Kan jeg have extensions i kort hår?

Går du med drømmen om at få langt hår? Det forstår vi godt. Vi er nemlig helt og aldeles vilde med lange lokker. Et langt hår ser brandgodt ud, og det giver dig mulighed for at style det i alverdens frisurer. Det tager bare så pokkers lang tid at gro et langt hår selv, og hvem har lige tålmodighed til det? Vi har heldigvis en løsning til dig. For hvorfor ikke bruge hair extensions når du nu alligevel går og venter på, at dit naturlige hår bliver lige så langt som Rapunzels? Du kan vælge mange forskellige metoder til dit hår. Alt lige fra en midlertidig løsning i form af clips extensions til mere permanente løsninger som fx flettemetoden, tape extensions, hot fusion eller cold fusion. Hvis du er interesseret i at vide mere om de forskellige metoder, kan du med fordel læse mere om dem ved at klikke her.


Hvor langt skal mit eget hår være for at jeg kan få extensions?

Vi anbefaler, at dit eget hår som minimum er 15-20 cm i alle længderne, da vores erfaringer med extensions i kortere hår, ikke er anbefalelsesværdige. Det kan være svært at skjule overgangen, fra dit naturlige hår til dine extensions ordentligt i meget kort hår. Vi går op i, at du får et så naturligt og tilfredsstillende resultat som overhovedet muligt. Har du derfor kortere hår end de anbefalede 15-20 cm, kan det absolut betale sig for dig, at vente med at få påsat extensions. Væbn dig med tålmodighed og lad dit hår gro et par cm længere. Når tiden er til det, garanterer vi dig, at du bliver glad for at du tog dig tiden og ventede med påsætningen.


Få dit hår til at gro hurtigere med vitaminer
Hvis du oplever, at du ikke kan få dit hår til at gro længere, er det muligt, at du mangler vitaminer. Det siger næsten sig selv, at hvis dit hår mangler helt vitale næringsstoffer, kan det ikke gro. Derfor er det en god idé at undersøge, om du mangler vitaminer. Det kan du gøre ved at bestille tid hos din læge. Han eller hun tager en række blodprøver for at undersøge, om du mangler vitaminer eller ej. Typisk er det b-vitamin, også kaldet biotin, som du mangler, hvis dit hår ikke gror. Er det tilfældet, er der heldigvis råd at hente. Lad os præsentere SugarBearHair. Disse vitaminer er formet som små vingummibamser. De smager som slik, men tag ikke fejl! De er fyldt med de helt rette vitaminer til dit hår. Du kan blive langt klogere på vitaminerne ved at læse vores side om Sugarbear, hvor vi gennemgår alle fordelene ved at spise vitamin bamserne. Klik her for at læse mere om SugarBearHair.


 
Dankort, MasterCard, Visa, MobilePay og ViaBill