Hårkvalitet - Original eller luksus?

Hos Myextensions har vi 2 forskellige typer hårkvalitet, nemlig Original hår og Luksus hår. Det kan være svært at vurdere om man er til den ene eller anden kvalitet, og derfor har vi lavet dette skema, der forklarer de grundlæggende forskelle på de to kvaliteter.

Den største forskel er holdbarheden af håret, altså hvor længe du kan bruge håret inden det bliver tørt og skal udskiftes. Hvis du ønsker en fantastisk kvalitet med lang levetid, så skal du gå efter vores LUKSUS hår. Er du derimod på udkig efter en fornuftig kvalitet til lave priser, så er det vores ORIGINAL hår du søger.

Læs mere omkring de grundlæggende forskelle her:

KVALITETS OVERSIGT ORIGINAL HAIR LUKSUS HAIR
Hårets generelle holdbarhedstid
2-6 måneder *
12-24 måneder *
100% Ægte hår Ja Ja
100% Remy hair Ja Ja
Intakte skællag Delvis Ja
Oprindelig Virgin Hair Nej, håret kan have være farvet tidligere. Ja, håret er sundt og stærkt, og har ikke tidligere været kemisk behandlet.
Kemisk behandling af håret ved produktion Hurtig og effektiv afblegning og indfarvning af håret. En kemisk hård process. Håret bleges og indfarves over flere gange med milde produkter, for at skåne håret. En meget mild process som varer op til 9 dage.
Oprindelse
Asien
Asien
Hårets struktur Hårstråene er lidt tykkere end skandinavisk hår, men passer fint til det danske marked. Hårstråene er lidt tykkere end skandinavisk hår, men passer fint til det danske marked.
Tåler glatte- og krøllejern Ja ** Ja **
Kan håret farves? Ja, men anbefales ikke. Ja, men slutresultat er på eget ansvar.
Kan håret genbruges I de fleste tilfælde. Ja, en hel del gange.
Behov for pleje I høj grad. Vi anbefaler tilkøb af vores plejepakke! I middel grad. Vi anbefaler tilkøb af vores plejepakke!
Konklusion En god kvalitet til en fordelagtig pris, som holder længe ved korrekt pleje. Man skal forvente ekstra pleje af det lyse hår, da det har gennemgået en hård kemisk proces. Det er vigtigt at vores plejeanvisninger følges, for at undgå håret tørre ud og derved kruser. En fantastisk kvalitet med yderst lang holdbarhed! Henvender sig til dig som ønsker et luksus hår med lang holdbarhed. Håret holder samme kvalitet i op til et år, nogle gange længere!
*OBS Jo lysere hår, jo kortere levetid. Men jo bedre håret plejes, jo længere holder det sig flot og sundt. Håret vil i de fleste tilfælde kunne bruges i 2 år, nogle gange længere ved korrekt pleje. Også her er det lyse hår mere skrøbeligt end det mørke og kræver ekstra pleje for at holde længst muligt.
**OBS Husk at bruge varmebeskyttelse. Husk at bruge varmebeskyttelse.
 
Dankort, MasterCard, Visa, MobilePay og ViaBill