EXTENSIONS TRENSER

MASKINSYEDE TRENSER TIL PÅSYNING, EZ WEFT ELLER CLIPS EXTENSIONS

Extensions trenser bliver brugt til flettemetoden. Det er en af de mest populære permanente metoder, da den er skånsom for håret, og giver et meget naturligt resultat. En hårtrense er en lang bane af hår på i alt 110 cm, som du klipper til efter din hovedform. Der findes både extensions trenser, som er maskinsyede og håndsyede. Hos Myextensions er alle hårtrenser maskinsyede, da vores erfaring er, at de er langt mere holdbare. Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige længder i henholdsvis 50 cm og 60 cm. Det kan være svært at beslutte, hvilken længde hårtrensen skal være. Faktisk bliver de fleste overraskede over, hvor langt 50 cm føles. Derfor plejer vi som udgangspunkt, at råde dig til at vælge længde efter, hvor erfaren en extensions bruger du er, og hvor langt hår du selv har. Hvis du er vant til at gå med hair extensions, vil 60 cm med stor sandsynlighed være nemt for dig at håndtere. Er det derimod første gang, du vil prøve kræfter med hair extensions, råder vi dig til at starte med 50 cm. Derudover er det heller ikke ligegyldigt, hvor langt dit eget hår er. Har du forholdsvis kort hår, vil 50 cm være at foretrække, hvorimod et naturligt langt hår sagtens vil kunne bære at have 60 cm i.

HVORDAN SÆTTER JEG HÅRTRENSER PÅ?

Når du skal have sat hårtrenserne på, inddeles dit hår i sektioner. Herefter flettes der en meget tynd fletning på tværs af din hovedbund, hvilket er grunden til at metoden kaldes for flettemetoden. Fletningen placeres diskret, hvilket gør, at den ikke er synlig. Når fletningen er lavet, bliver hårtrensen syet derpå. Alt du behøver til påsætningen er tråd, en hair extensions nål og små gennemsigtige elastikker til at fastgøre fletningen med. Hvor mange flettebaner du skal have påsat afhænger af, hvad du ønsker at opnå. Hvis du er glad for din egen hårlængde, men gerne vil have lidt ekstra fylde, vil én flettebane være nok. Ønsker du derimod ekstra længde og fylde, anbefaler vi to flettebaner, hvilket svarer til det vi kalder for en fuld påsætning med 100-120 gram hår. Har du meget tykt og kraftigt hår, skal du med stor sandsynlighed have påsat tre flettebaner svarende til 150-170 gram hår.

HVORDAN ADSKILLER EASY WEFT SIG FRA FLETTEMETODEN?

Udover flettemetoden bliver extensions trenser også brugt til easy weft. Hvor man ved flettemetoden syr trensen på en fletning, sætter man derimod trensen på med microringe ved easy weft. Det er en yderst skånsom metode, som hverken kræver varme, lim eller tape. Når du skal påsætte easy weft, skal du bruge en cold fusion nål, en fladtang og microringe der matcher dine extensions. Du tager små totter af dit eget hår, som du sætter sammen med små totter fra hårtrensen. Med cold fusion nålen fører du microringen henover totten, hvorefter du klemmer den fast med en fladtang. Hvis du har meget fint hår, kan det godt være svært at skjule microringene. Derfor er det oftest flettemetoden, der bliver anvendt, da metoden er nemmere at skjule i håret.

HVILKEN HÅRKVALITET SKAL JEG VÆLGE TIL MINE EXTENSIONS TRENSER?

Hos Myextensions kan du vælge mellem to forskellige hårkvaliteter, som er vores Originale Kvalitet og vores Luksus Kvalitet. Vores Originale Kvalitet har en levetid på cirka 2-5 måneder, men mange oplever, at kvaliteten er så god, at de ofte kan bruge håret i endnu længere tid. Vælger du hårtrenser i Original Kvalitet, har du én måneds garanti på håret. Ønsker du hårtrenser, som du kan genbruge i over et år, anbefaler vi, at du vælger vores Luksus Kvalitet. Denne kvalitet er særligt velegnet til dig, der altid går med hair extensions. Du kan forvente en levetid på 12-24 måneder på en hårtrense i Luksus Kvalitet. Derudover har du også fem måneders garanti på håret. Både vores Originale Kvalitet og Luksus Kvalitet er 100% ægte hår.

HVORDAN PLEJER JEG MINE FLETTE EXTENSIONS?

Extensions trenser er nemme at holde og pleje. Når du går i bad, vasker du dit hår med shampoo, sådan som du normalt vil gøre. Husk at skylle shampooen grundigt ud, så du er sikker på, at al shampoo er ude af flettebanerne. Flette extensions har brug for fugt for at bevare hårets elasticitet. Derfor skal du huske at pleje dine hårtrenser med både balsam og hårkur. Vi anbefaler, at du bruger vores plejepakke, som indeholder alle de produkter, der skal til for at holde dine hårtrenser flotte og sunde. Når du har været i bad og skal rede håret igennem, er det vigtigt at du er varsom, når du reder hen over selve flettebanerne. Hvis du vil være sikker på, at din hårbørste ikke får uheldigt fat i en syning, kan du med fordel anskaffe dig en Tangle Teezer, som er specielt designet til hair extensions. Dens fleksible og korte tænder stryger let og elegant hen over dine flettebaner uden at gøre skade på dem. En aldeles effektiv, men skånsom børste.

LÆS MERELÆS MINDRE
 
Dankort, MasterCard, Visa, MobilePay og ViaBill