Må jeg farve mine hair extensions?

Vi bliver ofte spurgt, om man kan farve vores extensions med permanent hårfarve. Til det er svaret ja, det kan du, men vi anbefaler det ikke! Vælger du at farve vores extensions, er det derfor på eget ansvar, og vi tager ikke håret retur, hvis først det har fået påført farve.

Hair extensions fra Myextensions er 100% ægte hår, der allerede er blevet farvet under produktionen. Det betyder at det, ligesom dit eget hår, er et organisk materiale, og som med alt andet levende materiale, reagerer det forskelligt på ydre påvirkninger. Dit hår tager feks. med stor sandsynlighed anderledes imod hårfarve end din venindes hår. Det er fordi, vi alle har forskellige hårtyper.

Derudover afhænger det også af dit hårs tilstand. Har du et skadet og slidt hår, er det ikke atypisk, at det vil suge ekstra meget farve til sig og tage skade af farvningen. Andre gange kan man opleve, at et hår stort set ikke vil optage farve. Derfor fraråder vi dig til at farve vores hair extensions, da du ikke kan være sikker på farveresultatet, og om det ødelægger håret.

Pas på dine extensions og undgå farve

Hair extensions har i forvejen været igennem en omfattende kemisk proces, inden du modtager dem. Det er nødvendigt eftersom vores hår importeres fra Asien, hvor håret i dets oprindelse er sort. Derfor skal den sorte farve først trækkes ud af håret, for efterfølgende at indfarves i de farver, vi tilbyder på vores webshop og i butikken. Du kan nok allerede nu fornemme, hvor meget dine extensions allerede har været igennem, inden du får dem i hænderne. Derfor er det at foretrække, at du matcher dine extensions med din egen hårfarve, så du ikke behøver at farve dem. Vi sørger hele tiden for at udvikle vores farver i sortimentet, så vi har mulighed for at tilbyde en farve, der matcher netop dit hår. Hvis du er i tvivl om, hvilken hårfarve du skal vælge, har vi lavet en guide til dig.

Farv dine extensions med farvebomber

Du kan uden problemer benytte dig af farvebomber. Ønsker du eksempelvis, at dine extensions får en koldere eller varmere nuance, kan du med fordel bruge en farvebombe. Det er en ikke-permanent farve, som bliver skyllet ud af håret efter et par hårvaske. Hvis du benytter en balsam, eller hårkur med farve, skal du være ekstra varsom med påførelsen, hvis du har tape extensions eller hot fusion. En balsam og hårkur kan nemlig ødelægge tapens og keratinens evne til at binde sig fast til dit hår, og i sådanne tilfælde risikerer du, at dine extensions glider ud af håret. Så længe du bare er opmærksom på at farve dine hair extensions korrekt med farvebomber, er der intet i vejen for, at du giver dig i kast med en ny farvenuance.