Hvad er en hair topper?

En Hair Topper kan kort beskrives som en toupé til kvinder, eller som en god kombination af clip-in extensions og en almindelig paryk. Hair topperen påsættes på toppen af hovedet, udenpå dit eget hår (i stedet for under, som ved extensions), og sættes fast ved hjælp af clips, der sidder indvendigt i hætten. Det sikrer at din Hair topper sidder helt usynligt monteret på hovedet. Topperen bruges til at give volumen til dit eget hår, især på toppen af hovedet, hvor almindelige extensions ikke kan nå, uden at blive synlige. Produktet henvender sig til kvinder i alle aldre, og alle hårtyper, og er en meget fleksibel løsning, da den kan tages af og på efter behov.

What is a hair topper?

Perfekt løsning til dig med tyndt hår
Hvis du har tyndt hår, eller døjer med hårtab, er du sikkert bekendt med følelsen af, at dit hår føles en smule kedeligt, mangler volume og/eller ligger sig fladt på toppen af hovedet. Det kan også være at du har tabt så meget hår, at din hovedbund er meget synlig, og ikke længere kan dækkes af dit eget hår. Her er Hair topperen den perfekte løsning til dig, der har tyndt hår, og godt kunne tænke sig mere fylde øverst fra hårbunden og ned.

En let og naturlig løsning
Dét der adskiller en Hair topper fra en paryk er, at topperen ikke dækker hele hovedet, men kun det øverste af hovedbunden, og dermed giver et meget naturligt resultat, da den blender sig sammen med dit eget hår. Den er derfor god til hverdagsbrug, da det er en nem, hurtig og effektiv løsning til smuk og naturlig hår volume. Derudover føles en Hair topper utrolig let at have på, så den ikke skal sidde stramt over hele hovedet.

Pift dit look op
Hair topperen er ikke kun god til hverdagsbrug. Du kan nemt pifte dit night-out look op med en hair topper, for at give ekstra volumen eller skabe farvespil i håret. Håret kan også sagtens sættes op, når du bruger din hair topper.

Føl dig som dig selv
Det vi elsker allermest ved vores Hair toppere er, at i og med at topperen er mindre og lettere end f.eks. en paryk, samt at du ikke skal have dit eget hår sat op under en hætte, inde under topperen, og det dermed får lov at falde frit og blende sammen, giver det en følelse af at man stadig er sig selv, og ens eget hår ikke er gemt væk.