Hvem kan bruge paryk?

Parykker er en trend der er kommet for at blive. Men hvem kan egentlig bruge paryk? Find ud af om parykker er noget for dig på denne side.

Kan jeg bruge paryk?

JA! Parykker kan bruges af alle, uanset om du har tykt hår, tyndt hår, oplever pletvis hårtab eller slet ikke har hår på hovedet. Uanset hvilken grund du har til at ville bruge paryk, så finder du hos os en paryk, der vil passe perfekt til dig og dine behov.

Naturlige parykker til alle
Vores parykker er udviklet med fokus på, at de skal se så naturlige ud som overhovedet muligt og samtidig være behagelige at have på. Parykkerne fås i mange forskellige styles, der passer til tidens trends. Med en paryk kan alle få sit drømmehår. Læs videre og få flere gode grunde til at bruge paryk.

Skift dit look med en paryk

Med en paryk kan du få lige præcis det hår, du drømmer om. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og alle farver, længder og frisurer er en mulighed. Derfor er parykker helt perfekte til dig, der ønsker at kunne ændre dit look fra dag til dag. Og det bliver netop mere og mere trendy at bruge parykker som et fashion statement. For hvorfor ikke skifte dit hårlook fra dag til dag, som du skifter dit outfit, din makeup og dit neglelook?

Parykker til tyndt hår
Har du et meget tyndt og næsten gennemsigtigt hår, som gør det svært at skjule extensions? Så kan en paryk være din nye bedste ven. Den giver dig nemlig det fyldige hår du drømmer om, uden du skal bekymre dig om, at det kan ses. Hvis du ønsker at holde dit eget hår synligt, kan du i stedet overveje en hair topper, som er en mindre paryk, der kun dækker toppen af dit hår, og blender naturligt sammen med dit eget hår i længderne. Se udvalget af hair toppers her.

Myextensions fashion parykker
Parykker til kræftramte

Parykker til kræftramte

Har du tabt dit hår under kemo- eller strålebehandling i forbindelse med et kræftforløb? Med en paryk kan du få dit hår tilbage igen, og vores parykker er designet så de ser utrolig naturlige ud og er behagelige at have på. Du har mulighed for at få tilskud til en paryk gennem dit tilknyttede sygehus, hvis du oplever hårtab i forbindelse med kræftsygdom.

Parykker til hårtab, alopecia og pletskaldethed
Oplever du hårtab eller pletskaldethed i forbindelse med alopecia, stress eller anden sygdom? Uanset om du har pletter uden hår eller slet ikke har noget hår, kan du få præcis det hår du ønsker dig med vores naturtro parykker. Hvis du oplever et varigt hårtab, som har indflydelse på din livskvalitet, har du mulighed for at søge om tilskud til en paryk eller hair topper gennem din kommune.