Hårkvalitet - Original eller Luksus?

Læs om forskellene på vores to hårkvaliteter: Original og Luksus

Vælg mellem 2 hårkvaliteter

Hos Myextensions går vi aldrig ned på kvalitet. Vi har 2 forskellige typer hårkvalitet, du kan vælge mellem, nemlig Original kvalitet og Luksus kvalitet, hvor den største forskel ligger i hårets holdbarhed og levetid. Det kan være svært at vurdere, om man er til den ene eller den anden kvalitet, så derfor får du her en række faktorer, du kan tage til overvejelse inden du beslutter dig.

Original hair extensions

ORIGINAL KVALITET

Vores Original hår er ægte hår af god kvalitet. Dette hår kan have gennemgået en kemisk hård proces, hvorfor dets holdbarhed er kortere end ved vores Luksus hår. Men du skal dog ikke være i tvivl om, at kvaliteten er i top. Original håret har en holdbarhed på op til 6 måneder - eller længere ved korrekt pleje.

Det prisbevidste valg
Original håret er perfekt til dig, der ønsker en midlertidig/én-gangs påsætning, eller hvis du relativt tit skifter hårfarve, da du med god samvittighed kan skifte håret ud oftere.

LUKSUS KVALITET

Luksus håret er, ligesom Original håret, 100% ægte hår. Luksus håret har, modsat Original håret, været igennem en kemisk mild proces og er derfor fantastisk sundt og stærkt.

Vi har udvalgt det bedste hår på markedet til denne kvalitet for at sikre et produkt i den absolut bedste klasse. Vores Luksus extensions er af meget høj kvalitet. Holdbarheden på Luksus håret er helt op til 2 år, og det kan påsættes igen og igen. Du vil opleve et hår, der kræver mindre pasning og pleje, uden at det filtrer eller kruser op.

Det kvalitetsbevidste valg
Luksus håret er specielt godt til dig, der er permanent extensions bruger, da hårets fantastiske kvalitet gør, at du som nævnt kan genbruge det igen og igen. Derfor sparer du penge på den lange bane, da du ikke skal investere i nyt hår til hver påsætning.

Luxury hair extensions

Spørgsmål om hårkvaliteterne

Hvor lang er hårets holdbarhed?
ORIGINAL:
Håret har en holdbarhed på 2-6 måneder eller mere ved korrekt pleje. Lyst hår vil altid have en kortere levetid end mørkt hår, da det har gennemgået en længere kemisk behandling.
LUKSUS:
Håret har en holdbarhed på helt op til 1-2 år og kan bruges igen & igen. Lyst hår vil altid have en kortere levetid end mørkt hår, da det har gennemgået en længere kemisk behandling.

Er det 100% ægte hår?
ORIGINAL:
Ja, håret er 100% ægte hår.
LUKSUS:
Ja, håret er 100% ægte hår.

Er håret oprindelig jomfruhår (ufarvet)?
ORIGINAL:
Nej, håret kan have været farvet tidligere.
LUKSUS:
Ja, håret er sundt og stærkt og har ikke tidligere været kemisk behandlet, før ved produktion.

Hvordan er håret blevet indfarvet?
ORIGINAL:
Hurtig og effektiv afblegning og indfarvning af håret, som kan være en kemisk hård process, ligesom med vores eget hår.
LUKSUS:
Håret afbleges og indfarves over flere gange med milde produkter for at skåne håret. En meget mild proces, som varer op til 9 dage.

Hvor kommer håret fra?
ORIGINAL:
Håret kommer fra Asien.
LUKSUS:
Håret kommer fra Asien.

Kan håret genbruges?
ORIGINAL:
Ja, Original håret vil kunne genbruges op til flere gange ved korrekt pleje.
LUKSUS:
Ja, Luksus håret kan genbruges mange gange og holder samme fantastiske kvalitet i lang tid.

Tåler håret glatte- og krøllejern?
ORIGINAL:
Ja, det kan være en fordel at glatte håret jævnligt, for at tæmme hårets skællag, hvilket vil give blødhed og glans. Husk altid varmebeskyttende!
LUKSUS:
Ja, det kan være en fordel at glatte håret jævnligt, for at tæmme hårets skællag, hvilket vil give blødhed og glans. Husk altid varmebeskyttende!

Kan håret farves?
ORIGINAL:
Ja, men det anbefales ikke, da håret allerede har gennemgået en kemisk hård proces. Men du kan med fordel bruge en farvebalsam i håret for at opfriske farven.
LUKSUS:
Ja, men slutresultatet er på eget ansvar, da vi ikke kan garantere hvordan håret reagerer på farven. Men du kan med fordel bruge en farvebalsam i håret for at opfriske farven.

Hvordan er hårets behov for pleje?
ORIGINAL:
Du skal forvente at Original håret i høj grad har brug for plej, for at holde længe. Vi anbefaler altid tilkøb af plejeprodukter.
LUKSUS:
Luksus håret har brug for pleje i middel grad. Vi anbefaler altid tilkøb af plejeprodukter for at sikre, at håret holder sig sundt og lækkert så længe som muligt.