Kundeservice / Min ordre

Min ordre

Er min ordre gået igennem?
Du får en mail fra os, så snart vi har modtaget din bestilling. Har du ikke modtaget nogen mail? I nogle tilfælde kan mailen ende i din spam-mappe, så tjek den, hvis du ikke har hørt fra os. Ligger den heller ikke i spam-mappen, må du meget gerne skrive til os på support@myextensions.dk eller ringe på tlf. 23 23 23 09, så finder vi ud af, hvad der er sket.


Kan jeg ændre i min ordre?
Hvis vi ikke allerede har afsendt din ordre, kan vi sagtens ændre i den. Det samlede beløb må dog ikke overstige det oprindelige beløb, som du godkendte ved betaling. Er det tilfældet, skal vi bede dig om at bestille de ekstra varer i en separat ordre, så sørger vi for at sende det hele samlet.
Ønsker du at ændre i din ordre, så skynd dig at kontakte os på support@myextensions.dk eller ring på tlf. 23 23 23 09.


Kan jeg slette min ordre?
Vi kan sagtens annullere din ordre, men skynd dig! Vi afsender nemlig løbende ordrer, og når først ordren er afsendt, kan den ikke slettes igen. Du annullerer din ordre ved at skrive til os på support@myextensions.dk eller ved at ringe på tlf. 23 23 23 09.


Hvornår bliver min ordre afsendt?
Vi pakker ordrer hele dagen, så du kan få dem leveret hurtigst muligt. Alle ordrer bestilt inden kl. 16.00 på hverdage bliver afsendt samme dag, medmindre der opstår et problem. Skulle det ske, vil du høre fra os med det samme.
Du får en mail fra os, så snart din pakke er på vej til dig. Har du valgt forsendelse med sporing, kan du følge din pakkes rejse via. linket i mailen.


Hvornår kan jeg afhente min ordre i jeres butik?
Hvis du har valgt at afhente din ordre i vores butik, modtager du en mail fra os, så snart pakken er klar til dig. Alle ordrer bestilt inden kl. 16.00 på hverdage kan typisk afhentes samme dag. Vores butik ligger i Nørregade 4, 9000 Aalborg, og vi har åbent alle hverdage fra kl. 10.00 til 17.30 og lørdage fra kl. 10.00 til 15.00. Husk at medbringe legitimation med billede, så vi er sikre på, pakken bliver udleveret til den rigtige.

 
Dankort, MasterCard, Visa, MobilePay og ViaBill