Undgå at din paryk fælder

Da parykker er håndlavede produkter af fine materialer, er de naturligvis en smule skrøbelige, og skal behandles med omtanke. Det er derfor helt normalt at din paryk fælder, og noget du skal forvente, når du køber en paryk. Her er nogle tips og tricks til at minimere mængden af hårtab fra din paryk.

Tips & tricks

Klø ikke i håret
Klø ikke i hårbunden når du har parykken på. Hvis du klør for meget i parykken, kan det få hårstråene til at løsne sig fra hætte, eller lave filtre.

Brug en extensions børste
Brug altid en extensions børste, når du børster din paryk. En almindelig hårbørste vil i mange tilfælde rive i håret, da tænderne på almindelige børster er meget hårde, og i værste tilfælde hive flere hår ud fra hætten, hver gang du børster håret.
Sørg desuden for at starte fra spidserne, når du børster hår, og arbejd dig langsomt op ad, til hele håret er børstet igennem

Lad håret lufttørre
Vi vil i alle tilfælde anbefale at man lader sin paryk lufttørre, uanset om det er en syntetisk eller ægte paryk. Varmen fra føntørreren, kan skade håret rigtig meget, ligesom andre former for varmestyling, hvorfor vi anbefaler at man undlader at bruge unødvendig varme på håret, som kan få det til at knække.

Brug de rette plejeprodukter
Hvis du bruger de forkerte produkter til din paryk, vil du kunne skade håret, og slide mere end nødvendigt på det. Vi står altid klar til at vejlede dig, ift. hvilke produkter du trygt kan bruge i din paryk.