Kan jeg farve min hair topper?

Det korte svar er ja, hvis det er 100% ægte hår. Det lidt længere svar er, at det anbefales ikke. Det mere uddybende svar får du herunder, så du ved hvad du skal tage hensyn til, hvis du overvejer at farve din Hair topper.

Du kan godt farve din Hair topper MEN 
Vi anbefaler aldrig at man kaster sig ud i at farve sin Hair topper derhjemme. Hvis du virkelig ønsker at få farvet håret, vil vi helt klart anbefale at få det gjort hos sin frisør, med professionel farve og håndværk. Dog vil resultatet stadig være på eget ansvar. 

Hair topperen behøver ikke nødvendigvis at matche dit eget hår 100% 
Hvis du bekymrer dig over, at du ikke kan finde en Hair topper der passer fuldstændig til din egen hårfarve, og derfor overvejer at farve den, er det faktisk ikke altid nødvendigt. Man kan sagtens bruge en Hair topper der ikke matcher eget hår helt præcist. Faktisk er det en god måde at skabe spil i håret. Prøv dig frem, eller spørg os til råds, for at finde ud af hvad der klæder netop dit hår bedst. 

Undgå at afblege håret 
Du kan som sagt godt farve din Hair topper, men vi anbefaler kun at du farver den, hvis det er til en mørkere nuance, og dermed at du ikke afbleger håret. Afblegning kan vær meget hårdt for håret, og forkorte dets levetid markant, eller helt ødelægge det. 

Brug en farvebalsam i stedet 
I stedet for at farve din Hair topper med hårfarve, kan du med fordel opfriske, eller tone farven med en farvebombe. Disse skader ikke dit hår, men giver stadig et lækkert resultat. På den måde kan du også helt risikofrit lege med farven af din Hair topper, da farvebalsam ikke er permanent.