Sådan tager du din paryk på

1. Sæt dit eget hår op - lav evt. et par fletninger, så det er nemmere at holde på plads. Du kan også bruge en nylon hætte, til at sætte uden på håret. Hvis du selv har meget lidt hår, kan det være en fordel at bruge en nylonhætte, for at holde parykken på plads. Hætten er også god til at beskytte dit hår, så parykken ikke sidder og kører rundt på håret, og dermed slider på dit hår.

2. Hold fast ved nakken af parykken, så parykken vender på hovedet, og buk hovedet en smule frem. På den måde kan du tage parykken på, ved at placere den ved panden først, svinge hovedet og parykken bagud, og forsigtigt styre parykken tilbage, så den også sidder fast ved nakken.

3. Når parykken er på, kan du rykke den rundt på hovedet, til den sidder som den skal, og har en naturlig placering på hovedet.

4. Nu kan du justere parykkens størrelse, ved at spænde stroppen i parykken, ind eller ud, så den sidder behagelig omkring hovedet.

Sådan tager du din paryk på
Sådan klipper du lacen på parykken til

Sådan klipper du lacen på parykken til

1. Start med at tage parykken på, og vær sikker på den sidder præcist som den skal.

2. Sørg for at at lacen ligger fladt ned ad din pande, og at basen passer med din egen hårgrænse.

3. Nu kan du klippe lacen af parykken. Start med at klippe lodrette strimler i parykken, så du har mere plads til at klippe langs parykkens hårgrænse, og skabe en naturlig kant.

4. Pluk eventuelt hårene i hårgrænsen til med en pincet, så parykken får et mere naturligt look.