Kan jeg få krøllede extensions?

Ønsker du at få langt og fyldigt hår med hair extensions, men er du i tvivl om det kan lade sig gøre, fordi du har naturkrøl i dit hår? Bare rolig, du kan sagtens bruge hair extensions i dit krøllede hår. Læs videre og lær hvordan.

Hair extensions med krøller

Hos Myextensions har vi valgt ikke at have krøllede hair extensions i vores sortiment, og det er der flere grunde til. Vi bruger kun det allerbedste kvalitetshår til vores extensions, og det bedste hår på markedet er naturligt glat. Derfor vil det være nødvendigt at permanentkrølle håret for at tilføje krøller.

Permanentkrøller kan skade håret
Permanentvæske kan risikere at forringe kvaliteten af dine extensions, og permanentkrøllerne har kun en begrænset holdbarhed. Derudover falder krøller lavet med permanentvæske oftest meget anderledes end naturkrøller. Vi kan derfor ikke stå inde for kvaliteten af krøllede extensions, og vi anbefaler dig i stedet at bruge et krøllejern til at lave smukke krøller i dine hair extensions.

Videoguide

Lav nemt krøller med krøllejern

Det er super nemt at krølle dine extensions med vores krøllejern. Krøllejernet fås i tre forskellige størrelser, så du kan lave krøllerne i den størrelse, der passer til dit hår. Vores hair extensions holder rigtig godt på krøllerne, så du vil opleve, at krøllerne holder sig smukke i flere dage. Husk at bruge varmebeskyttelse inden du krøller håret, så varmen ikke skader det.

Se hvordan du bruger krøllejernet i videoen.