NÅLE TIL HAIR EXTENSIONS

NÅLE TIL COLD FUSION OG FLETTEMETODEN

Der findes mange forskellige varianter af nåle, men hos Myextensions finder du udelukkende nåle, som har relation til hair extensions. Vi har både til flettemetoden, cold fusion og easy weft, som er de extensions metoder, hvor der er brug for nåle. Læs mere om hvilke behov de opfylder, og hvordan du anvender dem.

BUET NÅL TIL FLETTEMETODEN

Når du skal påsætte hair extensions med flettemetoden, skal trensen syes fast på en vandret fletning som løber langs din hovedbund. For at sy hårtrensen fast, skal du bruge en speciel extensions nål, som er buet. En buet nål gør det langt nemmere for dig at komme ind omkring fletningen uden at du risikerer at stikke hovedbunden. Derudover er den særlig designet til påsætning af hair extensions, og er derfor udstyret med en anelse mere afrundet spids end du ellers finder på andre nåle. Den stikker ikke så nemt, hvis du rammer forkert.

NÅL MED LOOP ELLER KROG TIL COLD FUSION

En cold fusion nål er udstyret med enten en krog eller en loop. Hvilken du har brug for er en smagssag. Ved en nål med krog tager du en microring og fører den igennem ringen. Herefter tager du med spidsen af nålen (her sidder en lille fangearm) fat i en tot af dit eget hår, og trækker microringen ud over nålen og over på håret. Så skal cold fusion totten blot sættes ind i microringen, som du klemmer fast med en tang, og derefter er totten påsat. Ved en nål med loop kan du have flere ringe på nålen ad gangen. Før nål med loop igennem microringene så de sidder på nålen. Nu tager du en tot hår, og trækker igennem nålens løkke, for derefter at føre en microring ud over nålen og over på håret. Herefter stikkes cold fusion totten ind i microringen og ringen klemmer du fast med en tang. Nu er totten påsat. Denne type nål bruges også til easy weft, hvor en trense påsættes med microringe.

Læs mere>< Læs mindre
 
Dankort, MasterCard, Visa, MobilePay og ViaBill