Hvor længe holder min paryk?

Vores parykker er af rigtig god kvalitet, og har en lang levetid. Det kan være svært at sætte en nøjagtig levetid på parykker, da det er meget individuelt hvor meget parykken bliver brugt. Der er også forskel på levetiden, alt efter om du køber en syntetisk eller ægte paryk.

Syntetiske parykker

De syntetiske parykker er kun beregnet til lejlighedsvis brug, og er svære at sætte levetid på, da det kommer meget an på hvor meget den bliver brugt, og hvor god man er til at pleje den. For at du har en fornemmelse af levetiden, kan man sige at du skal regne med at din syntetiske paryk vil holde alt mellem 4-6 måneder, ved lejlighedsvis brug.

Det er dog vigtigt at understrege at den både kan holde kortere eller længere tid, alt efter hvor god du er til at pleje den, og hvor meget du bruger den. De syntetiske parykker vil vi derfor helt klart anbefale til dig, der kun skal bruge din paryk til specielle lejligheder, da du stadig får god kvalitet, til en lav pris.

Paryk af syntetisk hår
Paryk af ægte hår

Ægte parykker

De ægte parykker kan holde i op til flere år, hvis de bliver plejet og behandlet korrekt. Her er det igen vigtigt at understrege at det er meget individuelt fra person til person, hvor god man er til at pleje sin paryk, samt hvor ofte den bruges.

De ægte parykker er derfor også rettet til dig, der bruger paryk på daglig basis. Det kan altså virkelig godt betale sig at investere i parykkerne af ægte hår, hvis du har tænkt dig at bruge den dagligt, da du har den i meget længere tid, end hvis du bruger en syntetisk paryk dagligt.

Forlæng levetiden med korrekt pleje

Hvis du vil forlænge levetiden af din paryk, og holde den stærk og smuk længst muligt, vil vi altid råde dig til at bruge den anbefalede plejepakke, og følge vores vaskeguide til parykker.
Med parykker er det især vigtigt at man bruger de rigtige produkter, for at man ikke skader eller tynger håret.