Sådan vasker du clip in extensions

Bruger du vores clip in, halo eller ponytail extensions? Disse populære typer extensions tager du selv af og på efter behov, og derfor adskiller de sig fra vores mere permanente extensions, når det kommer til vask og pleje. De skal nemlig vaskes, når du ikke har håret påsat for at skåne dit eget hår og dine extensions.

Guide til vask af ikke-permanente extensions

1. Børst forsigtigt håret
Start med at tage dine extensions ud af dit hår, og red håret igennem, inden du går i gang med at vaske det. Brug en skånsom hårbørste som er velegnet til hair extensions.

2. Lav en balje med vand og shampoo
Fyld en balje eller håndvask med lunkent vand. Skum en skånsom shampoo godt op i vandet.

3. Vask skånsomt håret
Dyp håret i vandet gentagne gange, indtil håret er blevet vasket godt igennem. Bruger du clip in extensions er det en fordel at vaske én bane hår ad gangen. Skyl efterfølgende håret grundigt igennem, så der ikke sidder rester af shampoo i det.

4. Giv ekstra pleje med en hårkur
Vil du være ekstra god ved dine hair extensions, så tilføj en nærende hårkur til hårets længder. En hårkur plejer håret i dybden og holder det sundt. Lad kuren virke i 5-10 minutter, inden du skyller den ud igen.

5. Brug balsam
Brug en blødgørende balsam i hårlængderne, og skyl ud efter 1-2 minutter. En god balsam er guld værd, da den forsegler hårets skællag, så håret bliver mere glat og medgørligt.

6. Lad håret tørre
Red håret forsigtigt igennem med din extensions børste, og lad det lufttørre på et håndklæde. Du kan også føntørre håret, men husk at bruge varmebeskyttelse, så varmen ikke skader.

7. Glat jævnligt håret
Glat gerne dine extensions en gang imellem. Det gør, at hårets skællag lægger sig, så håret føles glattere og blødere. Det er meget vigtigt at bruge varmebeskyttelse, inden du glatter håret, da varmestyling ellers kan skade det.

Plejeprodukter til hair extensions

Forlæng levetiden med de rigtige produkter

Uanset om du bruger permanente eller ikke-permanente hair extensions er det meget vigtigt, at du bruger de rigtige plejeprodukter i håret. Vi anbefaler den plejende “True Soft”-serie fra Maria Nila. Du vil med det samme kunne mærke, at håret bliver mere blødt og medgørligt. Derudover får du glæde af dine extensions i meget længere tid, da plejeprodukterne forlænger hårets levetid.

Hvor ofte skal clip in extensions vaskes?

Vores ikke-permanente hair extensions bruges typisk ikke hver dag, og derfor er det ikke nødvendigt at vaske håret så ofte. Hvor ofte du skal vaske dine clip in, halo eller ponytail extensions afhænger af, hvor meget du bruger dem. Når håret føles fedtet og bliver mere tilbøjeligt til at ville filtre sig sammen, er det tid til, at det skal vaskes, så det kan blive blødt og lækkert igen.