Frisør søges til Myextensions i Aalborg

My Hair Studio er Aalborgs førende frisørsalon med speciale i hair extensions og større farvebehandlinger. Som en del af Myextensions univers har vi fokus på salg og påsætning af højkvalitets hair extensions, hvor vi drives af en passion for at hjælpe vores kunder med at opnå deres ønskede look gennem kvalitetsprodukter, faglig dygtighed og enestående service.

Vi ved, at mere end 70% af kvinder er utilfredse med deres hår - en statistik, vi har en mission om at ændre.

OM JOBBET

I vores team gør vi en dyd ud af, at kunne give vores kunder en positiv og overraskende "wow" oplevelse. Vi ser os selv som eksperter i store forvandlinger - både med farve, klip, hair extensions og parykker.

Alle frisører hos My Hair Studio er nøje udvalgt ud fra deres kvalifikationer, kreativitet og personlighed, så vi sikrer et højt niveau og et godt sammenhold. Med fokus på store forvandlinger, lækkert coloration arbejde og skarpe klipninger, vil du opleve en varieret og sjov hverdag, hvor vi gør en stor forskel for vores kunder.

Teamet består af en fantastisk flok af kollegaer, der har et stærkt socialt sammenhold - både i og udenfor arbejdstiden. Vi hjælper hinanden og har det skønt sammen - for os skal det være sjovt at gå på arbejde.

HVAD SØGER VI EFTER?

Vi søger en frisør, der ikke går på kompromis med sit håndværk. En der har styr på sine grundteknikker og har fingeren på pulsen. Hvis du kan nikke genkendende til det, så er det måske dig vi søger?

Det betyder, at du:

  • er uddannet frisør
  • er teknisk dygtig og går op i detaljen
  • kreativt mestrer de nyeste farveteknikker
  • bidrager med god energi og positivitet
  • er serviceminded og imødekommende
  • forstår vigtigheden af salg med rådgivning som fokus
  • har en god arbejdsmoral og er mødestabil

Al erfaring med hair extensions er et plus, men ikke et krav. Vi uddanner dig naturligvis – både ved tiltrædelse og fremadrettet - så du kan varetage opgaverne med sikker hånd. Dertil har du nem adgang til hjælp og vejledning gennem vores guides, samt støtte og rådgivning fra dine kollegaer.

VI TILBYDER

Du bliver en naturlig del af vores frisørteam, som udover dig består af 5 frisørkollegaer. Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer), hvor du får gode arbejdsvilkår og en god løn baseret på fast timeløn samt provision af dit salg. Dertil vil du opleve flere årlige sociale arrangementer, en virksomhed med knald på, og et dedikeret og spændende team af kollegaer.

Arbejdstiden ligger indenfor tidsrummet 8.30-17.30 mandag-torsdag, 08:30-19:00 fredag og 10.00-16.00 hver anden lørdag.

ER DU VORES NYE KOLLEGA?

Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt Customer Service & Retail Manager Julie Nielsen via e-mail jn@myextensions.com eller ring direkte på telefon 42 33 37 99.

Ansøgninger modtages udelukkende online, og skal indsendes via Quick-apply funktionen på JobIndex, som du finder her

Vi indkalder løbende til samtaler, og besætter stillingen så snart vi har fundet den rette kandidat.

Ansættelsesdato efter aftale, men gerne inden 1/8.