Hvad er en hair topper?

Er du i tvivl om, hvad en hair topper egentlig er? Og kan det være en god løsning til dit hår? På denne side finder du svaret.

Hair toppers - perfekt til tyndt hår

Man kan kalde en hair topper for et perfekt mix af en paryk og hair extensions. Modsat en paryk dækker en hair topper ikke alt dit hår, den dækker kun toppen og blender sammen med dit eget hår i længderne. Og hvor hair extensions gemmes under dit eget hår, sidder en hair topper fast udenpå, så du skal ikke bekymre dig om, at dit eget hår skal kunne dække den. Med en hair topper vil dit hår se fyldigt og lækkert ud både på toppen og i længderne.

Nem og behagelig at bruge
En hair topper sættes fast på toppen af dit hoved med små skånsomme clips. Når du først har påsat din hair topper et par gange, er det let som en leg og tager ikke mere end et par minutter. Det er derfor på ingen måde besværligt at bruge hair topper. Og når den først er påsat, mærker du faktisk slet ikke, at du har den på. Vores hair toppers er nemlig lavet med behagelige og åndbare materialer, der ikke generer din hovedbund.

Hvem kan bruge hair topper?

En hair topper er en perfekt løsning til alle, der ønsker sig et mere fyldigt hår på toppen af hovedet. Vores hair toppers er lavet med en hovedbund, der ligner din egen til forveksling, og man kan derfor ikke se, at du har den på. Man bemærker kun, at dit hår har fået en flot og naturlig volume på toppen og i længderne. Hair toppers er en særlig god løsning til dig, der har meget tyndt hår på toppen, eller hvis du oplever pletskaldethed.

Du har tyndt og gennemsigtigt hår
Er dit hår meget tyndt og næsten gennemsigtigt? Og er det nærmest umuligt for dig at skjule hair extensions under dit hår? En hair topper er som skabt til dig. Den giver dig nemlig det flotte, fyldige hår du drømmer om, helt uden at du skal bekymre dig om, at det kan ses. Og bare rolig, det skader ikke dit hår at bruge hair topper. Faktisk oplever mange at deres hår får ro og bliver sundere under hair topperen.

Silk base hair topper
Hair topper med clips til tyndt hår

Du oplever pletskaldethed
Oplever du delvist hårtab og skaldede pletter kan en hair topper være en perfekt løsning til dig. Den giver dig nemlig mulighed for at skjule pletterne uden at skjule hele dit hår, da hair topperen blender flot sammen med dine egne hårlængder. Det er dog vigtigt, at du har hår nok i de områder, hvor clipsene i din hair topper skal sidde fast, da det ellers bliver svært at fastgøre hair topperen ordentligt. Er det ikke tilfældet, vil du i stedet få meget større glæde af at vælge en paryk, som sidder godt fast uanset om du har lidt, meget eller slet intet hår. Se vores udvalg af parykker her.