ANMELDELSER Hvad siger kunderne om os?

Ann-Lie fra 'For lækker til love'
"Jeg har brugt extensions i mange år, så jeg ved efterhånden hvad der er god og dårlig kvalitet. Jeg kan kun sige at kvaliteten hos Myextensions er i top, og jeg kan varmt anbefale andre piger at bruge deres hår, hvis de gerne vil have billige extensions i en ordentlig kvalitet. Jeg har brugt deres hår i lang tid og jeg kunne ikke finde på at handle andre steder, da mit hår betyder alt, og derfor skal det være i orden!"


Ea fra Odense
"Hej Cate, Jeg købte for ca en måned siden en trense i farve 60, og inden købet ringede jeg for at høre om farven var lys nok til mit hår. Efter en god vejledning købte jeg så trensen og har aldrig haft SÅ lækkert hår. Jeg syr selv trensen til clip-on hår og har gennem tiden bestilt hår fra 7 eller 8 forskellige steder og intet har kunnet leve op til mine forventninger omkring kvalitet og farve. Du har helt sikkert det lækreste hår og det eneste sted farven passer.. Brugte dit råd om at vaske med blå shampoo og det er bare blevet PERFEKT...!! Så 1000 tak for en god handel, helt sikkert ikke sidste gang!!"


Anonym
"Jeg siger tusinde tak for de lækre extensions!!! Er helt vilde med dem, fortsæt det gode arbejde:-)"


Michelle fra Esbjerg
"Kære myexstensions.dk, Jeg fik for en uge siden ødelagt mit hår af en frisør der klippede mig forkert, og måtte derfor ty til extensions. Jeg har førhen haft extensions, men jeg har lige godt aldrig fået så god en kvalitet til så lave priser som hos jer. Jeg har haft håret et par dage nu og det er bare perfekt - ligesom da jeg købte det. Jeg vil anbefale jer til enhver og sige i har en kanon service over alle grænser og jeg er tilbage igen så snart jeg skal have nye. Tak for en enorm hjælp, det er godt endelig med ærlige sælgere :-)"


Louise Jensen fra Slagelse
"Hej. Jeg har handlet en enkelt gang hos jer og to andre steder. Vender dog helt sikkert tilbage til jer, da det er billigst og helt klart lækkert, blødt hår med fin struktur og super nemt at vedligeholde. I har gode priser, mix og forskelligt tilbehør samt en nem hjemmeside. Vil anbefale jer til andre (Og har også gjort det)"


Sonia fra Ringsted
"Jeg synes det var en fornøjelse at handle hos Myextensions.dk, for jeg fik lige præcis den vare jeg havde købt. Min pakke blev væk i posten, og Myextensions sørgede straks for at sende en ny igen. Jeg var meget tilfreds og overrasket over hvor hurtigt og godt de betjener deres kunder. Jeg er meget tilfreds med handlen, og det er ihvertfald ikke sidste gang jeg handler hos dem!"


Karina K. fra Farsø
"Hej, jeg syntes det er en mega fed hjemmeside i har med mange cool ting og et rigt udvalg af ting til extensions...."


Besked fra Diana Byrialsen
"Jeg har for nylig, for første gang, været på Myextensions hjemmeside, og blev glædeligt overrasket... Jeg har igennem mange år prøvet diverse extensions, forskellige metoder og bestemt forskellige kvaliteter. Igennem 3 år havde jeg min egen klinik/salon hvor jeg påsatte extensions, men efter jeg lukkede måtte jeg jo ty til nettet for at finde det rigtige hår. Øv, hvor en fuser. De fleste steder levede kvaliteten slet ikke op til beskrivelsen, servicen var sur og elendig og leveringstiden var så dårlig, at håret jo selv havde kunnet nå at gro langt. Da jeg ramte Myextensions var hjemmesiden fuld af gode informationer, ren, professionel og overskuelig lavet, og senere skulle jeg erfare at servicen var helt i top. Jeg prøvede at bestille en farveprøve (helt fantastisk service da blondt jo ikke kun er 1 farve), og skrev at jeg selv ville hente da jeg bor i nærheden. Jeg kunne ikke lige køre derud næste dag som planlagt, og tænkte at det måtte vente til ugen efter. Efter kort tid blev jeg ringet op af en sød og venlig kvinde, der lige ville tjekke at jeg ikke havde skrevet forkert og evt. sende hvis jeg havde. Hun fortalte at min farveprøve lå klar og at jeg bare kunne ringe når det passede mig. JUHUU, endelig en forhandler med venlig og hurtig service..."


Besked fra Stine
"Hej, Jeg har ikke handlet hos jer endnu men overvejer at gøre det. Jeg syntes jeres hjemmeside er super god, der er beskrevet godt hvordan man sætte håret på selv, hvad man gør for at pleje det, og hvordan man får sine extensions til at holde bedst muligt. Lige alle de ting der er gode at vide når man handler :-) Jeg har længe søgt efter sider, hvor der var brugsanvisninger for, hvordan man selv kunne sætte håret på, og hvor der er vist hvordan man gør, og det har jeg fået her på jeres hjemmeside. Mangler lidt at høre om hvordan håret kommer til at se ud når man har taget det ud igen? Og så kunne jeg måske godt bruge forskellen på hvad der er bedst for håret om man limer det på eller varmer det på, syer det på og hvad man nu ellers kan."


Besked fra Pernille
"Hej Myextensions.dk. Først og fremmest vil jeg sige at i har en virkelig flot hjemmeside. Den er dejlig overskuelig! Jeg havde jo problemer med håret først, men da jeg så kontaktede jer var der intet brok, eller noget! Det var dejligt at man ikke skulle kæmpe en hel krig nærmest! Vi fandt en løsning. Det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger jeres hjemmeside. Og den kan bestemt anbefales. - Super service!"


Charlotte Sørensen fra Nibe
"Jeg har, efter en meget tilfreds handel med jer, besluttet at for eftertiden køber jeg kun hos jer. Har før købt hos andre professionelle forhandlere, hvor det viste sig at håret ikke var ægte trods de annoncerede med det. Kvaliteten af både ekstensions og jeres andre produkter var jeg glædeligt overrasket over da, jeg som nævnt tidligere har været meget uheldig. Dette er ikke tilfredsstillende for hverken mine kunder eller jeg selv. Derfor anbefaler jeg altid mine venner/bekendte samt kunder at bruge jeres produkter. Stort 10 tal herfra." -Mvh Charlotte sørensen


Malene Larsen, Salon Fox i Aalborg
"Hej Cate. Jeg synes det er en super fin webshop, nem og tilgængeligt og en som alle kan finde ud af. Der er det tilstrækkelige på siden for at kunne lave påsætninger indenfor extensions. Håret er i god kvalitet og kan anvendes af mange brugere. Mange tak for god service!"


Lela Andersen fra Odense
"Jeg synes at det er en meget god hjemmeside med alt det lækre hairextensions hår. Jeg har prøvet meget forskelligt indenfor hair extensions, men har aldrig haft noget i så god kvalitet;)"


Besked fra Nathalie
"Hej Cate, jeg modtog håret igår, og er super glad for det! Det er ikke sidste gang jeg vil handle hos dig, og jeg vil helt sikkert anbefale din side til mine veninder. Tak for denne handel, og rigtig god service/kommunikation. God weekend."


Tinna fra "Paradise Hotel"
"Hår i rigtig god kvalitet til fornuftige priser. Du kan bruge det i lang tid, med den rigtige pleje selvfølgelig. Jeg er overrasket over både tykkelsen og kvaliteten, når man tænker på prisen er det virkelig et kup. Jeg vil klart anbefale Myextensions til mine veninder!"

 
Dankort, MasterCard, Visa, MobilePay og ViaBill