SUGARBEARHAIR

FANTASTISKE VITAMINER TIL DIT HÅR

KØB HER OG SPAR 17%

Her er de! De fineste små blå vingummibamser, som du kan spise uden at tælle kalorier. Ja, du læste rigtigt! En vingummibamse du kan spise med god samvittighed. Sig hej til Sugarbearhair. Ikke nok med at de ligner slik, så smager de tilmed også sådan. Så husk at selvom de lækre bamser får dig til at drømme om en aften på sofaen, foran tv’et med en pose slik, så er det altså ikke sådan, de skal konsumeres. For de små nuttede bamser er altså fyldte med masser af vitaminer, som gavner dit hår, og får det til at gro hurtigere. Du kan gøre nok så meget for at pleje dit hår udefra med diverse hårprodukter, men hvis ikke du får nok af de rette vitaminer, vil dit hår helt naturligt mangle vitale næringsstoffer.

VITAMINER TIL HÅRET

For at gro et sundt og stærkt hår, er det vigtigt, at du giver din krop de rette vitaminer, så dit hår har adgang til alle de næringsstoffer, det har brug for. Vitaminer til håret er udviklet netop til det formål. Sugar bear hair sørger for, at alle dine vitamindepoter er fyldt godt op, så håret har det bedst mulige grundlag at arbejde udfra. Det tager tid at få fyldt vitamin depoterne op, hvilket er grunden til, at bamserne skal tages over et tre måneders forløb, før du ser nogen effekt. Hvis du mangler vitaminerne i din krop, vil du efter tre måneder opleve, at dit hår føles stærkere, er mere glansfuldt, og du gror flere nye hår. Spis ikke mere end de anbefalede 1-2 stk. om dagen.

DET GØR DE SMÅ MIRAKELBAMSER VED DIT HÅR:

 • Tilfører dit hår biotin og B-vitamin
 • Gror dit hår længere og stærkere
 • Plejer dit hår indefra
 • Forbedrer hårets sundhed
 • Øger hårets styrke
 • Forbedrer hårets elasticitet
 • Forhindrer håret i at knække

SUGARBEARHAIR TEST

Vi får et utal af henvendelser fra kunder, der spørger, om vitamin bamserne virker. Eller er det i virkeligheden bare små søde bamser, som ingen effekt har? Svaret er både ja og nej. Hvis du ikke mangler vitaminerne i din krop, vil din krop helt naturligt udskille dem, og du vil derfor ikke opnå nogen effekt ved at spise dem, da du i forvejen har alle de nødvendige vitaminer. Mangler du derimod vitaminerne, vil du opleve stor effekt ved at indtage vitamin bamserne, da dit hår vil tage imod næringsstofferne med kyshånd. Det kan sammenlignes med en plante, der ikke får vand. Langsomt udtørrer planten fordi den ikke får tilført en af de vigtigste ressourcer, som er med til at holde den i live. Begynder du at give planten vand igen, vil du omvendt opleve, hvordan den pludselig genopstår på ny. Uanset hvad skader det ikke at indtage vitaminerne, såfremt du gør som anvist på deklarationen. Det er uanset om du mangler vitaminerne i kroppen eller ej. Du kan derfor altid give dem en chance, hvis du har mistanke om, at dit hår ikke får nok vitaminer.

KØB HER OG SPAR 17%

Køb Sugarbearhair vitaminerne KLIK HER

Spørgsmål omkring SugarBearHair vitaminerne

 • "Må jeg spise vitaminerne, når jeg er gravid/ammer?"

  Svar: Vi anbefaler altid, at du spørger din læge til råds omkring brug af vitaminer under graviditet og amning.

 • "Er der bivirkninger ved at spise vitaminerne?"

  Svar: Der er ingen kendte bivirkninger ved at spise SugarBear vitaminer, men er du allergisk eller overfølsom, så læs venligst ingredienserne igennem, inden indtagelse.

 • "Kan jeg risikere at få hår over hele kroppen?"

  Svar: Nej, Sugarbearhair indeholder ingen hormoner, så de vil ikke påvirke hårvæksten på resten af din krop eller dit ansigt.

 • "Hvor mange vitaminer skal jeg tage?"

  Svar: Den anbefalede mængde er 1-2 bamser om dagen.

 • "Hvis jeg stopper med at spise vitaminerne, falder mit hår så af?"

  Svar: Nej, dit hår bliver siddende på dit hoved. Den gavn som vitaminerne har gjort for dit hår, vil blive i dit hår, indtil du naturligt udskifter dine hårstrå med nye hår.

KØB SUGARBEARHAIR OG SPAR 17%

 
Dankort, MasterCard, Visa, MobilePay og ViaBill