Om Myextensions Hvem er vi?

Myextensions er en online hair extensions shop, som blev etableret i februar 2009 af Cate Sørensen, der stadig ejer og driver firmaet. I sommeren 2012 kom den første fysiske forretning til med både butik og salon i Aalborg midtby.

Hos Myextensions forhandler vi kun vores eget mærke "Myextensions - Hair & Care". Håret er produceret i Asien, hvor de har stor viden og erfaring indenfor området. Derfor kan vi tilbyde meget fordelagtige priser på både hot fusion, cold fusion, tape baner, hår trenser og clip on off hair extensions. Vores hair extensions er 100% ægte REMY hår og er kvalitets testet, så du får ikke bedre hår til disse priser.

Alt håret hos Myextensions.dk er af 100% ægte menneske REMY hår.

Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartner i Asien, for at sikre at vores hår er i den bedste kvalitet til den bedste pris. Producenten søger for at kvalitets teste vores hår inden de sender det afsted til Danmark, hvilket gør at vi kan opretholde en super standard på vores kvalitet og sikre at du altid får hår i en fantastisk kvalitet. For at håret holder sig sundt og flot, er det vigtigt at alle hår strå vender i samme retning, da det ellers vil begynde at filtre. Dette har vi sørget for at undgå, ved kun at indkøbe REMY hår, hvilket er hår som er klippet af hovedet i et samlet bundt. Så er man sikker på at hår stråene vender samme vej og derved forhindre det håret i at filtre.

Vi holder os up to date med nye metoder og forsøger konstant at forbedre vores hår, så du hele tiden er sikret den bedste kvalitet. Hvis du har ideer eller kommentarer til vores hår er du mere end velkommen til at komme med feedback. Og skulle du have en idé til et nyt produkt eller lignende, så hører vi også meget gerne fra dig!

Vores medarbejder team står altid til rådighed med hjælp og vejledning, så skulle du have nogle spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte vores support på support@myextensions.dk eller på tlf. 23 23 23 09.

 
Dankort, MasterCard, Visa, MobilePay og ViaBill