Head of Digital Marketing

Digital Marketing - Creative Content - Ecommerce - reference til CEO (ejer)

Myextensions er en succesfuld scale-up virksomhed, på en spændende international vækstrejse. Vi har vind i sejlene med kraftig omsætningsvækst, kombineret med en sund økonomi, og fortsætter vores vækst de kommende år i takt med yderligere international ekspandering. Vores mål er at blive Europas største spiller i vores branche. Størstedelen af vores forretning er Ecommerce, men vi har også egen salon & butik som et vigtigt ben i vores strategi.

Der søges en Head of Digital Marketing, som sammen med virksomhedens CEO kan binde Digital Marketing, Ecommerce og Creative Content sammen til en slagkraftig maskine som skaleres i Europa. Som Head of Digital Marketing får du en unik mulighed for at sætte dit solide aftryk på virksomhedens ambitiøse vækstrejse. Du vil opleve korte beslutningsveje og handlekraft, og som ansvarlig for et yderst vigtigt nøgleområde i virksomheden bliver du en del af ledelsen.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder
 • Ansvarlig for Myextensions digitale omsætning.
 • Ansvarlig for Digital Marketing, Ecommerce og Creative Content som en samlet afdeling.
 • Daglig ledelse samt opbygning af afdelingen, som for nuværende består af 2 interne medarbejdere.
 • Udvikle og eksekvere virksomhedens internationale vækststrategi, i tråd med virksomhedens mål.
 • Styre samarbejdet med virksomhedens eksterne samarbejdspartnere på Performance Marketing og sikre retning
 • Sikre en rød tråd i kunderejsen, gennem brandstrategi, marketing, content og webshop.
 • Tæt samarbejde med interessenter på tværs af virksomheden.
 • Analyse af data og brug af indsigt til at optimere.
 • Udarbejde og styre efter budgetter, handlingsplaner og målsætninger.

Denne stilling bevæger sig på flere niveauer og du vil derfor selv skulle eksekvere i varierende grad, på operationelt niveau. Rollen vil udvikle sig i takt med at organisationen vokser.

Hvad kendetegner dig?

Da denne rolle bevæger sig på både strategisk, taktisk og operationelt niveau med stort selvstændigt ansvar og tilsvarende mandat, leder vi efter en person med minimum 10 års erhvervserfaring, heraf minimum 3 års ledelseserfaring.
For at få succes i denne stilling er det særligt vigtigt, at du formår at skabe et struktureret overblik, er analytisk, resultatorienteret og strategisk. Det er desuden vigtigt, at du har en bred erfaring med hele kunderejsen, fra attention til retention.

Du er desuden formentlig kendetegnet af følgende:

 • Du er en dygtig leder, som kan motivere og få den bedste version ud af mennesker, både med medarbejdere internt og eksterne leverandører.
 • Du er god til at forenkle kompleks information og omsætte den til konkrete handlinger med fokus på udførelse og opfølgning.
 • Du sætter klare mål og målbare nøgletal for at evaluere succes og fokuserer på at opnå resultater og ROI.
 • Du er ansvarlig, disciplineret, målrettet og handlekraftig.
 • Du er ikke bange for at smøge ærmerne op og dykke ned i opgaverne.
 • Du tilegner dig hurtigt viden og skaber det store overblik uden at misse detaljen. Og du er god til at forenkle og formidle denne viden videre, omsætte det til konkrete tiltag og sikre eksekvering samt opfølgning.
 • Du skal kunne begå dig på både engelsk og dansk på forretningsniveau.

Kom med på vores vækstrejse!

Du får en unik mulighed for at komme med på vores væksteventyr i en central rolle i vores organisation. Hvert bidrag tæller og din tilførsel af viden vil gøre en stor forskel. Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores CEO Cate, og du vil opleve en kultur kendetegnet ved en uformel, ligefrem og humoristisk omgangstone samt et godt kollegaskab. Vores hovedkontor er centralt i Aalborg, hvor din daglige arbejdsgang vil være.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV. Vi vil kontinuerligt vurdere feltet og invitere relevante kandidater ind.

Send din ansøgning til job@myextensions.com.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til CEO Cate Klyvø på ck@myextensions.com eller 26147093.