødt og langt nemmere for dig at rede ud.

8. Skyl håret grundigt og læg det på et håndklæde, så det kan få lov at lufttørre. Det er en god idé, at rede håret igennem inden. Sørg for at sprede håret ud på håndklædet. På den måde tørrer det hurtigere.

9. Glat gerne dine extensions en gang imellem. Det gør, at hårets skællag lægger sig, og håret føles blødt og bliver mere medgørligt. Husk varmebeskyttelse inden du påfører håret varme.