Sådan påsættes EZ Weft extensions

Trenser step 1

1. Sørg for at håret er nyvasket inden påsætning og undgå brug af balsam og hår kur i hovedbunden - det kan få micro ringene til at glide. Glat håret så inden påsætning, så er håret nemmere at arbejde med og man kan bedre se hvordan håret falder.

Trenser step 2

2. Inddel håret i en lige vandret skilning - start altid i nakken, ca. 5 cm fra hår grænsen, og arbejd dig opad. (Vi er startet midt på hovedet, for bedre at vise arbejdet). Brug en hårklemme til at holde det overskydende hår væk. Ved EZ-weft metoden er det vigtigt at vurdere, hvor mange baner hår der ca. skal bruges i nakken og siderne, inden du går igang - så du ikke løber tør for hår. Ved en nomal påsætning laver man typisk 3 baner i nakken og to i siderne, alt efter hårets tykkelse.

Trenser step 3

3. Tag hårtrensen og mål hvor lang din bane med hår skal være, inden du klipper i banen. Sørg altid for at der er ca. 4 cm i hver side ud til hår grænsen, så banerne ikke kan ses når håret sættes op.

Trenser step 4

4. Klip herefter trensen over så den passer med din inddeling. Man kan med fordel lukke de afklippede ender med sekund lim, for at undgå at trensen begynder at trevle så håret løsner sig fra banen.

Trenser step 5

5. Brug 2 små klemmer til at holde trensen på plads - sørg for at trensen holdes helt stram under hele påsætningen. Husk at vælge microringe i en farve der passer til hårtrensen, så microringene bliver skjult så meget som muligt.

Trenser step 6

6. Start på midten af banen, og brug cold fusion nålen til at få fat i en tot af extensions håret og en tot af kundens hår. Når du får fat i kundens hår er det vigtigt at tjekke, at håret ligger lige bag ved extensions totten. Så det tages fra et samlet område.

Trenser step 7

7. Før den samlede hårtot igennem sprækken i din cold fusion nål, så du kan føre dine micro ringene over på håret.

Trenser step 8

8. Træk derefter forsigtigt 2 ringe ud over nålen, så håret føres igennem microringene.

Trenser step 9

9. Brug en fladtang til at presse microringene helt flade. Sørg for at ringene ligger ind mod håret, så de ikke stritter ud. Fortsæt på samme måde med ca. 1 cm afstand mellem microringene.

Trenser step 10

10. Lav derefter en inddeling over den første bane hår og gentag påsætningen med samme fremgangsmåde. Man kan med fordel lave den øverste bane lang, så den går helt frem til tindingerne, for ekstra fylde foran.

Trenser step 11

11. Sådan skal banen se ud når påsætningen er udført korrekt. Her er påsat 2 micro ringe pr. tot, med ca. 1 cm mellemrum mellem næste tot.

Trenser step 12

12. Når micro ringene skal fjernes igen, bruges tangen til at klemme på modsatte side af ringen, hvorefter denne åbner sig og kan trækkes af håret. Når alle ringe er fjernet kan hårtrensen aftages.

Trenser step 13

13. Sådan skal det færdige resultat gerne se ud. Her er spidserne klippet til og rundet i siderne, så trenserne falder sammen med personens eget hår.

 
Dankort, MasterCard, Visa, MobilePay og ViaBill