Kan jeg bruge extensions i kort hår?

Ønsker du at forlænge dit hår med hair extensions? Men er du i tvivl, om dit eget hår er for kort til, at det kan lade sig gøre? Læs om extensions i kort hår på denne side.

Hvor langt skal mit hår være for at få extensions?

Vi anbefaler, at dit eget hår som minimum er 15-20 cm i alle længderne, når du skal have påsat extensions. Er dit hår kortere end det, vil det være svært at lave en naturlig overgang mellem dine extensions og dit eget hår, og du vil ikke få et resultat, der ser naturligt ud. Det er derfor værd at vente på, at dit hår bliver lidt længere.

Få langt hår med en paryk

Hvis dit hår er for kort til extensions, og du ikke kan vente på, at det gror sig længere, kan du få langt og lækkert hår med vores parykker. Du kan sagtens bruge vores parykker selvom du har hår på hovedet, og de er specialudviklet til at være særligt behagelige at have på og se ekstra naturtro ud. Med en paryk kan du på bare få minutter få lige præcis det hår, du drømmer om.

Myextensions paryk til kort hår

Extensions i kort hår før & efter

Er dit hår ca. 15-20 cm langt kan du få et rigtig flot resultat med hair extensions. Se bare disse flotte før og efter billeder af extensions i et kortere hår.

Extensions i kort hår før og efter

Extensions i kort hår før og efter

Extensions i kort hår før og efter