Hvor længe holder hair extensions?

Der er mange ting, der har indflydelse på, hvor længe dine extensions holder. Først og fremmest afhænger det af, hvor grundig du er med plejen. En fornuftig og god plejerutine er nemlig af stor betydning for dine extensions udseende og levetid. Derudover spiller kvaliteten af håret også en stor rolle for holdbarheden. Bliv hængende her på siden lidt endnu, og bliv klogere på hvor længe hair extensions kan holde.


Kvaliteten af håret spiller en stor rolle
God hårkvalitet er ikke at kimse af. Går du med hair extensions, som en permanent løsning, kan det i bogstavelig forstand betale sig for dig at investere i en rigtig god kvalitet. Hos Myextensions kan du vælge mellem vores Original Kvalitet og vores Luksus Kvalitet. Begge kvaliteter er anbefalelsesværdige, men de adskiller sig i deres holdbarhed. Vores Original Kvalitet har været igennem en større kemisk farveproces end vores Luksus Kvalitet. Det betyder, at du kan forvente en levetid på 2-5 måneder på vores Originale hår. Derimod kan du forvente en levetid på 12-24 måneder på vores Luksus hår. Der er altså noget af en forskel på levetiden af de to kvaliteter. Hvis du er interesseret i at vide mere om de to kvaliteter, kan du læse meget mere om forskellene. Vi har nemlig udarbejdet et skema, hvor vi holder dem op mod hinanden. Det gør det nemmere for dig at vurdere, hvilken kvalitet du foretrækker. Klik her for at læse om forskellen på Luksus og Original kvalitet.


Forlæng levetiden med korrekt pleje
Foruden kvaliteten af dine hair extensions er det selvfølgelig også vigtigt, at du plejer dem korrekt. Extensions skal tilføres fugt, da håret ikke længere modtager naturlige fedtstoffer fra hovedbunden, som normalt er det, der beskytter håret. Derfor er dine extensions afhængige af din hjælp, for at de kan forblive sunde. Plej derfor dine extensions med fugtgivende produkter, som hjælper med at bevare hårets elasticitet, og som beskytter det mod udefrakommende slitage som fx fra varmestyling. Hvis du vil være sikker på, at du giver dine extensions korrekt pleje, kan du med fordel benytte vores plejepakker til hair extensions, hvor vi har sammensat de bedste produkter til extensions. Klik her for at se vores plejepakker.


Få rykket dine extensions op regelmæssigt
En vigtig del af vedligeholdelsen af dine hair extensions er at få dem rykket op med jævne mellemrum. Hvis du ikke sørger for, at det bliver gjort, ender du med extensions, som er filtrede. Et filtret hår, der ikke er blevet redt og holdt ordentlig vedlige, kan udvikle sig til et slidt og knækket hår. Derfor forlænger du faktisk dine extensions levetid ved at få dem genpåsat regelmæssigt. Vi anbefaler, at du får det gjort cirka hver 2. måned.


 
Dankort, MasterCard, Visa, MobilePay og ViaBill