Kan jeg bruge paryk?

Fashion parykker er for ALLE
Vores parykker er målrettet alle kvinder, der ønsker sig smukt hår, i enhver alder og med hvilket som helst hår. Hos Myextensions har vores vision været, at lave smukke fashion parykker, der kan bruges af alle, og til ethvert behov. Vi ønsker at alle kan få det smukke hår de drømmer om, præcis når de har lyst!

Stigende efterspørgsel på parykker
Parykker bliver mere og mere populære, og det kan vi godt forstå. Det er en perfekt løsning, hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af dit udseende, eller prøve forskellige hårfarver - uden forpligtelser til dit eget hår! Det er nemt, hurtigt og unikt.

Myextensions fashion paryk

Mange styles at vælge mellem
Om du lider af meget tyndt hår, hårtab eller bare ønsker at pifte dit look op, har vi helt sikkert en paryk til enhver smag. Vi har parykker i flere længder og farver, samt med krøl, bølger og fladt hår. Alle vores styles er gennemtænkt, og tilpassede tidens trends, i en grad, der samtidig gør dem tidsløse.

Behagelig at have på
Vores parykker er designet til at give den bedst mulige komfort. Parykkerne har justerbare elastikker og stretch i nakken, samt lace i fronten, hvilket giver et komfortabelt, men sikkert hold.