Paryk af ægte eller syntetisk hår?

Det kan være svært at finde ud af hvilken af de 2 slags parykker, der passer bedst til netop dit behov. Derfor får du her en lille guide, der forhåbentlig kan hjælpe dig med at vælge.

Både ægte og syntetiske parykker

Vi tilbyder 2 slags parykker, i to forskellige prisklasser. Vi har både parykker lavet af syntetiske fibre og parykker med ægte hår. Forskellen på de 2 typer af hår, er fibrene, og måden håret føles.

De syntetiske parykker har den fordel, at de har et godt hold i frisuren, selv efter at have været vasket, hvorimod de ægte parykker, opfører sig som vores eget hår, i og med det er ægte menneskehår, og vil naturligvis kræve en smule mere styling. Dog er parykkerne af ægte hår selvfølgelig i den bedste kvalitet, og har en længere levetid end syntetisk hår har.

Paryk af syntetisk hår

Syntetiske parykker - det prisbevidste valg

De syntetiske parykker kan være en god ide til dig, der ikke har prøvet paryk før, og kun skal bruge den til specielle lejligheder, da det er en billigere løsning, og den stadig vil holde en lang levetid, i og med at du ikke bruger den hver dag. Vores syntetiske parykker er lavet i et varmeresistent materiale, som gør at du vil kunne style dem ved svag varme (max 110 grader).

100% ægte hår - det kvalitetsbevidste valg

Den ægte paryk, er perfekt til dig, der bruger den til hverdagsbrug, eller blot bare vil have lidt ekstra ud af din paryk, og kunne style den som du vil. Vores ægte parykker er af utrolig god kvalitet, og kan sammenlignes med kvaliteten på vores Luksus-extensions.
Fordelen ved at det er ægte hår er også, at det kan styles præcis som vores hair extensions kan. Bare du altid husker at bruge varmebeskyttende produkt i håret inden. Din ægte paryk vil kunne holde i flere år, hvis du plejer den korrekt.

Paryk af ægte hår

Spørgsmål om syntetiske & ægte parykker

Hvor lang er parykkens holdbarhed?
SYNTETISK:
Det er meget svært at sætte en præcis levetid på parykker, da det kommer meget an på det individuelle brug og hvordan den plejes. Som udgangspunkt kan en syntetisk paryk holde ca. 4-6 måneder ved dagligt brug.
ÆGTE:
Det er meget svært at sætte en præcis levetid på parykker, da det kommer meget an på det individuelle brug og hvordan den plejes. Som udgangspunkt kan en 100% ægte paryk holde mellem 1-2 år ved dagligt brug.

Er det 100% ægte hår?
SYNTETISK:
Nej, de syntetiske parykker er lavet af syntetiske hår fibre.
ÆGTE:
Ja, vores ægte parykker er lavet af 100% ægte menneskehår.

Tåler håret glatte- og krøllejern?
SYNTETISK:
Ja, vores syntetiske parykker er lavet i et varmeresistent materiale, og tåler varmestyling, men max op til 110 grader. Dog har de syntetiske parykker ikke et særlig stort behov for styling, da de syntetiske fibre gør at de mere eller mindre holder sin frisure.
ÆGTE:
Ja, vores ægte parykker tåler glatte- og krøllejern, og kan styles som du vil. Husk altid at bruge et varmebeskyttende produkt i håret inden varmestyling, så du ikke slider unødvendigt på håret.

Kan håret farves?
SYNTETISK:
I princippet kan du godt farve din syntetiske paryk, men det er ikke noget vi vil anbefale dig, da det ikke er til at vide hvordan de syntetiske fibre vil tage imod farven, og de kemiske produkter.
ÆGTE:
Ja, du kan godt farve din ægte paryk. Vi vil dog anbefale dig aldrig at afblege din paryk, da det slider rigtig meget på håret, og kan forkorte dets levetid markant.