TAPE EXTENSIONS

EXTENSIONS TIL AT TAPE FAST I SMÅ BANER

Tape extensions er korte baner af hår, hvor der er påsat tape. En tape bane er 4 cm bred og 1 cm i højden. Metoden er ideel for dig, som har meget tyndt og fint hår, da banerne er så smalle, at de lægger sig fladt ind til din hovedbund. En ekstra bonus er desuden, at tapen er gennemsigtig, hvilket gør det endnu nemmere at skjule metoden. Når du modtager dine extensions er tapen allerede sat på, så dine hair extensions er klar til at blive brugt med det samme, du modtager håret. Hvis du har en normal tykkelse hår, anbefaler vi 100 gram til en fuld påsætning, men det smarte ved tape in extensions er, at du også kan nøjes med at købe halve pakker. Det er der mange, der gør for at kombinere farver, eller hvis du ikke skal bruge extensions til en fuld påsætning.

HVORDAN SÆTTER JEG TAPE IN HAIR EXTENSIONS PÅ?

Du sætter tape extension på ved at tape to baner sammen omkring en meget tynd stribe hår. Selvom det lyder simpelt, kræver tape metoden en del teknik og viden for at udføre påsætningen korrekt. Fx kan for meget hår imellem banerne resultere i, at tape banerne glider ud af dit hår. Derudover er det også vigtigt, at du vasker dit hår grundigt i en afrensende shampoo inden påsætningen, for at tapen kan binde sig ordentligt til håret. Husk desuden at selve tapen ikke må udsættes for varme. Hvis du eksempelvis bruger et glattejern til at sætte dine tape baner på med, ender du med at ødelægge tapens egenskab til at binde sig, og det kan medføre, at dine tape in extensions glider ud. Når du vil have dine tape baner ud af håret, skal du bruge keratin/tape remover. Væsken opløser tapen, hvorefter du nemt kan tage dem ud af håret. Du kan genbruge dine tape baner, der skal blot sættes ny tape på banerne.

HVILKEN HÅRKVALITET SKAL JEG VÆLGE TIL MINE TAPE IN EXTENSIONS?

Du har mulighed for at købe dine tape extensions i vores Originale Kvalitet eller Luksus Kvalitet. Begge kvaliteter er 100 % ægte hår, og det er den samme type tape, vi bruger. Forskellen er den kemiske forbehandling, som håret har modtaget i forbindelse med, at det er blevet farvet. Vores Originale Extensions har været igennem en langt mere omfattende farveproces end vores Luksus Extensions, og derfor har den Originale Kvalitet været udsat for mere kemi og dermed også større slid. Vores Luksus Kvalitet gennemgår ikke samme omfattende farveproces, hvilket gør, at levetiden på håret er længere end hos vores Originale Kvalitet. Du kan som udgangspunkt regne med, at dine tape in extensions i Original Kvalitet har en levetid på 2-5 måneder, hvorimod håret i Luksus Kvalitet har en levetid på 12-24 måneder.

SKADER TAPE IN HAIR EXTENSIONS MIT HÅR?

Tape in extensions skader ikke dit hår, så længe du sørger for, at dine tape baner bliver sat på dit hår korrekt. Derudover kræver tape extensions vedligeholdelse, og så skal dine tape baner, ligesom med alle andre metoder, genpåsættes regelmæssigt. Men det forholder sig selvfølgelig sådan, med alle former for hair extensions, at hvis vedkommende der sætter dine extensions på, ikke har den fornødne viden og ekspertise inden for faget, kan det nemt gå galt. Vi oplever desværre af og til, at extensions brugere går på kompromis med prisen for en påsætning, hvilket ofte resulterer i at vedkommende får skadet sit hår. Derfor kan vi ikke understrege nok gange, hvor vigtigt det er, at du finder en uddannet extensionist eller frisør, som er fortrolig med den metode, du skal have påsat.

HVORDAN PLEJER JEG MINE TAPE BANER?

Når du lige har fået påsat dine tape extensions, skal du ikke vaske håret de første 48 timer efter påsætningen. På den måde sikrer du dig, at dine tape in hair extensions får den fornødne ro til at fastgøre sig 100% til dit hår. Efter de 48 timer kan du roligt gå i bad, som du plejer. Husk dog at være ekstra nænsom, når du masserer shampooen ind i hovedbunden, hvor dine tape baner sidder. Skyl shampooen grundigt ud af dit hår, og tilfør gerne balsam til håret for at lukke skællagene på dine extensions. Det er vigtigt, at du udelukkende tilfører balsam, hårkur og andre olieholdige produkter i midterlængderne af dit hår og ud mod spidserne. Ellers kan du risikere at dine tape baner glider ud. Tape in hair extensions fra Myextensions er ægte hår, hvilket betyder, at det er et organisk materiale, som kræver fugt og pleje ligesom dit eget naturlige hår. Vi har sammensat plejepakker til dig, som gerne vil være sikker på, at dine hair extensions får den fornødne pleje.

LÆS MERELÆS MINDRE
 
Dankort, MasterCard, Visa, MobilePay og ViaBill