Til vores kontor i Aalborg søger Myextensions en Digital Marketing Specialist til, at styrke indsatsen på området, både i Danmark og i udlandet. Vi har vokseværk og er i 2021 på vej til Tyskland og Sverige, og har brug for en stærk profil, der kan vise vejen, ved bl.a. at udvikle og implementere en solid markedsføringsstrategi. 


Jobbeskrivelse

Vi har styr på produkt og teknik, men vi mangler en erfaren profil, der kan etablere den røde tråd for vores online markedsføring. For at kunne penetrere nye markeder og konsolidere vores position på det danske marked kræver det en målrettet indsats. 


Ansvarsområder

 • Du vil i nogen grad selv være med til at forme din stilling. Udover nedenstående arbejdsopgaver har du også selv bud på emner vi skal arbejde med. 
 • Du vil få brug for hele din værktøjskasse, da arbejdsområderne spænder bredt. Der skal, først og fremmest, udvikles og implementeres en markedsføringsstrategi med en synlig strategisk linje for 2021/2022. 
 • Du vil få ansvar for, i samarbejde med en kollega, at udvikle, opbygge og succesfuldt implementere digitale marketing kampagner på tværs af alle platforme. 
 • Du skal analysere og rapportere på vores digitale performance på tværs af alle platforme. Vi skal være ekstremt skarpe til, at lære hvad der virker, og bringe den læring videre frem for at gøre det vi plejer. 


Vi drømmer om at du: 

 • Har flere års praktisk erhvervserfaring indenfor online markedsføring på et både strategisk og operationelt niveau. 
 • Er kreativ og kan tænke ud af boksen og udfordre måden vi tænker på.
 • Kan sætte dig ind i vores kunders tankegang og forbrugsmønster.
 • Holder dig løbende opdateret på nyeste trends og viden på området. 
 • Har en god forretningsforståelse og øje for godt købmandsskab.
 • Har praktisk erfaring med bearbejdelse og analyse af data fra bl.a. Google Analytics og Facebook Business Manager. 
 • Har kørekort til flere af følgende værktøjer, platforme og løsninger: Google Analytics, Google Search Console, Email marketing/automation flow, Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, lead generering, paid ads og SEO/SEM.

Det er ikke et krav du har kendskab til vores produkter eller branchen, men du skal være nysgerrig og indstillet på at lære. 


Personlige kompetencer

Vi arbejder med frihed under ansvar og stillingen vil kræve en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen, men altid med plads til sparring hos dine kolleger. Du er opsøgende både fagligt og socialt og du har evnen til, at holde humøret højt, også når det går stærkt. Du skal trives i en iværksættervirksomhed i vækst med alt det måtte indebære. 


Vi tilbyder

Du får et spændende job i en markedsførende virksomhed med iværksætterånd og ofte fart over feltet. I det daglige er der ikke langt fra ide til handling og vi arbejder i et uformelt miljø. I stillingen vil du i høj grad have mulighed for selv at påvirke og tilrettelægge din hverdag. Vi er beliggende i Nørregade midt i Aalborgs gågade, og er 10 ansatte fordelt på kontor, salon og butik. 

Ansøgning sendes til Michael på mail (mp@myextensions.dk)