Paryk af ægte eller syntetisk hår?

Det kan være svært at beslutte, om en paryk af ægte hår eller syntetisk hår er det rette valg for dig og dine behov. Denne guide fortæller dig om forskellene på de to slags parykker, så du nemmere kan finde den paryk, der passer til dig.

Ægte og syntetiske parykker

Vi tilbyder to slags parykker, nemlig parykker af syntetiske fibre og parykker med ægte hår. Forskellene på de to typer parykker finder du både i prisen, kvaliteten og muligheden for styling.

Hvad er forskellen?
Vores parykker af ægte hår er af den allerhøjeste kvalitet, så de har en meget længere levetid end de syntetiske parykker, og så giver de et mere naturligt look. De syntetiske parykker har den fordel, at de har et godt hold i frisuren, selv efter at have været vasket, hvorimod de ægte parykker, opfører sig som vores eget hår, og vil derfor kræve mere styling.

Paryk af ægte hår

Ægte parykker - det kvalitetsbevidste valg

- Ægte hår af den højeste kvalitet
- Føles og ser ud som dit eget hår
- Lang holdbarhed på op til flere år
- Giver et meget naturligt look

Vores parykker af ægte hår er perfekte til dig, der ønsker en paryk, du kan bruge hver dag, og som føles og ser ud som dit eget hår. Parykkerne er lavet af ægte hår i den bedste kvalitet og med en lang holdbarhed, så derfor får du en paryk, du kan bruge hver dag i op til flere år. Vores ægte parykker ser utrolig naturtro ud, og de kan styles præcis som dit eget hår.

Syntetiske parykker - det prisbevidste valg

- Perfekt til lejlighedsvis brug
- Holder godt på frisuren
- Kræver minimal styling og pleje
- Et billigere alternativ til ægte parykker

Vores syntetiske parykker er et rigtig godt valg til dig, der ikke har prøvet paryk før, eller hvis du kun skal bruge den ved specielle lejligheder, da det er en væsentlig billigere løsning end én af ægte hår. Vores syntetiske parykker har en lang levetid, hvis du ikke bruger dem hver dag, og de er lavet i et varmeresistent materiale, som kan styles ved svag varme (max 110 grader).

Paryk af syntetisk hår