Kan jeg farve mine hair extensions?

Vil du gerne farve dine hair extensions, men er du i tvivl om det kan lade sig gøre? På denne side guider vi dig til, hvordan du kan farve dine extensions uden at skade håret.

Kan hair extensions farves?

Alle vores hair extensions er 100% ægte hår, og derfor kan håret også farves med permanent hårfarve ligesom dit eget hår. Men vi anbefaler ikke at bruge permanent hårfarve i vores extensions, da det kan forringe kvaliteten af håret og forkorte dets levetid.

Farv håret på eget ansvar
Hair extensions har i forvejen været igennem en omfattende kemisk farveproces, inden du modtager dem. Det er nødvendigt, da håret oprindeligt er sort, og derfor skal farves for at matche vores forskellige farvenuancer. Dine extensions er derfor allerede blevet farvet og ved at tilføre ekstra farve kan du risikere at skade det. Derudover kan det altid være svært at forudsige resultatet, når man farver ovenpå et allerede farvet hår. Det er derfor på eget ansvar at farve vores extensions, og garantien på håret bortfalder ved farvning.

Pas på dine extensions og undgå farve
Hvis du vil have glæde af dine hair extensions, så længe som muligt, skal du altså undgå at farve håret med permanent hårfarve. Derfor er det at foretrække, at du matcher dine extensions med din egen hårfarve, så du ikke behøver at farve dem. Vi sørger hele tiden for at udvikle vores farver i sortimentet, så vi har mulighed for at tilbyde en farve, der matcher netop dit hår. Hvis du er i tvivl om, hvilken hårfarve du skal vælge, har vi lavet en guide til dig.

Maria Nila Colour Refresh hårfarve

Farv dine extensions med farvebomber

Du kan farve dine hair extensions helt uden at skade håret med farvebomber. Ønsker du eksempelvis, at dine extensions får en koldere eller varmere nuance, kan du med fordel bruge en farvebombe til at tone håret. Farvebomber er en ikke-permanent hårfarve, der kun lægger sig i hårets yderste skællag, og derfor skader de ikke håret. Vi anbefaler de smukke “Colour Refresh”-farvebomber fra Maria Nila, som typisk holder 4-10 hårvaske inden farven skal friskes op igen.

Vær forsigtig med tape og hot fusion extensions
Hvis du benytter en farvebombe skal du være ekstra varsom med påførelsen, hvis du har tape eller hot fusion extensions. Farvebomber indeholder nemlig balsam, der kan ødelægge tapens og keratinens evne til at binde sig fast til dit hår. Men så længe du er opmærksom på at farve dine hair extensions forsigtigt med farvebomber, er der intet i vejen for, at du giver dig i kast med en ny farvenuance.