CLIP IN HAIR EXTENSIONS

LANGT HÅR PÅ INGEN TID

Går du med drømmen om at få langt og fyldigt hår? Så er clip in hair extensions det perfekte sted at starte. Det er en extensions metode, som er utrolig populær, da det ikke er en permanent løsning. Du bestemmer selv, hvornår du vil have dine clips extensions i håret. Det kan fx være til festlige lejligheder, eller bare til hverdag, når du synes, at håret gerne må se ekstra lækkert ud. Clip on extensions fra Myextensions er baner af 100% ægte hår, som er udstyret med clips i størrelse medium, hvilket er den størrelse clips, som passer de fleste hårtyper. Clipsene matcher farven på de extensions, du vælger, hvilket gør, at clipsene ikke kan ses i dit hår. Alle pakkerne fra Myextensions indeholder i alt syv baner hår i forskellige længder, som alle er tilpasset din hovedform. Med syv baner hår, er du sikker på at dine clips extensions kan fordeles jævnt i dit hår, hvilket gør, at dine extensions falder naturligt ind i dit eget hår.

Alle pakker clip in hair extensions indeholder syv baner med hår:
1 stk x 25 cm (med 5 clips)
1 stk x 20 cm (med 4 clips)
2 stk x 10 cm (med 2 clips
3 stk x 4 cm (med 1 clips)

HVILKE CLIP IN HAIR EXTENSTION SKAL JEG VÆLGE?

Når du skal vælge dine clips extensions, skal du, foruden selve farven, forholde dig til hvilken længde du ønsker, og hvor mange gram du vil have i håret. Hos Myextensions kan du vælge mellem to forskellige længder, som er 50 cm og 60 cm. Derudover skal du vælge, om du vil have clip on extensions i pakker à 100 gram, 150 gram, 120 gram eller 170 gram. Det kan være svært at vurdere, hvad der er den ideelle længde og mængde for dig. En god tommelfingerregel er først at undersøge, hvor langt dit eget hår er, og hvor tykt og fyldigt det er. Hvis du har forholdsvis kort hår, og hair extensions er en helt ny verden for dig, er clips extensions i 50 cm mere end rigeligt. Faktisk er der mange, der bliver overraskede over, hvor langt 50 cm føles, når først håret er sat i. Clips extensions i 60 cm er til gengæld velegnet til dig, som i forvejen har rigtig langt hår, og som derfor er vant til at håndtere hår med en del længde. I forhold til hvor mange gram du skal vælge, skal du vurdere tykkelsen af dit eget hår. Der skal bruges cirka 100-120 gram hår til en fuld påsætning i et normalt hår med lidt længde. Har du ekstra tykt eller kort hår, anbefaler vi 150-170 gram hår. Når du vælger en pakke med flere gram hår betyder det IKKE, at der er flere baner i en pakke. Det betyder bare, at der er flere gram hår pr bane.

KVALITETEN AF DINE CLIP IN EXTENSIONS

Da clip in hair extensions ikke sidder permanent i dit hår, vil du ikke opleve samme grad af slitage på dine extensions, som ved andre permanente metoder. Derfor kan du nemt regne med, at dine clips extensions holder i længere tid end de 2-6 måneder, som vi normalt siger, er levetiden på vores Originale Kvalitet.

HVORDAN SÆTTER JEG CLIPS EXTENSIONS PÅ?

Med lidt øvelse, tager det dig ingen tid at sætte clip on extensions i dit eget hår. Det er netop det, der gør denne extensions metode så eftertragtet. Når først du har modtaget din pakke med syv baner, gælder det bare om at få øvet sig. Inden du får set dig om, kan du sætte dem på i søvne. Clip on hair extensions er klar til at blive sat i dit hår så snart, du modtager dem. Først deler du dit hår op i sektioner, hvorefter du finder den bane, der passer i længden. Tupér håret ganske let ved hårbunden, og spray gerne lidt hårlak på for at opnå ekstra hold. Sæt derefter dine clip on extensions på. Du fjerner dine clip in hair extensions igen ved at åbne dem og derefter fjerne banen med hår - så nemt er det.

HVORDAN PLEJER JEG MINE CLIP ON EXTENSIONS?

Clip on hair extensions er nemme at pleje. De skal nemlig bare vaskes efter behov, og det behov varierer, alt efter hvor ofte du bruger dine clips extensions. Når du vil vaske dine clip on extensions, tager du dem ud af dit hår. Fyld enten en balje eller en håndvask med lunkent vand, og fordel en passende mængde shampoo i vandet. Sørg for at dine clips extensions er redt godt igennem, inden du vasker dem, og vask altid håret i hårstråenes retning. Når du nu er i gang med at vaske dine clip in extensions, er det oplagt også at tilføre dem fugt og pleje. Vi anbefaler, at du bruger en af vores særligt sammensatte plejepakker. Plejepakken indeholder alt det dine clips extensions har brug for for at bevare deres flotte udseende, og vigtigst af alt, for at forlænge deres levetid.

LÆS MERELÆS MINDRE
 
Dankort, MasterCard, Visa, MobilePay og ViaBill