Salgsbetingelser Myextensions.dk Betingelser gældende ved køb på webshoppen

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Myextensions.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Myextensions.dk

DOKUMENTATION & VEJLEDNING

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Myextensions.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vores side, er denne af vejledende art.


LEVERING & TRANSPORT

Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Myextensions.dk. Bemærk: Da vi tilbyder forskellige former for levering (med og uden forsikring), påhviler forsendelsesrisikoen køber, såfremt at der er valgt levering med Post Danmark brev (uden forsikring). Skulle brevet forsvinde efter at være blevet overleveret til Post Danmark, er der ingen mulighed for at spore pakken og Post Danmark yder ingen erstatning. Pakken sendes med almindeligt frimærke og der benyttes ikke for indleveringsattest. Varerne sendes indenfor 24 timer (mandag-fredag) efter modtaget ordre samt betaling. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 2 hverdage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fravige.


RISIKO FOR VARERNE

Risikoen for varer bestilt i vores webshop overgår til køber på leveringstidspunktet.


REKLAMATION

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Myextensions.dk, skal påberåbes inden 2 måneder efter du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Myextensions.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret (gælder ikke hair extensions). For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Myextensions.dk har stillet dig i udsigt. Hair extensions købt mere end end 40 dage tilbage tages ikke retur i forbindelse med reklamation, da håret har begrænset levetid (ORIGINAL hair extensions 1-4 måneder og LUKSUS hair extensions min. 5-12 måneder). Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Myextensions.dk


FORTRYDELSESRET

Myextensions.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Myextensions.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Gældende for hair extensions: Disse tages ikke retur/ombyttes, hvis håret har været pakket ud eller prøvet. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.


GAVE VED KØB FOR ET VIST BELØB

Har du i forbindelse med dit køb modtaget en gave (fordi dit køb overstiger et vist beløb) og ønsker at returnere dine købte varer, skal denne gave returneres sammen med de øvrige varer. Ønsker du kun at returnere dele af dit køb (så din samlede ordre ikke længere overstiger det beløb, som gør dig berettiget til gaven), skal gaven returneres sammen med de uønskede produkter. Returneres gaven ikke, vil prisen på gaven blive modregnet i det beløb der skal refunderes til dig. Disse gaver kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter - som f.eks. forhandlerrabat.


PRIS & BETALING

På Myextensions.dk har du mulighed for at betale med Dankort, internationale kreditkort, mobilepay og Viabill. Alle priser i Myextensions Webshop - på webadressen www.myextensions.dk er incl. moms, men ekskl. porto/fragt. Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark "Carry On"(Fly) gældende rater.


VIABILL

Information omkring afbetaling med Viabill kan findes på Viabill.dk. Alle spørgsmål vedr. afdragsordningen bedes rettes direkte til Viabill, da aftalen indgåes med disse.


COPYRIGHT

Alle design, tekster og billeder på www.myextensions.dk og blog.myextensions.dk er beskyttet af loven om ophavsret. Det er derfor ulovligt at kopiere disse uden skriftlig tilladelse fra Myextensions.dk. Uautoriseret brug af design, billeder og tekster vil medføre retsforfølgelse og der vil blive fremsendt faktura for ulovlig kopiering og brug.

© Copyright Myextensions.dk