Hvordan finder jeg den rigtige farve hair extensions?

Det kan være en udfordring at finde lige netop dén farve hair extensions, som matcher din hårfarve. Det gælder særligt for dig, der handler på nettet, hvor det kan være vanskeligt at skelne farvenuancerne fra hinanden. En af de største fejltagelser, du kan gøre, er at forsøge at matche din bundfarve med dine extensions. Du skal faktisk gøre det stik modsatte. Match i stedet dine hårspidser med de extensions, du ønsker. Det skal du af den simple årsag, at det er ved dine hårspidser, overgangen fra dit eget hår til dine hair extensions, kan ses. I denne video kan du se en gennemgang af alle vores extensions farver fra lys til mørk og sammenlignet med hinanden:


Vi hjælper med at matche farven for dig
Vi hjælper dagligt vores kunder med at finde den rette farve hair extensions. Sidder du derfor, og får hovedpine over alle de farver, du kan vælge imellem, skal du ikke tøve med at sende os en mail til support@myextensions.dk. For vi forstår dig! Vi forstår, at det kan føles som en jungle at navigere rundt i alle de farver. Så send os hellere en mail i dag end i morgen, og slip for at få grå hår i en alt for ung alder. Når du sender os en mail, skal du være opmærksom på, at vi modtager så retvisende billeder af dit hår som muligt. Det gør du ved at tage billeder af dit hår i naturligt dagslys. Vi skal kunne se ALT dit hår. Tag gerne et par stykker og vedhæft billederne i mailen med en kort beskrivelse af dine ønsker. Så vil vi forsøge at hjælpe dig på bedste vis.


Køb en farvering
Hvis du ikke er interesseret i at sende os en mail med billeder af dit hår, har du også mulighed for at købe vores farvering. Vores farvering indeholder en farveprøve af alle vores faste farver i sortimentet. Hvis du for eksempel har mørkebrunt hår, men ikke præcis ved hvilken farvenuance, der passer bedst, kan du holde alle vores brune nuancer op mod håret. Så kan du, hjemme foran spejlet, se hvilken farve, der matcher dit eget hår bedst. Derefter kan du bestille dine hair extensions. Det kan også være, du er frisør, som påsætter hair extensions, og derfor gerne vil have vores farvering liggende. På den måde har du altid mulighed for hurtigt at matche din kundes hår med vores hair extensions farver. Klik her for at købe farveringen.

 
Dankort, MasterCard, Visa, MobilePay og ViaBill